Guest Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Lezeci je napravljen za 60 na sat! http://bit.ly/4CAJC5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2012&mm=04&dd=03&nav_id=596768 stavke 1. i 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Meni su 3. i 5. strasniji. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 prvih sedam stavki je uvod u osmu... moderna zena nema decu! jipm Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 nije mi bitno da li ce da uzme prezime ili ne, ali tekst je totalno imbecilan :( i stvarno jel treba to da procitas na netu da skapiras da ne mozes, pa ko zeni takve glupace ima komentar simpatican, nesto tipa "ja sam za to da se muskarac pita jel hoce da da svoje prezime zeni" :D www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 жена са два презимена више говори о свом мужу него о себи. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 iz mog (studentskog, poštarskog, RL) iskustva, žene sa dva prezimena su mahom kreteni Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Iz mog...nije ni vazno.... Raspadam se :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Iz mog iskustva, žene su mahom kreteni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Одмах испод ова вест http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2012&mm=04&dd=03&nav_id=596804 \0/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 sad je moderno imati dva prezimena. zbog fejsbuka. ili uzmi ili nemoj uzeti a ja da sam riba boleo bi me kurac da menjam prezime The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 pa ti i jesi riba HAAJAOOO "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Ahaha...igraj Razo, boli te kurac :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 šokiran sam tekstom na b92 koji je kili linkovao... daj bre idem i ja da budem novinar bloger lajfkouč, koji kurac i +1 da su žene sa dva prezimena mahom debili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 jebote onesvestio sam se koliko je glup ovaj tekst sa prezimenima gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 btw,dao sam 110 kinti za 0,75 fruvitinog cedjenog soka u nekom retardiranom pakovanju,i jebote,nisam zazalio ni dinar...mnogo je dobar,samo naravno da cu ga kupovati jednom u petsto hiljada godina :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 šokiran sam tekstom na b92 koji je kili linkovao... daj bre idem i ja da budem novinar bloger lajfkouč, koji kurac i +1 da su žene sa dva prezimena mahom debili. evo sad ima 30ak komentara. polovina podrzava tekst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 pa ne znam sto te to cudi na b92 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Kad je to sajam debila Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Kadar nevera na basketu malopre, tacnije na kosu. Igrali ti mi basket i posle njega malo sutirali na kos i nesto se sprdali. Uglavnom lopta se nesto odbila i otisla iza terena, mi nesto zaboli i pricamo i tada prolazi klinac sa bajsom, staje, uzima loptu, penje se na bajs i krece da bezi. Mi smo prvo bili sokirani, pa smo tek onda krenuli da ga jurimo i naravno, mali nam je zapalio... Ono, vec smo saznali ko je klinac, uzecemo loptu a i bajs (treba nam za novu tablu), ali ovo mi se jos nije desilo... SAMO U SRBIJI!!1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Ja sam bogami trcao na keju a potom odradio vezbe, ima da zaspim kao beba veceras. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 "Uzecemo loptu a i bajs" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 kad si na steroidima moze ti se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Danas sam samo provirio u MUP nešto oko registracije i odma' me "puklo" sve, riba iz AMS odlazi na pauzu koja nigde nije istaknuta, ovi neki iz agencija ulaze pre nekog dede bole ih, neki pandur koji izgleda kao goblin se ponovo tu pojavljuje, hoda u slow-mo fazonu i sav je zajeban :) i tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts