SIN Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Pa ti mora da imas dzipa kad ti ne smeta sneg! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 imam i navigacija me uvek vodi glavnim, ociscenim ulicama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 E ja sam kupio neku Garmin navigaciju, puko stopedes jura, i mogu reci da sam prezadovoljan preciznoscu! Cela Evropa je pokrivena do poslednjeg detalja, plus imam dozivotan besplatan apdejt o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 plus imam dozivotan besplatan apdejt o/ јеси ли морао крвљу да потпишеш уговор? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Gde crnacka kobaja prodje tu kurcu srece nema lololooo Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarbonMonk Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Željno iščekujem ovogodišnju #LopataUP akciju ... Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Ја сад чистио једно пола сата снег да бих отишао до НБГ и назад, а цело путешествије трајало мање од чишћења и скидања снега са шоферке о/ Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Погоди Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 mene je više pogodio tekst ovog predstavnika internet zajednice, nego ovi što se zajebavaju s kojotom u bazenu. neko im platio sve, pa uzeli da se zajebavaju ko dečica. ali ovaj lik koji je tačno na vreme došao, i pritom zaboravio poklon, da poliže ambasadorsko dupe. pa ja nemam reči. i još kritikuje naše institucije što ga ne zovu na ručkove. pa nahraniti govnima ga treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 dobro, Đajić je stari well known guzoljubac, ništa novo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 jel neko odavde ide na ovo http://www.nordeus.com/hackathon2012/ Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 e ovo deluje kao cool stvar, a i Nordeus je gotivna ekipa ljudi, kapiram da ce biti dobra atmosfera na takmicenju. Inace totalno offtopic za ovaj thread :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 da, stavili ste pozitivnu stvar (nordeus) u topic o ološima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Јао, био је неки конкурц нордеусов за неки мејн скрин за игрицу, наравно, заборавио сам на то скроз Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 dulio ako imas ikakvu želju da 9-to-5-uješ (mada kapiram da ne :) probaj da se uglaviš tamo, čuo sam jako pozitivne priče od njihovih dizajnera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Треба ми озбиљнији портфолио за нордеус, ако им уопште треба илустратора... али да, чуо сам и ја да су кул. Мада све је то трип, ето овај Фронтмен де ради ортак, њему је до јаја, пуно се ради, али груваш се и добијаш паре и левелујеш се. А онда чујем од неког другог лика да су робовласници... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 (edited) Mozda sirim diskusiju i rantujem na emo nivou ali meni ne moze biti kul firma koja pomaze u unistavanju gejminga samo zbog svog guglastog pristupa odnosa ka zaposlenima. Jos kad se to stavi u kontekst da je to kapitalisticki najisplativiji domen trenutno to govori jos vise o motivima kapitalista iza tog kapitala i baca pravu sliku na taj pristup. Ne znam, mozda sam ja lud ali meni kad mi ispricaju tako guglastu bajku povraca mi se. Ako ces da radis 9-5 radi, uvek ima tu oscilacija, malo zakasnis, ostanes duze, stagod, ako si ok lik blejaces sa ok kolegama, ici cete i izlazicete, ne treba mi fakin stoni fudbal na poslu. A ako ne zelim tako nesto, onda mi je jos gore kad bi mi neko kao stvarao okruzenje da tripujem da nisam 9-5er. Edited December 10, 2012 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Вероватно нисам читао нешто на претходним странама, пошто немам појма о чему се ради у овом посту:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Pa bilo je clanaka u novinama o tome kako idu po firmi u papucama, kako igraju stoni fudbal, cvece prolece ... A sto se tice unistavanja gaminga ... pa browser igrice ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Те браузер игрице су обично дефаулт док се не левелујеш, није то тај трип који се теби чини. Па нек играју стонџу, ја би је први пико да сам у фирми и да је нека пауза. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Pa bilo je clanaka u novinama o tome kako idu po firmi u papucama, kako igraju stoni fudbal, cvece prolece ... A sto se tice unistavanja gaminga ... pa browser igrice ... Cekaj, ti ih hejtujes zbog toga sto razvijaju browser igrice ili zbog "google" ophodjenja prema zaposlenima? Ako je ovo prvo, jebiga to ti je kao kada pevas narodnjake - to je trenutno popularno, na tome se zaradjuje, ko oce da se obogati nek zaradjuje na tome, ko oce da se bavi umetnoscu nek svira klasiku. Ok, mozda sam preterao s narodnjacima, ali muzika tipa Lady Gaga :) A sto se "google" okruzenja tice to je malo retardirano napravljeno u nasim medijima. Tipa ja znam gomilu firmi koje se bave samo softverom i rade za napolje negde i to i ljudi redovno naravno mogu da dodju u papucama, imaju lejzi begove, mogu da drze noge na stolu i sl, uostalom zasto i ne bi ako im to odgovara. Jedini kao kul fazon je ovo sa kuvanjem hrane, ali i to je nesto sto nije bas vauuuu... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Хм, у мојој струци уопште није трип Лејди Гаге, већ домета. Да бих ја радио неки гилд ворс, треба да се грувам још десет година фазон. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Pa da, zato se gruvaj, pa pravimo RPG kad ti i rikica možete da napravite koherentni art style kroz celu igru a ne da pravimo neko sranje (Možda se do tad i ja nagruvam da mogu da isprogramiram 3% te igre na AAA nivou :p) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Шта бре, идеја је цар, преокренућемо наше недостатке у предности! Пази, кренемо сада, овакви какви смо, па завршимо фазон 2020. Ал то ће да буде драж, пошто ће први нивои (области) да буду рогобатно решени, дизајнирани и баговити, то ће да нам буде главни селинг поинт:) У трејлер ставиш све области, а лајтмотив маркетиншке кампање је ''преко трња до звезда''. Правимо навлакушу тиме што је игра Ц кад кренеш, а ААА кад завршиш:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Da da, prvi nivo je tipa minesweeper, drugi roguelike at best tek od chapter III imamo 2.5D i animirane sprajtove, a finale full 3D next-gen engine (doduše ortho kamera i treće lice jebite se imerzivci :)) Sa našim radnim navikama - da napravimo browser tekstualnu avanturu pa da pevamo :D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts