Jump to content

Istok Pavlović - Kako zaraditi na tom internetu

nickwood

Recommended Posts

Čuo sam jednu mnogo jaku izreku. Mnogo jaku. Kaže ovako:

"Veliki umovi diskutuju o idejama,
Prosečni umovi diskutuju o događajima i stvarima,
Mali umovi diskutuju o ljudima"

Pripisuje se Eleonori Ruzvelt, ali rekao je neko pre nje. U svakom slučaju, pročitao sam dobar primer koji objašnjava ovu izreku - Rodžer Federer.

Ako se fokusiramo na IDEJE njegovog uspeha - na ponašanje u kriznim situacijama, na jednaku mentalnu staloženost kada mu ide dobro i kada mu ide loše, na tehniku kojom štedi snagu i tera protivnika da troši svoju - onda možemo iz toga nešto da naučimo i da unapredimo svoj život.

Ako pričamo o DOGAĐAJIMA - tipa, kad je osvojio koji Grend Slem, koja je statistika prvog servisa, kakav mu je skor protiv Djokovića, gde je na ATP listi, to nije loše, ali generalno nije ni korisno jer je to neki rezultat njegovih ideja iz koga se ne može ništa preterano naučiti.

Ako pričamo o LJUDIMA - komentarišemo kako mu je debela žena, kako ima blizance, ne stoji mu lepo šorc, čuli smo da mu je neka Italijanka ljubavnica, otac mu drži kafanu u Bazelu, itd.. to je najlakše, jer ne treba nikakvo ulaganje mozga, a jako toksično jer zatrpavamo mozak nepotrebnim stavrima.

srpskivojnik-3.jpg

• 4 weeks later...
5 hours ago, tortky said:

ŠTA JE SLINOFACI, NEMA VIŠE ODAKLE DA SE KRADU DRŽAVNE PARE I DA SE PRAVE """SAJTOVI"""

Upravo, zato je sad okrenuo priču u skroz drugom pravcu, prvo je promovisao kupovinu "od mađara", a sad i ovo preprodavanje preko interneta. U oba slučaja, država ga duva i nema ništa od poreza... Sad kad mu propadne i ta priča ćao-zdravo je...

Moja sestra je.... Hehe naučio sam ovo iz njegovih prethodnih klipova, personal experience

Ne staje istok, izgleda da su izvori prihoda utanjili. Nema više ni mitapova u so i biber iliti flert. Uskoro će morati da radi oh noez :) 

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Očigledno je uhvatio ovu Komercijalnu banku pa njih muze, tako da nije još drama verovatno. 

Mada moram priznati da je vrlo interesantno da internet stručnjak eskpert svevišnji pravi video klip u kome ukucava svoje podatke o adresi i kreditnoj kartici. Ok, verovatno su podaci fejk ali mooooožda nije zgoreg napomenuti u nekom "tutorijalu za internet kupovinu" da ne treba javno deliti podatke o adresi i kartici na internetu. Pogotovu što se deo klipa odnosi na bezbednost :)

Edit: Sad konačno Draško ima adresu na koju da mu pošalje tužbu :tf:

Heghlu'meH QaQ jajvam