Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ne očekujem probleme, arena je prekoputa b92, tako da murija već ima razrađene taktike za odbranu :D :D :D

[roflmao]

Decki ce biti zasticeni, nema sta.

Znaci za sada sve mirno, videcemo sta noc donosi ^_^

Evo me već drugi dan u Novom Sadu, sve je ovde mirno!

Još nismo napravili plan za tuču i paljenje automobila :)) Ali sam se juče parkirao negde, i kao slučajno pogledam u auto pored, ono vukovarske tablice. Samo sam se preparkirao, pusti zezanje! :))

Kasnis Laki, karneval je u NS bio preksionc i vece pre toga, sada se preselio u BG :D

Edited by Longleyy

Kasnis Laki, karneval je u NS bio preksionc i vece pre toga, sada se preselio u BG :D

a jest', tačno, i bolje tako :)

btw, ne znam jel sam to samo ja, ali u ovom NS-u od bosanaca i crnogoraca ne možeš novosađanina ugledati :) ima ih i po bg-u naravno, ali nešto mi se čini da je ovde mnogo veći broj. možda sam se samo istripovao, ali šlag na tortu je bio neki kafe 'de sam otišao, i sad tri konobara i dve konobarice, i svi furaju crnogorski... a iovako u prolazu gradom, merkatorom ... itd.

a jest', tačno, i bolje tako :)

btw, ne znam jel sam to samo ja, ali u ovom NS-u od bosanaca i crnogoraca ne možeš novosađanina ugledati :) ima ih i po bg-u naravno, ali nešto mi se čini da je ovde mnogo veći broj. možda sam se samo istripovao, ali šlag na tortu je bio neki kafe 'de sam otišao, i sad tri konobara i dve konobarice, i svi furaju crnogorski... a iovako u prolazu gradom, merkatorom ... itd.

Dobrodosao u novi Novi Sad... And you don't know the half of it..

Da me neko ne razume pogresno, ponasanje odredjenih clanova iz tih grupacija je ono sto nervira..

Edited by Longleyy

JE BO TE, totalno sam zaboravio na to, ahhahaha koji lol. Ja sam imao nebrojane susrete sa njima, uglavnom mi naglase da su iz Niksica (posto je tamo OMG MAFIJA), medjutim se pogube kada im na to kazes nesto tipa pa kakve to ima veze sa ovim sto se sada desava? onda samo odu.

acastop Aca Stojanović

Да ли ćе неко да ми замери ако напишем: Живела моја домовина Србија, живео мој српски народ...а у недељу, па у недељу ћемо да дељемо.

aca je bog, ali bog!

Е, изгубио сам полису обавезног осигурања, јел сад морам опет да се осигуравм и да дајем сто милиона евра или могу да одем некако тамо где сам вадио да ми дају нову на основу података који су тамо?

Ако морам опет, који је трип, јел ми треба и технички и те форе или само треба да одем и да тражим осигурање? И колко траје, до регистрације следеће или годину дана свеједно?

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Е, изгубио сам полису обавезног осигурања, јел сад морам опет да се осигуравм и да дајем сто милиона евра или могу да одем некако тамо где сам вадио да ми дају нову на основу података који су тамо?

Tja, trebalo bi da ti izdaju barem potvrdu da imas uplaceno osiguranje...ne vidim razlog da se ponovo osiguravas...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

То би било кул. Још само да се сетим дал сам то радио тамо са техничким или сам и то оставио агенцији лол

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...