f4ts0 Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 nervira me vlada sto bi ga prozivao, al odrasto je i unormalio se. Sranje 2 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 upisao faks, tako to biva kod svakoga 4 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Vlada drug. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 vlada zemljak smederevac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 ne gledam stalno 'breaking bad', ali kada gledam, to radim u sred ispitnog roka "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 posle se pitaš kako ne možeš da položiš matu i oet :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Boli ga kurac. u dupe 3 https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 potpuno neocekivana fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Pljas pljas, si vid'o? https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 nek se jebe onaj koji mi je dao minus 1 4 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 ne gledam stalno 'breaking bad', ali kada gledam, to radim u sred ispitnog roka Breaking news: "that decision is bad!" http://yeahbutton.com/ navio sam sat u 9, probudio sam se sada, jmž Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 podeli sa to. ja sinoć legao oko 7 da "dremnem" i probudio se jutros oko pola 8. jebanje da! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 odjednom kupac nije vise customer, sada je consumer. consumer support. consumer feedback. jebeni amerikanci. The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Well, they like consuming shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 PECENI BADEMI! o/ Probao sam ih jos prosle godine u Torontu, tetka mi napravila i odusevio sam se, mesec dana sam ih jeo kao blesav. Posle sam potpuno zaboravio da to trazim kevi da mi pravi, i sinoc se setila i napravila. Kako su dobriiiii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Rece dvini i postavi oglas za 19.99 ili mozda za 18.20 ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 PECENI BADEMI! o/ Probao sam ih jos prosle godine u Torontu, tetka mi napravila i odusevio sam se, mesec dana sam ih jeo kao blesav. Posle sam potpuno zaboravio da to trazim kevi da mi pravi, i sinoc se setila i napravila. Kako su dobriiiii... odes u obliznji maxi i kupis peceni badem na kilo :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 jebote u mojoj kuci postoji neki jebeni hobgoblin koji mi krade stvari...barem jedna majica mora da nestane u sezoni,a kad sam se vratio u aprilu potpuno mi je isparila omiljena shulja(sto mi je prilicno tesko palo jer sulje slabo i nosim i kupujem)I aj sto sam prevrnuo celu kucu od tada da je nadjem,sad kad sam se vratio iz Makedonije,nema mi jebenih patika za fudbal...tamo ih nisam nosio,a u kuci postoje dva mesta gde mogu da budu,i nisu tamo,pogledao sam svaku supljinu i rupu u kuci i nema ih jebeno nigde...jebem ti bre zivot gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 pobedari http://www.saznajnovo.com/2012/08/samsung-isplatio-apple-u-1-milijardu-dolara-ali-na-koji-nacin/ Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 (edited) pobedari http://www.saznajnov...-na-koji-nacin/ YI SUN SIN!!! Edited August 29, 2012 by Sijalicа "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 no. http://daily.bhaskar.com/article/SCT-NEWS-rumors-saying-samsung-pays-apple-1-billion-in-30-trucks-full-of-5-cents-coins-is-a-hoax-371.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 jebote u mojoj kuci postoji neki jebeni hobgoblin koji mi krade stvari...barem jedna majica mora da nestane u sezoni,a kad sam se vratio u aprilu potpuno mi je isparila omiljena shulja(sto mi je prilicno tesko palo jer sulje slabo i nosim i kupujem)I aj sto sam prevrnuo celu kucu od tada da je nadjem,sad kad sam se vratio iz Makedonije,nema mi jebenih patika za fudbal...tamo ih nisam nosio,a u kuci postoje dva mesta gde mogu da budu,i nisu tamo,pogledao sam svaku supljinu i rupu u kuci i nema ih jebeno nigde...jebem ti bre zivot Takođe, nema mi barem 2-3 majice koje sam ono redovno nosio.Znam da mi je jednu keva bacila "Aleksandre sine, pa mala ti je ta majica" :c "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 (edited) jebote u mojoj kuci postoji neki jebeni hobgoblin koji mi krade stvari...barem jedna majica mora da nestane u sezoni,a kad sam se vratio u aprilu potpuno mi je isparila omiljena shulja(sto mi je prilicno tesko palo jer sulje slabo i nosim i kupujem)I aj sto sam prevrnuo celu kucu od tada da je nadjem,sad kad sam se vratio iz Makedonije,nema mi jebenih patika za fudbal...tamo ih nisam nosio,a u kuci postoje dva mesta gde mogu da budu,i nisu tamo,pogledao sam svaku supljinu i rupu u kuci i nema ih jebeno nigde...jebem ti bre zivot Ja sam negde sagubio ssi majicu, kontam da mi je bivsha spalila. A prethodnih 7 dana sam trazio slushalice po sobi i prevrtao sve da bi mi ih keva nashla dok je sredjivala neku cebad. ;/ EDIT lol, keve trollovi. Edited August 29, 2012 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 osisao sam se skoro na celavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 To bre Sekira druze sad ti se sprc skill povecao za 2. 1 1 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts