Guest Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 neka prelista atlas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Onda to nije neočekivan događaj, seljačino urkovačka. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 posto je jako bitno da bude necekivan! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Videli Vićsa i ja Digerzja (rekao bih) u Cetinjskoj i 50m dalje nekog forumaša na raskrnici u Cetinjskoj kod Orla kako blokira saobraćaj u Pasatu u CAMO PEJB majci.Мич је то био, видео сам га вечерас и потврдио ми је, каже није успео да паркира испред пећнице па се задовољио тротоаром. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 videh iz kola danas oko pola 2 na Terazijama, neku personu u CAMO PEJB majici! naravno, nisam se javio! 2 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 nishta neochekivano onda ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post nickwood Posted October 12, 2013 Popular Post Report Share Posted October 12, 2013 (edited) Video sam.... Edited October 12, 2013 by nickwood 3 Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Ahaha, imas i sliku da to dokazes! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 prolazim ja tako zemunskim kejom danas oko 2, i vidim ogroman VALIANT kamion sa poluprikolicom parkiran pored dečije igraonice - zamka. taman sam počeo da psujem budalu koja je uterala šleper na kej, a onda vidim da je to stanko dovezao pivo u zamak i da pomaže radnicima da istovare gajbe. e, to je drugar, a ne ko onaj štrokan koji izbaci bure na ulicu i ode dalje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Stanko, jesi utovario malo tog pivau stomak heheheh ako me razumes hehehe Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Setas kejom radnim danom u dva popodne, je li? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 nego kako probaj i ti, do jaja je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 poz zivketa! cisto da pomenem, kada sam vec tu, da sam sreo juce paju (shw) i da sam mu se uredno javio, iako sam se na trenutak zapitao da li je to on.. medjutim, pustio sam glas, viknuo 'PAJO' i covek se okrenuo.. prozborili par reci, napljuvali ovdasnji sport i krenuli svako svojim putem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Sreo Boleta juce...javili se uredno i produžili svako svojim pravcem..... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 video nekoga u crnoj camo pejb majici. na dorcolu u tramvaju 5. inb4 video si kimija Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Видео си Прелу како иде код Кимија. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 videh nickwood-a malopre, ne znam šta je radio na bežanijskoj kosi ali odvezao se u ruromobilu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Bolje bi mu bilo da se za pet minuta pojavi kod redakcije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Pet??? Pa to ni Dragan ne bi uspeo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Dragan kad se namerači može sve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Nije ni neocekivani dogadjaj, ni u bgu, al nema veze! Pera juce svratio do Smedereva, ali mi se nije javio pa se nismo ni videli. Tj javila mi zajednicka drugarica oko 9 da su u gradu na picu, ja oko 10 dosao, al on je vec bio zapalio na bus za bg:(. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Пера се вози бусом??! Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Nije ni neocekivani dogadjaj, ni u bgu, al nema veze! Pera juce svratio do Smedereva, ali mi se nije javio pa se nismo ni videli. Tj javila mi zajednicka drugarica oko 9 da su u gradu na picu, ja oko 10 dosao, al on je vec bio zapalio na bus za bg:(. Koji bus, bio je dolazak Audijem i parkiranje u centru, kraljevski stil A i ja sam hteo da ostanem još, ali kad ideš sa dosadama negde, onda jebiga ... Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Dule, da li je moguće da si poverovao da Pera ide busem bilo gde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts