Longleyy Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 (edited) ne očekujem probleme, arena je prekoputa b92, tako da murija već ima razrađene taktike za odbranu :D :D :D Decki ce biti zasticeni, nema sta. Znaci za sada sve mirno, videcemo sta noc donosi ^_^ Evo me već drugi dan u Novom Sadu, sve je ovde mirno! Još nismo napravili plan za tuču i paljenje automobila :)) Ali sam se juče parkirao negde, i kao slučajno pogledam u auto pored, ono vukovarske tablice. Samo sam se preparkirao, pusti zezanje! :)) Kasnis Laki, karneval je u NS bio preksionc i vece pre toga, sada se preselio u BG :D Edited January 27, 2012 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 bogami koliko su se novine raspisale oko dolaska hrvatskih navijača, ne sluti na dobro "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 (edited) @vitja javi se kada dodjes u jukra, odemo na neko pivo posle bacamo neke cigle na detjke i tako to Edited January 27, 2012 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 pa što ciglom na sebe, crni stanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 "Baci ciglu na najbližeg Hrvata" feat. mendži jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Kasnis Laki, karneval je u NS bio preksionc i vece pre toga, sada se preselio u BG :D a jest', tačno, i bolje tako :) btw, ne znam jel sam to samo ja, ali u ovom NS-u od bosanaca i crnogoraca ne možeš novosađanina ugledati :) ima ih i po bg-u naravno, ali nešto mi se čini da je ovde mnogo veći broj. možda sam se samo istripovao, ali šlag na tortu je bio neki kafe 'de sam otišao, i sad tri konobara i dve konobarice, i svi furaju crnogorski... a iovako u prolazu gradom, merkatorom ... itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 (edited) a jest', tačno, i bolje tako :) btw, ne znam jel sam to samo ja, ali u ovom NS-u od bosanaca i crnogoraca ne možeš novosađanina ugledati :) ima ih i po bg-u naravno, ali nešto mi se čini da je ovde mnogo veći broj. možda sam se samo istripovao, ali šlag na tortu je bio neki kafe 'de sam otišao, i sad tri konobara i dve konobarice, i svi furaju crnogorski... a iovako u prolazu gradom, merkatorom ... itd. Dobrodosao u novi Novi Sad... And you don't know the half of it.. Da me neko ne razume pogresno, ponasanje odredjenih clanova iz tih grupacija je ono sto nervira.. Edited January 27, 2012 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Secas se kod smo ti, ja i jos dvoje zaboravih ko isli od Studija prema Kiliju (lol kili) i kad nas je startovao neki klinac crnogorac sa 3 ribe kao sta ocete ja sam crnogorac "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 JE BO TE, totalno sam zaboravio na to, ahhahaha koji lol. Ja sam imao nebrojane susrete sa njima, uglavnom mi naglase da su iz Niksica (posto je tamo OMG MAFIJA), medjutim se pogube kada im na to kazes nesto tipa pa kakve to ima veze sa ovim sto se sada desava? onda samo odu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 carevi :) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 http://www.telegraf.rs/jetset/43415-ivan-ivanovic-neka-jede-g-a-onaj-koji-je-spojio-hrvatsku-i-srpsku-zastavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 http://www.njuz.net/srpski-huligani-zabrinuti-da-hrvatske-kolege-nece-imati-snage-da-se-biju-i-sa-njima/ hahahahaha When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Secas se kod smo ti, ja i jos dvoje zaboravih ko isli od Studija prema Kiliju (lol kili) i kad nas je startovao neki klinac crnogorac sa 3 ribe kao sta ocete ja sam crnogorac \o o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 haha, pobogu :)) sad ne smem da izađem u grad! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Nahh nigga, it's all good, to su izolovani incidenti :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Иван Ивановић добио у тефтерче 3 бамбија. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 (edited) stalne struje what up Edited January 28, 2012 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Dobro jutro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 acastop Aca Stojanović Да ли ćе неко да ми замери ако напишем: Живела моја домовина Србија, живео мој српски народ...а у недељу, па у недељу ћемо да дељемо. aca je bog, ali bog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Е, изгубио сам полису обавезног осигурања, јел сад морам опет да се осигуравм и да дајем сто милиона евра или могу да одем некако тамо где сам вадио да ми дају нову на основу података који су тамо? Ако морам опет, који је трип, јел ми треба и технички и те форе или само треба да одем и да тражим осигурање? И колко траје, до регистрације следеће или годину дана свеједно? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Е, изгубио сам полису обавезног осигурања, јел сад морам опет да се осигуравм и да дајем сто милиона евра или могу да одем некако тамо где сам вадио да ми дају нову на основу података који су тамо? Tja, trebalo bi da ti izdaju barem potvrdu da imas uplaceno osiguranje...ne vidim razlog da se ponovo osiguravas... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 То би било кул. Још само да се сетим дал сам то радио тамо са техничким или сам и то оставио агенцији лол brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Što sam neke gluposti sanjao, strašno nešto ... sad još neki kraći sastanak, pa da nađem to mesto što mi je daki preporučio za jedenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Tja, trebalo bi da ti izdaju barem potvrdu da imas uplaceno osiguranje...ne vidim razlog da se ponovo osiguravas... Gdes ti covece, sto ne dolazis na basket? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Je bo te kol'ko je ladno, boli me faca posle tri minuta :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts