manson Posted April 18, 2022 Report Share Posted April 18, 2022 Cracow Monsters https://www.imdb.com/title/tt15096836/ Poljska serija 🙂 grupa studenata i profesor love natprirodno, bazirano na slovenskoj mitologiji. 5,5 ocena na imdb, realno je bezveze, ali me opet nekako privlači, a i malo ima slovenske mitologije, pa je to neki plus 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 Better call Saul, poslednja, šesta sezona, krenula danas na Neflixu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 Succession Prilicno dobra, prljavi bogatuni i backstabbing porodica na sve strane, sta se vise pozeleti moze. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 On 4/20/2022 at 4:42 PM, manson said: Better call Saul, poslednja, šesta sezona, krenula danas na Neflixu. Vidim izasle 2 epizode, pogledah prvu...jel 8 epizoda bese? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 https://www.imdb.com/title/tt5834204/ Kasnim koju godinu, ali sve se da nadoknaditi. 1 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 On 4/22/2022 at 9:07 PM, rbds said: https://www.imdb.com/title/tt5834204/ Kasnim koju godinu, ali sve se da nadoknaditi. Dobra je serija, svidja mi se prica, mada je malo poremecena. Predlog gde mogu pogledati Law and Order (ne skida mi se torrent posto ima dosta serija L&A) ? Amazon prime ? Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 28, 2022 Report Share Posted April 28, 2022 https://www.imdb.com/title/tt0078588 Preporucujem, ima da se nadje na pajretbeju i na Youtubu 🙂 Poster daje sav opis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2022 Report Share Posted April 28, 2022 58 minutes ago, Shale said: Preporucujem, ima da se nadje na pajretbeju i na Youtubu 🙂 Poster daje sav opis ah, to je sa onom čuvenom scenom lansiranja rakete u trenutku kad je najavi :)) svaka im čast oko sinhronizacije toga 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 28, 2022 Report Share Posted April 28, 2022 Serijal je neverovatan. Primera radi u okviru od jedne epizode Burke radi poredjenje od drevne do srednjevekovne tehnologije evrope, arapskog sveta i kine i kako je kina imala gotovo sve to 700 godina ranije ali u njihovoj civilizaciji su izumi primenjeni na skroz drugi nacin usled taozima, religijskog pristupa nauci koji diktira otkrivanje kako priroda funkcionise. Barut je koriscen samo za vatromet, kormilo i latensko jedro samo za oplovljavanje Kineskog mora itd. A kad su se takve stvari pojavile u Evropi prouzrokovale su oplovljavanje sveta, otkrice Amerike i kreiranje vatrenog oruzja 🙂 Pritom su svi kadrovi snimani na lokacijama relevantnim naraciji, tokom celog serijala snimano je u 50 zemalja sveta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 On 3/29/2022 at 11:29 PM, manson said: Krenuo Halo, deluje da će biti OK. 7 epizoda do sada, što više odmiče, nekako je lošije. I masterchief previše vremena provodi bez kacige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 Pogledah nekih par serija na letu, pa da nabacim komentar da vam spasim vreme! Call me Kat - https://www.imdb.com/title/tt10985096/ obrada one britanske serije u kojoj u US verziji glumi Ajmi iz big bang theory. Definitivno za preskakanje, vrlo loše, iako su probali neke "razbijanje četvrtog zida" gimike. Nemam pojma kako je ovo dobilo drugu sezonu i i dalje nije otkazano. The middle - https://www.imdb.com/title/tt1442464/ Ova zapravo nije loša, parcijalno disfunkcionalna & siromašna porodica i njihove avanture! ofc, neću gledati jer ima 10 sezona ali za prekraćivanje vremena može da prođe. Ghosted - https://www.imdb.com/title/tt6053538/ I tako naleteh i na Adam Scott seriju a rekoh da ga ne volim. On i crnja iz The Office su deo super tajnog FBI za paranormalne stvari. Vrlo naivno 🙂 A i vidim da je cancelovano posle jedne sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 Jedva cekam 😄 btw, pricali smo negde vec o trecoj sezoni prosle nedelje, kako nije ovde? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 58 minutes ago, Dule_smor said: Jedva cekam 😄 btw, pricali smo negde vec o trecoj sezoni prosle nedelje, kako nije ovde? tamo je u TV topic, pošto kao ovde pišemo šta smo gledali 🙂 tj. ovde: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 15, 2022 Report Share Posted May 15, 2022 Pa i ovo smo gledali/pratimo tj. u toku je serija, znaci moze i ovde:)...konfuzan je malo sistem topica ovde, ima ih 3-4 koji se delimicno preklapaju sa tematikom, al nebitno 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 15, 2022 Report Share Posted May 15, 2022 1 hour ago, Dule_smor said: Pa i ovo smo gledali/pratimo tj. u toku je serija, znaci moze i ovde:)...konfuzan je malo sistem topica ovde, ima ih 3-4 koji se delimicno preklapaju sa tematikom, al nebitno 😄 slažem se! možda nešto i modifikujemo, kad je serija ovako da ima sezone itd, hoće da se preklapa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 15, 2022 Report Share Posted May 15, 2022 https://www.imdb.com/title/tt5875444/ Slow Horses Klasičan UK krimić, ali sa Gary Oldmanom koji je i najbolji i najgori deo serije. Svaka scena sa njim je klasu iznad svega ostalog. Sličnu problematiku je imao i House of Cards u prvim sezonama. 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post G!!! Posted May 16, 2022 Popular Post Report Share Posted May 16, 2022 On 5/15/2022 at 11:43 AM, Lucky said: slažem se! možda nešto i modifikujemo, kad je serija ovako da ima sezone itd, hoće da se preklapa! pa valjda imamo topike za najave filmova i serija, a ovde diskusija o onome sto gledamo u ovom trenutnku 🙂 meni pije sve vodu, osim sto omasim topik ponkad 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 16, 2022 Report Share Posted May 16, 2022 Poceo Raised by the wolves...prvih par epizoda su delovale obecavajuce, al sve vise se pretvara u trecerazredni sy-fy serijal iako je kao Ridli Skot potpisao. Da li je zaista moguce da je toliko tesko napraviti dobar SF, jel numeju ljudi ili to namerno rade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 jest taj raised by the wolves rolerkoster sto se tice kvaliteta, meni je imao neku jezivu atmosferu za nekom nelagodom i to mi se svidjalo, i naznake solidnog raspleta (kojeg se vise i ne secam) ali znam da je kraj ono omgwtf otisao u neku drugu pricu total, pa na kraju izgleda kao da su 3 serije sklopili u jednu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 Ahaha, pa dobro...a jel ce nastaviti da snimaju ili su zavrsili sa ove 2 sezone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 18, 2022 Report Share Posted May 18, 2022 uh oh pa ja nisam ni gledao s02, citam sad rivjus, nekom je sranje nekom je bolja od prve sezone... ko ce ga znati, pretpostavljam da cu se smoriti kada pustim i ja drugu sezonu nije treca potvrdjena, navodno se pise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 Gotova prva sezona Halo. Moglo je i bolje da bude, previše bre nekih emo scena i Master Chiefa bez kacige 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2022 Report Share Posted May 21, 2022 On 5/16/2022 at 1:33 PM, G!!! said: pa valjda imamo topike za najave filmova i serija, a ovde diskusija o onome sto gledamo u ovom trenutnku 🙂 meni pije sve vodu, osim sto omasim topik ponkad i meni, nego dule stvara konfuziju pa se i ja onda preispitujem! 🙂 On 5/17/2022 at 10:27 PM, Dule_smor said: Ahaha, pa dobro...a jel ce nastaviti da snimaju ili su zavrsili sa ove 2 sezone? drugu nisam ni počeo da gledam, ali sam negde video vest da već pišu scenario za treću. što me i ne čudi jer je druga baš dobro ocenjena, čak i bolje nego prva. kod mene sličan utisak kao G!!!, ono, ima neku jezivu atmosferu, pomaže i taj dizajn likova itd, ali kako odmiče serija tako ide u neko ludilo i ona finalna epizoda mi je kao da je neko prosuo kofu punu ideja, pravaca i priča koje nisu uspeli da ubace u prvu sezonu i kao e fak zaboravismo ovo, srokaj sve u jednu epizodu. zato mi se nije ni dojmilo da gledam drugu sezonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 Vala bas zbrkase kraj prve sezone, sve moguce stvari su ubacili, 5 klifhengera heh...nemam pojma, cudna je serija, ima potencijal zaista...nego jel se ja to tripujem ili na torentima ne mogu da nadjem kompletnu drugu sezonu, fale neke epizode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 19 hours ago, Dule_smor said: Vala bas zbrkase kraj prve sezone, sve moguce stvari su ubacili, 5 klifhengera heh...nemam pojma, cudna je serija, ima potencijal zaista...nego jel se ja to tripujem ili na torentima ne mogu da nadjem kompletnu drugu sezonu, fale neke epizode brzi pogled na rarbg kaze da ima sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts