evgeniy Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 [ana.rs] ovo nije lose: [/ana.rs] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Nivea cool kick - плава бочица, мени врхунски ради посао. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 znam mnoge žene koje se lože na muškarce koji se prskaju brutom. +1 za ovaj str8 što je ivke rekao. u stiku sam korisitio garinerov stik. nije loš. sprečava znoj a i miriše kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Иван: Ја сам баш осто у неком павлов рефлекс трипу са деведесетим, гледам те брутове и рексоне и у фазону сам ''лол зелена малиција'', не знам зашто, ал видиш, пар вас је већ рекло те марке. Ја сам некако спонтано замислио да је то тржиште отишло скроз у нивеа и дав и ништа друго:) Ја сам у том фазону са знојењем исто, они дезодоранси што те забарикадирају, просто усмере СВО знојење на околне површине и онда идеш около са мајицом ко после трчања, ал си сув испод мишке:) А ови што као само фрешују, практично не раде ништа, по мом неком искуству, али су готивнији јер раде тај фреш рад, ако ништа друго, контам да су у последњих двајс година произвођачи скапирали да је дезодоранс готиван кад је у том фазону, а не у ''ја сам слабији парфем'' трипу. Мени су парфеми и колоњске воде и те форе друга прича скроз. Е, па тај сам узо, нивеа кул кик, свидело ми се паковање, а и некако ми је у глави трип да је нивеа мерцедес за те ствари... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Doolio. Nemoj da izdaješ sporCki Adidas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sion Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 bilo koji Adidas ili Nivea i neces se zajebati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 ja furao neki reksona, pa me smorio, pa uzo nivein, ko duljo meni sve to isti kurac, nužno zlo Па шта ја знам, ја сам прилично неутралан према свему томе, ал рецимо, иако нисам геј, понекад се баш примети нека царска разлика кад блејиш са неким и близу сте:) Не мислим разлика у трипу да се један купа, а други не, него у томе да очигледно има дезодоранса који су довољно јаки, а не смарају неприродно набацаним мирисом, него су готива. Doolio. Nemoj da izdaješ sporCki Adidas. Он ми је кул зато што има тај добар неутрални фрешнес, како бих рекао и ту је стварно до јаја. Али некако ми ту нешто не штима скроз:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 ja imam neki str8 koji je u fazonu koji opisuješ, bela boca. a što se tiče znojenja, kod mene je to kao da mi daju hanzaplast za ranu od magnuma. jeste, manje se znojim ispod miške, al su mi leđa i dalje mokra posle 12 sekundi na vrućini, a ne mogu ceo da se umočim u dezodorans. a dobar je i ovaj rekijev brut, ali zlatni. nisam ga skoro video negde, ako neko jeste neka javi. komša i ja koristimo isti dezodorans, pro 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Ja koristim isto neki str8.. ali crni. I ponekad Niveu neku pojma nemam koju. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 old spice, original u stiku je pobeda! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Cek meni dezadorans sluzi da ne smrdim :D a svakako se znojim ispod miske sa njim :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Nije los, pomaze malo, ali opet se znojim ko lud. Bem ti genetiku :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 duljo nivein cool&fresh ili bilo koji stik bi trebalo da ti rade posao.. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 koristim neki njemacki stik, slabo poznata marka dobro je sto je neutralan miris, a radi posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Smells delicious. To + stick + body wash = win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 jel narucivao neko nesto sa dx.com? kolika je granica za necarinjenje? i kolike su sanse da to sto narucim ni ne dodje do mene :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 За Никиту друга Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Old spice, stik. ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 ajmo beogradjani ! put do igraone defuse na nbg, stizemo vozom koji staje u zemunu i stanici...helpp SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 sidjite na stanici "Tosin Bunar" i odatle hvatajte 45, idete dve stanice (mislim da su dve, pitajte nekoga u busu za blok 63) igraonica je u bloku 63, ne znam gde tacno izguglao sam :D btw Coko, sta je bre ovo? Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 hvala tebra uzdravlje SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 senka ivke "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 sta je ovo gde se nalazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 ono nisam ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 jutarnji stanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts