mladenq Posted October 30, 2020 Report Share Posted October 30, 2020 hahah, aoo kakva gospodja, kako li mi je ovo isparilo ne znam je li nesto do mene, ali i split i glass iako korektni filmovi, nisu neki utisak na mene ostavili, i nekako sam ih gledao preko k, samo da ih odgledam, msm nije mi zao utrosenog vremena, ali ne vjerujem da cu ih ikada po drugi put gledati 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 30, 2020 Report Share Posted October 30, 2020 Ili si jednostavno gledao u sise 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2020 Report Share Posted October 30, 2020 7 hours ago, mladenq said: ti to kao da ima 20 filmova iza sebe, ja je se samo sjecam iz The Witch sta znam, nije losa Emma, onaj kad podučava ortakinju iz škole dok ih očuh smara sad mi stade mozak kako se zove, mimo ovih što je cali pomenuo. 3 hours ago, mladenq said: hahah, aoo kakva gospodja, kako li mi je ovo isparilo ne znam je li nesto do mene, ali i split i glass iako korektni filmovi, nisu neki utisak na mene ostavili, i nekako sam ih gledao preko k, samo da ih odgledam, msm nije mi zao utrosenog vremena, ali ne vjerujem da cu ih ikada po drugi put gledati tipični šalajamalamalalajan i ovaj car sa milion ličnosti 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted October 30, 2020 Report Share Posted October 30, 2020 mladja muskarcina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 31, 2020 Report Share Posted October 31, 2020 izbindzovah The Queen's Gambit (2020) sto vise serija odmice, to postaje naivnije i povrsnije, ali moze da se gleda na kraju ga bas pretjerase, ni za rokija ovoliko rusa nije navijalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 31, 2020 Report Share Posted October 31, 2020 i ja poceo queens gambit(pre tvoje preporuke) i bas se odusevio, a sad si me smorio 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 31, 2020 Report Share Posted October 31, 2020 (edited) haha, pa msm zabavna je serija, produkcija i kostimografija takodje sjajni, al' ono... mogli su manje da je optimizuju za average joe-a jasno da je morao sah malo da se simplifikuje i priblizi gledaocu, ali pretjerase ga sa dramatizacijom, one scene gdje se ozbiljni sahisti koji igraju na najvisem nivou nesto odmjeravaju pogledima dok igraju, pa malo malo i neki ih potez sokira pa prave neke grimase, nesto mrmljaju dzangrizavo, pa odlaze nakon poraza bez pozdrava kao razmazena derista itd..., a na kraju kad je rusi u sovjetskoj rusiji u sirokim masama cekaju nakon svakog meca da traze autograme i skandiraju joj mi je bas teski idiotizam takodje mi se ne svidja kako su povrsno obradili njenu zavisnost o alkoholu i narkoticima, k'o treba da bude ozbiljna stvar, a ona zapravo to gasi pali kad hoce, batali bez ikakvih problema kad je frka...nema neku dubinu serija, kao ni njen lik, nema tih nekih unutrasnjih borbi, sumnji, izolacijskih problema sa kojima bi trebao da se suocava neko ko je genije poput nje, tj ima svega toga ali na jako jako povrsnom nivou, serija postaje pretjerano repetitivna u tim njenim ciklusima gdje se ona prelako probija na svim poljima i u sustini sa svim' izlazi na kraju bez nekih problema, a kad zapne, samo malo pogura i eto opet, uspjeh sve je ovo sigurno manje upadljivo ako si 15godisnja tinejdzerka i padas u trans na ove coming-of-age-rise-to-success dramice, ali ako nisi, zna da pokvari utisak jos jedna stvar mi zasmetala, tj vise mi cudna, ne znam da li si dotle dosao, ona scena kada pita benny-a sto nosi noz, a on kaze for protection, i kao malo misteriozno ostane na tome, ja sam bio ubedjen u tom trenutku da je on gej, msm malo mu sam lik vuce, a i imalo bi smisla, kao gejOvi jos uvijek nisu normalno prihvaceni bili tad pa se znalo desiti da ga namlate ljudi ovo ono, jos kasnije on kaze kad je zove kod njega kao nece biti seksa, a na kraju ispade obican strejt lik, u kom slucaju mi nema poente ta scena/foreshadowing uopste? imam jos nekih primjedbi za stvari/likove koji mi se cine nedoreceni, ali necu bas da sitnicarim toliko konacan sud: bila mi je zabavna serija i uglavnom sam uzivao gledajuci, ali sigurno je to jednim dijelom jer sam gledao sa zenom (i jer gotivim sah), da sam gledao sam, moguce vrlo da bih odustao na pola :d Edited October 31, 2020 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 bio sam pogledao 4 epizode ... evo sad sam zavrsio sve, slozio bih se da je izgubila dubinu serija kako se zavrsavala.. a to za benija ne znam, svi ti udvaraci su izgubili smisao kad se zavrsilo ovako, u sustini nista nije objasnjeno, niti je bilo bitno na kraju krajeva.. moglo bi se reci da je zbrzano... ali sve u svemu serija iznad proseka 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 3, 2020 Report Share Posted November 3, 2020 Odgledao To the Lake Verovatno je nikad ne bih skidao da je namenski gledam, vec iskljucivo zbog pretplate na Netflixu pa reko ajd. Na kraju se ispostavilo da nije tako losa. IMDB ocena od 7.2, rekao bih na mestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 Poceo da gledam Vikinge. Prvih par epizoda nikako ne daju utisak popularne serije kakva je danas? Neka mi neko kaze da nastavim sa gledanjem jer ovo je bas lose za sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 pa ako ti se vikinzi ne svidjaju u pocetku onda definitivno batali, jer kasnije postaju sve retardiraniji ja msm da sam odustao nekad na 3-4 sez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 Odustao posle prve epizode,svi su je toliko bili nahajpovali da sam imao prevelika ocekivanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 Trazio po Netflixu nesto novo da zapocnem i naisao na Ozark, vidim ok ocenu. Delovala mi je ok iz opisa, ali nesto mi bas ne vuce paznju, tek dve epizode pogledao. Ista prica kao sa pitanjem gore za vikinge, ako je neko gledao, bude li to bolje kasnije, ili? Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 On 9/27/2020 at 5:47 AM, Shale said: The Boys je the gift that keeps on givin' ОБЈАСНИЛА СЕРИЈА!!! мада сам заљубљеник у стрип, који сам у даху прочитао пре неколико година, захваљујући драгом @Crno-Sunce, серија није много одступила. најжалоснији сам што нема маторе Легенде, можда га уведу у каснијим сезонама. мада, могуће је да су продуценти негде повукли црту, јер онакав стрип да се пренесе 100% на екран би било неподношљиво за мејнстрим гледалиште. за одабир главне поставке бих дао ДЕСЕТКУ, Френчи и Фимејл су убодени 11/10, али Урбан као Бучер је такође ПУН ПОГОДАК. посебно ми се свидео Пег као тата свог лика. :) избинџовах у даху 2 сезоне, ко сад да чека годину дана... Daddy's home... 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 34 minutes ago, sttevann said: Trazio po Netflixu nesto novo da zapocnem i naisao na Ozark, vidim ok ocenu. Delovala mi je ok iz opisa, ali nesto mi bas ne vuce paznju, tek dve epizode pogledao. Ista prica kao sa pitanjem gore za vikinge, ako je neko gledao, bude li to bolje kasnije, ili? mogu ti reci za ozark isto sto sam i djapetu za vikinge, ako te u pocetku ne vuce onda bolje da batalis odma, jer postaje sve gore i gore meni je recimo bila zanimljiva na prvu loptu, prvu sez sam u cugu odgledao, koja ima svojih mana (komentarisah vec), glavna tema serije mi se cini prenaivno obradjena, ali je gledljiva, druga sezona je losija, jedva sam je odgledao pri kraju jer kvalitet serije naglo opada, i onda sam odustao na pocetku trece sez, nisam mogao dalje jer se bas pretvori u retardiranu sapunicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 5 minutes ago, mladenq said: mogu ti reci za ozark isto sto sam i djapetu za vikinge, ako te u pocetku ne vuce onda bolje da batalis odma, jer postaje sve gore i gore meni je recimo bila zanimljiva na prvu loptu, prvu sez sam u cugu odgledao, koja ima svojih mana (komentarisah vec), glavna tema serije mi se cini prenaivno obradjena, ali je gledljiva, druga sezona je losija, jedva sam je odgledao pri kraju jer kvalitet serije naglo opada, i onda sam odustao na pocetku trece sez, nisam mogao dalje jer se bas pretvori u retardiranu sapunicu Sad procitah taj tvoj komentar (ranije nisam, jer nisam hteo da spojlujem), i to je donekle sto mi i smeta posle samo dve epizode, nekako je sve plitko uradjeno, za seriju sa tom tematikom. Ocekivao sam neki fazon Breaking bad, ali jos ga nisam video, a kako kazes iznad, ne verujem ni da ce da se pojavi. Nista, onda da batalimo, i da trazimo nesto drugo. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 vec sam je hvalio na prethodnoj stranici, ali sa The Haunting of Hill House neces pogrijesiti, ako nisi vec gledao ofc, i osim ako bas nisi fan horor zanra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 Da, odlican je Hill House, dok sa druge strane The Haunting of Bly Manor odgledao jedva prvu epizodu i nikako da se nakanem dalje da gledam, nije mi nesto drzalo paznju sta znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 4 hours ago, sttevann said: Trazio po Netflixu nesto novo da zapocnem i naisao na Ozark, vidim ok ocenu. Delovala mi je ok iz opisa, ali nesto mi bas ne vuce paznju, tek dve epizode pogledao. Ista prica kao sa pitanjem gore za vikinge, ako je neko gledao, bude li to bolje kasnije, ili? Meni je bila sjajna, ako ti ne smetaju hilbili momenti i spor tempo. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2020 Report Share Posted November 29, 2020 On 11/20/2020 at 2:23 PM, Debeli said: ОБЈАСНИЛА СЕРИЈА!!! мада сам заљубљеник у стрип, који сам у даху прочитао пре неколико година, захваљујући драгом @Crno-Sunce, серија није много одступила. најжалоснији сам што нема маторе Легенде, можда га уведу у каснијим сезонама. мада, могуће је да су продуценти негде повукли црту, јер онакав стрип да се пренесе 100% на екран би било неподношљиво за мејнстрим гледалиште. за одабир главне поставке бих дао ДЕСЕТКУ, Френчи и Фимејл су убодени 11/10, али Урбан као Бучер је такође ПУН ПОГОДАК. посебно ми се свидео Пег као тата свог лика. 🙂 избинџовах у даху 2 сезоне, ко сад да чека годину дана... Daddy's home... Ne znam više ni da li sam napisao ovo, ali pogledao sam i ja u relativno kratkom periodu, šta više druga sezona mi je nekako i bolja nego prva, kao da je bolje napisana kompletno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 29, 2020 Report Share Posted November 29, 2020 Čekaj da vidiš ostale sezone... prosto je strip sve luđi i luđi kako odmiče. :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2020 Report Share Posted November 29, 2020 2 hours ago, Debeli said: Čekaj da vidiš ostale sezone... prosto je strip sve luđi i luđi kako odmiče. 🙂 nadam se da će to da izguraju zapravo... slično mi je kao happy! https://www.imdb.com/title/tt2452242/ koji je isto potpuno nenormalan, ali nije preživeo drugu sezonu jer je otišao predaleko u ludilu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 29, 2020 Report Share Posted November 29, 2020 šteta što takve serije ne traju... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 Gledao Paradise PD https://www.imdb.com/title/tt8235236/ kako su im dozvolili ovo da snime nije mi jasno 😄 preporuka da probate pa ako vam se "zakaci" gledajte jer sa svakom sledecom epizodom idu sve dalje i dalje naravno serija je pisanje po americkom drustvu i kulturi generalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 9, 2020 Report Share Posted December 9, 2020 Nažalost vreme kada je svaki tip serije/filma imao svoje praćenje je prošlo. Super su streaming servisi koji povećavaju dostupnost, proširuju publiku i broj gledalaca. Al' cena toga je aggrovanje retard Тwitter moba i ostalih SJW mongola iz Amerike i ostatka zapadnog/dekadentnog dela sveta koji samo traže nešto što će uvrediti njihova nežna osećanja ne bi li isplakali i izvikali to isto do smrti. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts