Lucky Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 U je, ja koji čak kao znam ko je Zemlja Gruva nemam pojma kako im izgleda bubnjar, ne znam što bi on mislio da je neka bitna faca. a supermarket je rofl :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 bejah i ja u tom mestu po prvi put pre neki dan, i mogu da potvrdim da je ekipa užasna i da dodam da su ribe dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Е, што се рибе тиче. Мој најбољи ортак је рибар, баш прави алас, живи од тога. Тако да, ако некоме треба свежа дунавска риба (инбифор Ребел пимп) нешто повољније, може ПМ. Сад иду славе, па можда некоме затреба. Извињење админима, ако је ово недозвољено. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 (edited) Nije dozvoljeno, samobanuj se . Edited November 25, 2011 by Sting We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Ma ok je, nego me je istripovao jer sam pročitao post odmah nakon ivketovog, i kao, rebel ima ortaka pimpa koji završava šeme za ribe iz supermarketa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Хахахха. Лаки боготац. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Јутро. \o Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Ma, ne bre...kupim normalnu ribu u ribarnici...skusu ili tako nesto.. Taj faj, Skusha na zharu u ribarnici + porcija krompir+blitva salate i miran si. Sharan je isuvise masan (jer prodaju one iz ribnjaka a ne divlje), Oslic je bezukusan, Pastrmka i Orada takodje mogu fino da prodju ali samo ako je na zharu... Ako je iz friteze onda ceo koncept "zdrave ishrane" gubi smisao... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Meni su kao malom davali riblje ulje za apetit, ima tu nečega jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Gde je bre oslić bezukusan? Ispohujte ga i nacedite limuna i vrh je Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 brate ko jos poredi skushu sa oradom ?!?!?! orada je kralj bog otac svih riba, skusha je teshka do zla boga i to je varijanta da uzimas ako nema sta drugo od recnih riba smudj je do jaja filete tovljene sarane smrznute neukusne oslice i ostala sranja necu ni da komentarisem Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 (edited) svaka riba je dobra ako je sveza i ako se dobro spremi, skusa bi trebala da je najzdravija od nama dostupnih al je moji stalno spremaju pa mi izashla na nos. oslic je bezukusan, jedino da ga uvaljash u brashno i bacish na ulje ali onda tu vishe nishta nije zdravo :) ja sam pocheo skoro svu ribu da pechem u onim fino kesama za pechenje, gde se one peku u sopstvenom soku. posle nekog vremena isechem kesu, prelijem sa malo maslinovog ulja i ostavim josh neko vreme u rerni. em bude ukusno em kuca ne smrdi. chak i ti "kartonski" fileti pangasiusa ispadnu mnogo dobro. nego gde mogu da se kupe relativno sveze ochishcene lignje a da nije cena udaranje po ushima? u restoranima 700-800 kinti porcija a posle jedne ostanem gladan :/ Edited November 25, 2011 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 nego gde mogu da se kupe relativno sveze ochishcene lignje a da nije cena udaranje po ushima? u restoranima 700-800 kinti porcija a posle jedne ostanem gladan :/ Možda u ovim većim hipermarketima, tu uvek ima, ali ne znam koje su cene. fino kesama za pechenje, gde se one peku u sopstvenom soku. posle nekog vremena isechem kesu, prelijem sa malo maslinovog ulja i ostavim josh neko vreme u rerni. em bude ukusno em kuca ne smrdi. chak i ti "kartonski" fileti pangasiusa ispadnu mnogo dobro. Fino kese su vrh, otkad smo ih otkrili, skoro ništa ne pečemo bez njih :) a i posle ne moraš da pereš pleh! Togfu, koji vam je ovaj: Marko M. je u istrazi priznao četiri napada na decu u Futogu, a potom je sve šokiralo otkriće da uhapšeni pripada ultradesničarskoj organizaciji „Nacionalni stroj", koja je zabranjena, i da je njegov rođeni brat registrovani član ove grupe. Od svega on je praktično demantovao samo da je vozio „fijat punta", kako je prvobitno utvrđeno, saznaje Pres od izvora bliskog istrazi. Da nije možda nepostojeći, čisto zbog izbora? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 najbolja rečna riba je smuđ ... kad sam bila na moru u Hrvatskoj smarao me tadašnji da moram da probam oradu, ali nisam htela, naručila sam dve loze i špagete... jebg, seljanka :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 МУНЗЕЉАНКА!шта фали лози и шпагетама. и мене нервира кад одем на море, смарају цео одмор да се једе само риба нон стоп сваки дан. рижотои, салате од хоботнице, па пију вина и све нешто мућкају по устима. лепо је јести рибу, само онда мораш и озбиљно да једеш нешто после. ја волим пијаног сома. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 nije dule som, sto si zao You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 dunja je munzelj hipsterka, viđena sinoć u Supermarketu kako hipuje sa osmehom! Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 pa što se nisi javio ujače ? :D http://img832.imageshack.us/img832/3015/dsc00124xw.jpg gde ima da se kupi ovo ? :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Prvo proveri da li bi mogla da dohvatiš zemlju s toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/pocketbike-racing-oglas-34614/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 a bšššš !!!! gorećeš u Paviljonima zbog ovoga !!! ukinuću ti fejs ! http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/pocketbike-racing-oglas-34614/ hvalaa :** step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Kak'a je ova Dunja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Kakva? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Хвала пуно што сте ми обрисали топик... Кад било који форумаш пита за помоћ ја гласам, а мени топик се брише. Фино, баш фино... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts