FATA Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 doneo mi cale malo pre "denon-3082 i 2 drvene kutije 96x36x36" sve zapakovano i izgleda novo, zna neko koliko bih mogao da dobijem za to? (znajuci caleta 50-50 da je prebio dug time ili je roba ispala iz slepera)kutije su quadral phonologue bar to pise na njima, nemaju drugih oznaka prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 (edited) Misliš kad god si na kraju uhvatio i generički exception kod dobrih programera toga nema kod ovih neskovanih ima svasta Edited November 14, 2011 by lol piton "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Ti neškovani su najgori Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 http://www.juznevesti.com/Hronika/Huligani-napali-Cele-Kulu.sr.html There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Ове рилејтед вести су хит http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Srbska-akcija.sr.html Али ''преузели одговорност'' ахах, ликови ставили кесе на два споменика ахахах срБска акција ахаха па јеботе:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 JOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Za sada nepoznati mladići u noći između subote i nedelje polupali su stakla na suvenirnici jednog od simbola Niša, Ćele Kule. zashto je ovo u vestima i zashto ti to linkujesh ? osim ako ne sumnjash da je to pekar uradio ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Ма добро, чим сам видео наслов, знао сам да ништа није било него да серу:) Иначе, ево ме на сајту србске акције лол, ако прочитам још једном ''србски'' ископаћу себи очи:) Имају и програм и то прилично зен! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 maca je dosepala na prag. SSI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Jesi joj dao mleka? :) There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Već pola sata se četiri ulice dalje neki likovi dernjaju i pevaju, a pre dva minuta su aktivirali vatromet :) 1. Ko je pijan ponedeljkom uveče? :) 2. Gde su ti panduri? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Гледам овај фудбал и плачем од смеха. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Već pola sata se četiri ulice dalje neki likovi dernjaju i pevaju, a pre dva minuta su aktivirali vatromet :) 1. Ko je pijan ponedeljkom uveče? :) 2. Gde su ti panduri? :) kad se setim kad sam ziveo u zemunu, na keju u onim soliterima, jednom nedeljno sam zvao muriju, zato sto njih trideset parkira u parkic izmedju zgrada (??) u 2 ujutro, upali muziku u kolima, otvore vrata/gepeke, i kolektivno krenu da urlaju The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 (edited) dobro jutro!! Edited November 15, 2011 by CBETA na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Dobro jutro jutarnji jutrenjaci! jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 (edited) svako jutro, scv-evi! Edited November 15, 2011 by lol piton "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Bem ti utorak da ti bem utorak Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 SCV good to go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 explorer reporting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 au jbt,nikad mi se u zivotu nije ovako pila koka kola ko sad,i otisao sam i zabo pola litrache,sunuo leda i sad mi trnu zubi gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 au jbt,nikad mi se u zivotu nije ovako pila koka kola ko sad,i otisao sam i zabo pola litrache,sunuo leda i sad mi trnu zubi Ja sam imao isti trip pre recimo 3 dana ... koka kolu nisam pio pre toga mesecima, a i nemam običaj da je pijem, i odjednom samo - uf al' mi se pije koka kola. I kupio sam srednju u meku i popio, nemam pojma o čemu se tu radilo. Da znate da sređuju, po ko zna koji put, mučeni nadvožnjak kod sajma, tako da je gužva neviđena u pravcu ka Banovom brdu, što znači da će popodne kad ljudi krenu nazad sa posla biti još gora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 zaspacu. mozda da pustim enyu na winampu i pojacam zvuk, to ce me drzati budnim The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 I kupio sam srednju u meku i popio, nemam pojma o čemu se tu radilo. kako mozes da kupujes koka kolu sa onog aparata?? Meni je ono odvratno... Pola voda (tj. istopljeni led) pola koka kola... Najstroze izbegavam da uzimam tako koka-kolu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 zabo pola litrache јеси му јебо мамару brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 explorer reporting! it is a good day to die. данас ми је годишњица брака. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 BRAVO DRALE SRPSKI DOMAĆINE! Jel si se sam setio il te žena podsetila? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts