Jump to content

Serije koje pratite


Recommended Posts

On 8/25/2023 at 5:34 PM, Lucky said:

Black Birdhttps://www.imdb.com/title/tt4301160/

Vrlo dobra serija 4+!

Pogledah, po ovoj tvojoj preporuci.

Nije losa, drzi paznju uglavnom, aaaaali

Spoiler

[spoiler]

Napisana je nekako losnjikavo, i to se sve vreme oseti, u fazonu mogla bi da bude blizu nekog True Detective nivoa da je bolje napisana.

Mogla je da stane komotno u jedno 2-3 epizode i da nista ne propustis, ili u film od sat ipo, dva. Ovako ima dosta repetitivnosti koje smaraju, i potpuno nepotrebnih stvari koje ne sluze nikakvoj svrsi.

Ne znam sto prave ove neke sporedne price koje nikuda ne vode niti budu razresene, niti imaju ikakve posledice po likove.

Tipa onaj cuvar, dodje preti od pocetka, ovaj mu ne deliveruje nista, i on nista ne uradi u sustini :DD, bar ne znacajno, msm cak ga i ne premlati sa drugarima cuvarima!, sto bi trebao biti minimum! Ili onaj mafijas koji ima taj neki odnos sa tim cuvarom, sve vreme je ko sumnjicav oko Jimmya, cuvar mu ga kao 'oda', ovaj nista ne uradi nego ide baca neku pasivnu agresiju haha, prica mu neke pretece pricice, gleda ga zlokobno sa onim njegovim thugs, bas presmesno.

I ne znam sta bi sa onom pricom, msm laznim razlogom da je ovaj u zatvoru za 'kriminalno lude' jer je trgovac oruzjem (kolko god to nemalo smisla), a ne zbog narkotika, sto mu na pocetku napomene cuvar i onda se uopste vise to ne spominje, nego je ovaj upisan kao cinkaros zbog toga? i toeto, idemo sa tim.

Mislim, ni u jednom trenutku se ovom Jimmyu nista ne desi lose u zatvoru, iako se neka lazna tenzija dize oko toga, niti dodje ni blizu tome, osim na kraju kad ga kao bace u samicu, sto mi je takodje nekako preglupo odradjeno.

Onda, nije mi jasno, onaj zatvor treba da bude jezivo ozloglasen, najgori ludi kriminalni olos tu, ono tipa cim udjes desi ti se sve zivo, a ono neka maksimalna bleja, ako ne racunamo onaj mega isforsirani riot i zlokobne poglede, potpuna laganica, mir, tisina, ovu dvojicu niko ne ometa dok cavrljaju, cak se niko i ne pojavljuje, kao da ljudi imaju krilo zatvora samo za sebe. Jimmy brat tip top sredjen u svakom trenutku, frizurica, zatvorsko odelce kao krojeno za njega:D

Generalno, cini se da obojica imaju svu 'ogranicenu' slobodu sveta tu.

Dalje, kako lika koji je u takvom jednom zatvoru zbog silovanja i ubijanja devojcica, ne tuku namrtvo i jebu u lobanju apsolutno svaki dan? Ili nesto slicno tome? Plus je generalno cudan, tj savrsena meta za maltretiranje i da nije pedofil ubica.

A on covek ovamo lagan maksimalno, ni brige ni pameti, najgore sto mu se desi da mu neko promeni kanal na tvu:D, zatvorenici ga ne diraju, cuvari ga postuju, ima titulu nekog pocasnog domara sta?:D sto zatvor nema svog domara koj k, nego zovu ovog da im sredjuje uredjaje, i cisti menzu gde organizuje ostale zatvorenike, jbt...

Pa imas one neke scene, tj citava jedna epizoda je posvecena naraciji one jedne male ubijene, gdje joj se daje neka licnost i ona prica neku pricu, mislim nije mi jasno na osnovu cega dobijamo tu njenu licnost, skroz onako random, samo kao da se ubaci jer eto imaju osecaj da takve stvari trebaju da budu u True Detective wannabe seriji.

I citav taj Jimmyev odnos sa ocem, i fokus na oca, pola onih scena sa Liottom, koje vidimo eksterno od Jimmya, nicemu ne sluze, ne pomeraju pricu, msm ajde one neke, jasno, da se njegov lik i razvoj iz detinjstva docara bolje tamo vamo, ali bar pola je potpuno bespotrebno.

Razgovori Jimmya i Larrya su mi nekako, sta znam, vrlo brzo dosadili, nekako nista novo niti autenticno narocito ne dobijam od ovog debeljka, tipa setio sam se koliko su mi bili zanimljiviji razgovori sa psycho serijskim ubicama u Mindhunteru.

Debeljko glumac ne radi los posao, ok je, msm da je to vise do scenarija. Kazes nisi ga nigde pre gledao, ja ga se setih iz Cobra Kai-a, i tu glumi nekog 'sporog' pa je izgleda typecastovan.

Egerton mi je miscast, losnjikav generalno, da budem iskren. Lik mi se cini ogranicen poprilicno kao glumac, nekako mi preglumljuje ovde, i kao da se pola vremena trudi da sakrije britanski akcenat, i da ne bude onaj lik iz Kingsmana. Mislim da bi Miles Teller pokidao ovu ulogu. 

Sad se iskenjah ovde, ispade serija najgore smece haha, ali nije, vise jer mi je svez materijal, pa mi pada sve na pamet i fokusiram se vise na negativne strane.

Serija se moze gledati svakako, samo joj ne bih dao 8.1 koliko ima, pre neka sedmica.

Eh da, zaboravih da se osvrnem na kraj, tj samu svrhu slanja Jimmya da izvuce od ovoga informacije, kako je ono sto je on 'postigao' i najmanje relevantno u smislu opipljivih dokaza? Mislim ono za slozenu odecu u onom jednom ubistvu, je mogao da izmisli da je ovaj rekao, to pise valjda u dokumentima slucaja koje je citao, to su mogli i agenti da izmisle, mogao je i tuzilac da izmisli, kako to sudija na kraju uvazi kao neki dokaz necega...

[/spoiler]

dobro radi spoiler!

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, mladenq said:

Aj ubaci onda ovo u spojler, ja ga uopste nemam medju opcijama

stavio sam a trebalo bi da imaš i dugme!

Što se komentara tiče, za većinu se slažem ali sam ja prosto posmatrao seriju kroz prizmu te njegove knjige i toga šta se njemu zapravo kao dogodilo. Ne znam ništa više o tome i nisam se dublje upućivao, ali na primer

Spoiler

ja sam "učitao" da je prosto ovaj ispričao priču iz svog života i da se to dešavalo kako se dešavalo. npr dok je bio tamo, zapretio mu je deda krimos da "nikad ne zna kad će nešto da ga sačeka" ali prosto u međuvremenu je izašao iz ćuze i ovaj nije uspeo da ga rokne. Ili isto tako kao i što je ona luda crnkinja napravila celo sranje a ovaj nije mogao da dozove pandure itd. Isto tako i odnos sa ćaletom nema smisla jer možda prosto zaista nije imao smisla ni uživo.

Isto i za čuvara. Možda mu je pretio, onda ga kao "cinkario" ali dalje od toga nije mogao ništa i jbg blefirao je i pukao. Naravno u seriji pisanoj ispravno tu bi bio neki razvoj događaja, ali ovde ga nema jer se to stvarno tako odigralo (ako sudimo po tome šta nam je ovaj lik prepričao). Kao ono, kad bi neki akcioni film bio po istinitom događaju pa krene ubica da juri a ova ne pobegne na sprat nego ode na glavna vrata i jbg film traje 3 minuta :))

Sad se tu postavlja pitanje da li za nešto što je po istinitom događaju ostaviti to tako ili kreirati nešto što ima smisla i imati tu slobodu i onda ipak odeš dalje od toga da ispričaš priču kakva se odigrala.

Od ovih drugih stavki:

Spoiler

- ni meni nije jasan momenat klinke čiju priču pratimo, odjednom, bez poente i razloga, ona nam se obraća niđe veze niti nešto od toga dobijemo na kraju.

- ni ja nisam razumeo momenat da ovaj polu-osuđen da je ubijao klinke i silovao ih nije odavno ubijen u zatvoru ali sam se istripovao da sam možda propustio neki segment gde možda nisu rekli zbog čega je tu ili tako nešto.

-Ako sam dobro razumeo šta se stvarno desilo, Leri je ovome ispričao neke detalje o ubistvima koje niko nije mogao da zna sem njega. Šta se tu razlikuje u odnosu na spise koje su ovi dali Džimiju ne znam ni ja, ne mogu da se setim šta je u startu pisalo a šta je ovaj na kraju rekao (osim ono za slaganje garderobe ali to je valjda bilo i pre) no kako su i oni sami rekli nije ovaj našao neke super jake dokaze, već dovoljno da ovaj ne može da se žali jer i dalje nije optužen ni za jedno ubistvo.

Nije meni ovaj loš kast što se tiče izgleda, naboli su taj "lepotanko" fazon kao što izgleda ovaj lik originalni i nekako ima taj USA footballer fazon. Ovaj Miles mi nije na taj fazon.

nisam ga doduše gledao nigde mimo kingsmana i onda otkud znam, možda me nije dovoljno smorio :))

 

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Lucky said:

stavio sam a trebalo bi da imaš i dugme!

Hmm, sad je tu, ne znam jeste li nesto sredjivali u medjuvremenu, juce mi bio toolbar bez spoilera, nesto slicno kao sto je sad na mobu.
image.thumb.png.c6cbe150759089af9c9b373227876255.png
 

8 hours ago, Lucky said:

Što se komentara tiče, za većinu se slažem ali sam ja prosto posmatrao seriju kroz prizmu te njegove knjige i toga šta se njemu zapravo kao dogodilo. Ne znam ništa više o tome i nisam se dublje upućivao, ali na primer

Spoiler

Hmm, da, ali uvek se te stvari adaptiraju za TV, napises scenario gde izbacis nepotrebne gluposti, mozda nesto dodas da 'zacinis', tako da nebitno sta je ovaj mogao nalupati u knjizi, scenario je morao biti bolji.

Bas uzeo da citam juce nakon gledanja, malo o tome, recimo cuvar je skroz izmisljen:D, znaci dodali su lika koji prakticno nicemu ne sluzi, haha.

Link to comment
Share on other sites

Spoiler

Bas uzeo da citam juce nakon gledanja, malo o tome, recimo cuvar je skroz izmisljen:D, znaci dodali su lika koji prakticno nicemu ne sluzi, haha.

haha, ok, onda se slažem da je glupo 🙂 U tom slučaju lik nema nikakvu poentu.

Za drugo se slažem, radi se ta adaptacija da bude interesantnije... mislim, ovaj lik što je pisao kaže da nije bio fan zatvora i krimosa itd (ako si čitao slične članke kao i ja) tako da možda malo ima i do toga. ne znam kako su ga odabrali ako nije fan toga oko čega se obrće cela serija, ali ajd' sad 🙂

1 hour ago, mladenq said:

Hmm, sad je tu, ne znam jeste li nesto sredjivali u medjuvremenu, juce mi bio toolbar bez spoilera, nesto slicno kao sto je sad na mobu.

ima neka fora sa resizeom editora koji onda ubija neke dugmiće u skladu sa veličinom. videću da sredim to.

Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, Lucky said:

Nešto je čudno sa spojlerom. Radi kad ga selektujes iz menija ali ne radi kad upises spojler manuelno kao tag. A prethodno je radio. Moramo i to da pogledamo. 

rucno kucanje spojlera ne radi vec jako dugo vremena, bar meni 🙂

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

On 8/24/2022 at 2:37 PM, G!!! said:

Odgledao sam par epizoda The Sandman 

Apsolutno nisam upoznat sa stripom, nisam odgledao ni jedan trejler i mogu reci da je zaplet propilicno zabavan, zanimljiv, svet oko samog zapleta je originalan, glumci su u glavnom propilicno dobri, mozda tempo serije ima svojih problema, ali nekako je i to ok obzirom da je cela serija kao neki san, sto je razumljivo obzirom o cemu je rec 

Dacu seriji sansu, valjda nece smoriti do kraja

i, kako je prošlo? 🙂

ja evo završio prvu sezonu, najveći utisak mi je što ima više gej i lezbo likova nego na paradi ponosa.

sad kad vrtim po glavi, mislim da je samo jedna riba strejt i to ona što je bezgrešno začela :))

svako je sa svakim u šemi, svi su gejevi, ako nisu baš gej onda su najmanje bi... 

samo po sebi ovako nije loše, gledljivo, ima te jeftine young adult fore s vremena na vreme ali ono što mi se dopalo a nekako sam zaboravio na taj koncept je to da je svaka epizoda za sebe osim što su oni ovde to proširili nekad na 2 ili 3. sve novije serije nekako pričaju neku širu priču i ne mogu se gledati kao celina, dok ova može, ako naletiš na neku rendom epizodu generalno možeš da je pogledaš. 

ona epizoda u dajneru mi je možda jedna od boljih kako je napisana i osmišljena, naravno funkcioniše sama za sebe.

Ne dopada mi se Paton Osvalt kao gavran jer je lik bukvalno Happy! i onda nema smisla, isti je glas, isto sve, ne mogu da se naviknem 🙂

ne znam kad je sledeća sezona vidim nema nikakve najave na netu, nije da bih sa nestrpljenjem čekao, ali nema nikakvih informacija a prošlo je već više od godinu dana.

On 8/27/2023 at 1:13 PM, mladenq said:

Nije losa, drzi paznju uglavnom, aaaaali

 

setio sam se još jedne stvari koja mi se nije dopala, osim oept ako nešto nisam propustio. 

ne mora u spojler jer se dešava odmah.

serija kreće kroz njegovu naraciju i čak ima i tu blagi neki komični momenat, ali nakon te prve narativne scene (ili možda polovine prve epizode) naracije više nema 🙂

ne znam jel sam propustio neki dramski momenat ili je prosto još jedan "bau bau" 😛

Link to comment
Share on other sites

On 8/29/2023 at 5:31 PM, Lucky said:

i, kako je prošlo? 🙂

pih, bilo zabavno 2 epizode, pa 2 epizode smora, onda sam napravio pauzu da malo se preispitam, i nisam se nikada vratio 

moguce da je i ta gejstina uticala na to, ali mozda ponajvise jer je taj young adult fazon koji mi je nekako najtezi za pracenje 🙂

kada gledam nesto decije znam na cemu sam lol, kada gledam ova tinedjz sranja, sve nekako mirise na solidno, ali uvek ispadne totalno trivijalno 

Mislim da me je apsolutno isto smorila i druga sezona Shadow and bone, prva je imala ambiciju da bude kvalitet, zabavan setting, solidni zapleti, malo kao neke misterije.... a druga je otisla dodjavola, pa sam je napustio posle druge epizode i pitao se da li sam normalan da sam odgledao celu prvu sezonu 

- skontao sam da nisam gledao i drugu sezonu Carnival row-a, ali nekako ocekujem slican rasplet

Edited by G!!!
  • Like +1 1

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, G!!! said:

pih, bilo zabavno 2 epizode, pa 2 epizode smora, onda sam napravio pauzu da malo se preispitam, i nisam se nikada vratio 

moguce da je i ta gejstina uticala na to, ali mozda ponajvise jer je taj young adult fazon koji mi je nekako najtezi za pracenje 🙂

kada gledam nesto decije znam na cemu sam lol, kada gledam ova tinedjz sranja, sve nekako mirise na solidno, ali uvek ispadne totalno trivijalno 

Mislim da me je apsolutno isto smorila i druga sezona Shadow and bone, prva je imala ambiciju da bude kvalitet, zabavan setting, solidni zapleti, malo kao neke misterije.... a druga je otisla dodjavola, pa sam je napustio posle druge epizode i pitao se da li sam normalan da sam odgledao celu prvu sezonu 

- skontao sam da nisam gledao i drugu sezonu Carnival row-a, ali nekako ocekujem slican rasplet

pa nisi puno propustio što se nisi vratio.

ovo je onako ... mene najviše podseća na Čari :)) tj Charmed, samo da su snimane sad, pošto bi i ta serija imala gejeve i lezbejke da je snimana sad 🙂 Tematika je slična pa me zato asociralo, ali to je tačno taj koncept "lagane" misterije i paranormalnog, mistike i magije, a opet ima i taj momenat emotivnog, odnosa itd. Tako da moguće da su gađali i te young adult ali i ovu ekipu matorijih koji bi da gledaju nešto tako. Znači nikad ne zađu preduboko u taj deo nasilja i teških tema, uvek su negde na granici da je tralala ... tipa ona epizoda sa Luciferom, ti sad očekuješ neko ludilo u paklu, kao "jao, nestao je ovaj što nas vodi omg" kad ono ništa, lik se vraća nazad, dolaze kod Luciferke i njihov obračun je praktično ono "ja imam sto, ja imam sto jedan, ja imam sto dva, ja imam sto dva i beskonačno" ili kako smo već to radili kao klinci 🙂 I uvek se te najave konflikta završe samo mudrim rečima kojima akteri izađu iz neugodne situacije!

 

On 7/2/2023 at 4:41 PM, Lucky said:

Imam i onaj From, reče reki da je dobar, pa bih možda i to pogledao!

završio sam prvu sezonu From i jasno je da nisu planirali da je završe u jednoj sezoni, što me dodatno "plaši" jer će sigurno tako biti i u drugoj sezoni, a onda će doći trenutak da će samo da je otkažu i nećemo znati šta se na kraju desilo.

U svakom slučaju, ova serija ima bukvalno sve šta može da ima od svih serija ovog tipa na planeti - nisu ništa štedeli, i čudovišta i vidovnjake i duhove i dobre i loše i medijume i neobjašnjive stvari i životinje i teleporte pa sve do struje koja radi bez ikakvih žica 🙂 u jednoj epizodu su samo objasnili da im se tako odjednom iz šume pojavljuju koze, ovce, krave i kokoške, čime su kao nama preneli poruku na koji način preživljavaju u tom svom "vakumu" 🙂

pošto je klif henger pogledaću malo i od druge sezone, ali cela prva samo postavlja nova pitanja u svakoj novoj epizodi a ne daje ništa od odgovora. Ako tako nastave ništa ih neće izvući 🙂

Link to comment
Share on other sites

odgledao white lotus obe sezone, odlicno.

Sviddja mi se i hotel, mozda posetim, sta mi tesko, ionako sam ziveo u ekonomskom tigru a i sad je dobro, inshallah

Screenshot2023-09-07at11_57_33.thumb.png.6b61728a1ac576d5158d55106483e6a4.png

 

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, f4ts0 said:

Sviddja mi se i hotel, mozda posetim, sta mi tesko, ionako sam ziveo u ekonomskom tigru a i sad je dobro, inshallah

 

bukvalno mi nije palo napamet da izguglam hotel jer sam mislio da su uzeli neki drugi pa predstavili kao taj, a ne da stvarno postoji.

a ove cene stvarno ne kapiram. osim ako nije isključivo kao statusni simbol cena da se razdvoje "plemići" od "plebova", ne znam koji nivo usluge i servisa vredi bilo šta preko tipa 500 evra za noć a možda je i to puno 🙂 ako je 2500e noć da bi znao da si u hotelu u kojem je samo ekipa koja takođe ima 2500e noć onda kul - mada je it o varka jer nisu svi gosti zapravo ti koji imaju te pare.

Link to comment
Share on other sites

ima, i prva i druga sezona su realni resorti ovog lanca 4 sezone.
Cena jebiga ocito ima ko da plati 😄

Serija je dosta popularna cudi me da jos u blicu nije izasao naslov "pogledajte gde je gudelj odveo anastaziju! Sve PRSTI od LUKSUZA" i onda ovaj hotel 

5 hours ago, G!!! said:

smesno kazem ti [roflmao]

aj javi kako je bilo u svakom slucaju 😉

 

odlicno, stvarno je gugl earth sjajna stvar, bas sam se lepo proveo

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, f4ts0 said:

ima, i prva i druga sezona su realni resorti ovog lanca 4 sezone.
Cena jebiga ocito ima ko da plati 😄

pa to je onda realno još bolje 🙂 svaka čast i hotelu što je pristao, nije baš skroz pozitivna tema ko su gosti tih hotela, iako im definitivno jeste reklama. 

treća sezona će kažu biti u japanu, pisali smo već ovde, tako da i tu očekujem dosta 🙂

11 hours ago, f4ts0 said:

Serija je dosta popularna cudi me da jos u blicu nije izasao naslov "pogledajte gde je gudelj odveo anastaziju! Sve PRSTI od LUKSUZA" i onda ovaj hotel 

bio je pre neki dan za onu Tamaru Kalinić što je neka influencerka za koju nisam znao da postoji do pre tri meseca, koja je bila u Italiji u nekom hotelu koji je 2000e noć, odma' je bio takav naslov (vidite gde Fabricio (lupio sam ime) odveo Tamaru na romantični vikend) tako da ako tamo zakaže taj Cisco u Belgiji imaš osiguranu budućnost u novinarskoj redakciji!

Link to comment
Share on other sites

Odgledah From i drugu sezonu!

Ne dopada mi se to što prave postavku tako da mogu da traju deset sezona, na fazon Lost-a. Sreća je što se toliko toga promenilo od vremena Losta da takav koncept verovatno ne može da prođe ako nema pola milijarde gledalaca, a From od samog početka to nema, pa se nadam da je tamo neko bio pametan da kaže scenaristima da u trećoj sezoni zaokruže priču jer postoji šansa da neće otići u četvrtu 🙂

Imajući u vidu koliko su zakomplikovali stvari, na kraju druge sezone su uradili zapravo "jedino" rešenje koje je moglo da ih izvadi.

(hevi spojler!)

Spoiler

Tabita tj. keva odlazi da traži decu u svetioniku međutim tamo sreće samo klinca u belom (koji btw od trenutka kad je mahnuo Itanu u drugoj epizodi više se sa njim nikad nije spojio) i klinac joj kaže kako je to "jedini način" i gurne je kroz prozor svetionika. Tabita se nakon toga budi u bolničkoj postelji i saznaje da je bila u komi i da su je u komi našli neki hajkeri. Gleda kroz prozor vidi neki grad (meni nepoznat ovako na prvu). Postavlja se pitanje da li je prošla kroz drvo i onda se vratila u realnost na neki način i našli su je onesvešćenu ili je pak neki trenutak (npr saobraćajka sa drvetom) odvela u komu koja je mogla da traje i jedan dan ali da se prosto sve odigra što se odigralo u seriji pa je klinac budi iz te kome da bi u stvarnom svetu probala da pomogne ostalima. Već vidim naravno da ako to proba niko joj neće verovati i onda će ona tu da tipa ode u ludaru 🙂 Za sada nećemo znati! 🙂 Od te postavke će baš zavisiti da li serija ode u potpunu banalizaciju ili zapravo naprave nešto da donekle može imati smisla.

Mimo toga ima gomila malih gluposti i otvorenih pitanja, npr

Spoiler

Scena sa radio tornjem, Džim čuje glas, ne znamo da li ga upozorova iz dobrih ili loših namera, ali Dona posle toga forsira Džima da batali tu priču i ništa dalje o tome ne znamo. Kao proba on nešto dronom da uzleti, fejluje i to je to. Keni nikad ne kaže da je čuo istu onu pesmu u snu kad mu je zvonio telefon. Šta je ono čudovište što je Bojda i Saru isprevrtalo u šatoru itd itd. 

Da ne pričamo o creepy deci i tunelima ispod grada sa čudovištima koji tamo kuntaju. Plus samo su iskopali iz ubijenog onu žuč, on generalno deluje kao "običan" monster, ne znam kako nisu probali do sad da ih nekako osakate u fazonu iseku glavu jednom na neku foru jer evidentno ima "običnu" kožu.

 

Za treću kao ima ovaj "tizer" a izlazi sledeće godine

 

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, millanče said:

Desilo se pravo čudo, netflix napravio zanimjivu, kvalitetnu i zabavnu anime adaptaciju, bar je takav neki opšti konsenzus na internetima. Ja sam na 4 epizode i složio bih se da je poprilično dobra zabava

https://www.imdb.com/title/tt11737520/

čuh i ja ovo negde, zanimljivo!

Inside Job - https://www.imdb.com/title/tt10231312/

image.png

Ovo mi se nešto vuklo po kompu i nikako da krenem da gledam. u svakom slučaju ekipa koja je radila Gravity Falls napravila je animirani na temu duboke države i tajnih službi koje pokreću svet. Kristijan Slejter i ona iz Cloverfielda (sigurno je još negde glumila to mi prvo palo napamet) i onaj debeljko sa naočarima iz The Office daju glasove i zapravo je zabavno.

Umeju ovi kreatori da naprave tu dobru atmosferu misterije/mistike koju su imali i u Gravity Falls, iako je ovde sve na višem nivou jer je baš za starije da tako kažemo.

Problem je što je Netflix otkazao posle dve sezone iako je isprva produžio na treću i navodno se druga sezona završava cliffhangerom pa sad nemam pojma da li ću da nastavim da gledam ili ću prestati ili mi je možda sad i lakše da gledam kad znam da je celina pa ne očekujem ništa više. 

A može i da se gleda kao zasebne epizode jer je ok skroz, ima kul fora.

  • Like +1 1
Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, G!!! said:

ne moras da preozbiljno shvatas inside job, ja recimo nikada ne bih zapamtio da li sam prestao da gledam ili da li ima cliffhanger

jeste zabavno, ali je plitko zabavno, onako bas plitko, ali zabavno... ne znam sta bih dodao vise na to

kapiram te skroz, to mi i jeste plan, prosto gledaš kao neki south park ili tako nešto, mada mi je malo krivo što nema završetak jer je gravity falls u tom smislu bio prilično kul tj. dobar je scenario imao u obe sezone.

On 5/22/2023 at 1:52 PM, mladenq said:

Poceo Love & Death (2023)

usao sam bez ikakvog predznanja u ovo, i poprilicno mi je zanimljivo nakon par epizoda

ovu sestru olsen nisam cesto gledao, ovde je krajnje solidna, kao i jesse plemons

videh naknadno da je hulu napravio svoju seriju prosle godine po istoj prici, takodje dobro ocenjenu

krenuo sam ovo da gledam i iskreno dobro je da se ispodešavalo šta se ispodešavalo u četvrtoj jer mi je toliko bilo sporo do tad da je krenulo da me smara 🙂 dobra je glumačka ekipa ali sad tek videh da si linkovao i ovu hulu seriju i tu mi zapravo deluje da je i malo bolja ekipa 😞 ne verujem da ću baš gledati obe posle ove.

dobra je olsen, ali nekako ne znam, osim ako ne skrene u smeru koji očekujem, malo mi je bledunjava na trenutke.

a ovaj džesi na šta ga napraviše - mislim, nije on neki lepotanko ali ona frizura, lik izgleda kao iz pakla da je izašao direktno 🙂

Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, Lucky said:

a ovaj džesi na šta ga napraviše - mislim, nije on neki lepotanko ali ona frizura, lik izgleda kao iz pakla da je izašao direktno 🙂

tek se nedavno nakanih da pogledam el camino, i fora film se nastavlja na poslednju epizodu breaking bada, a jesse druskan lagano jedno 30kg vise ima :d

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...