Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

doneo mi cale malo pre "denon-3082 i 2 drvene kutije 96x36x36" sve zapakovano i izgleda novo, zna neko koliko bih mogao da dobijem za to? (znajuci caleta 50-50 da je prebio dug time ili je roba ispala iz slepera)

kutije su quadral phonologue bar to pise na njima, nemaju drugih oznaka

prevelik ti avatar m8

Ове рилејтед вести су хит

http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Srbska-akcija.sr.html

Али ''преузели одговорност'' ахах, ликови ставили кесе на два споменика ахахах срБска акција ахаха па јеботе:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

JOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Za sada nepoznati mladići u noći između subote i nedelje polupali su stakla na suvenirnici jednog od simbola Niša, Ćele Kule.

zashto je ovo u vestima i zashto ti to linkujesh ? osim ako ne sumnjash da je to pekar uradio ! :)

Ма добро, чим сам видео наслов, знао сам да ништа није било него да серу:)

Иначе, ево ме на сајту србске акције лол, ако прочитам још једном ''србски'' ископаћу себи очи:) Имају и програм и то прилично зен! [:D]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Već pola sata se četiri ulice dalje neki likovi dernjaju i pevaju, a pre dva minuta su aktivirali vatromet :)

1. Ko je pijan ponedeljkom uveče? :)

2. Gde su ti panduri? :)

kad se setim kad sam ziveo u zemunu, na keju u onim soliterima, jednom nedeljno sam zvao muriju, zato sto njih trideset parkira u parkic izmedju zgrada (??) u 2 ujutro, upali muziku u kolima, otvore vrata/gepeke, i kolektivno krenu da urlaju

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

au jbt,nikad mi se u zivotu nije ovako pila koka kola ko sad,i otisao sam i zabo pola litrache,sunuo leda i sad mi trnu zubi

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

au jbt,nikad mi se u zivotu nije ovako pila koka kola ko sad,i otisao sam i zabo pola litrache,sunuo leda i sad mi trnu zubi

Ja sam imao isti trip pre recimo 3 dana ... koka kolu nisam pio pre toga mesecima, a i nemam običaj da je pijem, i odjednom samo - uf al' mi se pije koka kola. I kupio sam srednju u meku i popio, nemam pojma o čemu se tu radilo.

Da znate da sređuju, po ko zna koji put, mučeni nadvožnjak kod sajma, tako da je gužva neviđena u pravcu ka Banovom brdu, što znači da će popodne kad ljudi krenu nazad sa posla biti još gora.

zaspacu. mozda da pustim enyu na winampu i pojacam zvuk, to ce me drzati budnim

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...