Highl1 Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 i kad završiš, šta si onda, diplomirana J Lo? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 pored Toni Braxton ti se setio J Lo, ccc Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Toni who? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 ona opsednuta seksom! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Али "дипломирана Џеј Ло", хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 uf sad sam jeo ovaj balans+ beli sir, jako je dobar, kao blaža feta, uz paradajz ideeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 es geht! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 prosetao zenu ,izblejao debelo uz bf3 palim na basket poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 jebote citam resetao zenu hahaahah :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 i ja sam svoju prošetao do izložbe starih fotki beograda, super bilo. sad ću da otvorim topiks, migša drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 eurokrem plazma banana pinokio car nije mi dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 imam sutra prvi kolokvijum iz matematike i primoran sam da ucim teoriju prvi put u zivotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Ja sutra rano ustajem i prisiljen sam da spavam sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 buci buci debeli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 (edited) koja je fora sa stavljanjem nekog znaka na grafite i ovaj su unistili ovako je izgledo pre nego sto su stavili taj znak na sredinu, video sam da to stavljaju na jos grafita , koja je poenta toga ? Edited November 9, 2011 by Ћела When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Jel moze neko ko se razume u gitare i ko svira da mi posalje pm, imam par pitanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Treba da otvorite posebne topice za sva ta vasa pitanja! "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Ja sutra rano ustajem i prisiljen sam da spavam sada Ko si ti i šta si uradio sa cokom?:( "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 (edited) sto bi mene tistila tvoja lenjost? ti radis na svom nivou ja na svom. iako sam nedelju dana u firmi radim backend programiranje sa bazom gde jedna greska moze ostetiti mnogo, s obzirom da je milionski posao u pitanju i glavni inzenjer me uzeo da budem njegov pulen jer sam sabijac evrokodova u javi. nemoj se buniti jer nisam prigovarao tvom skilu vec tome kako te u ovom svetu cene. bar kod nas se plata obracunava po modelu nivo obrazovanja x godine staza x jos neki kurci. vidi, racunanje plate je vrlo jednostavno - i proporcionalno je tvojoj zamenljivosti na trzistu. ja imam veliku platu iako sam srednjoskolac jer primera radi, sef pokusava da zaposli jos nekog seniora vec 4 meseca i ne ide mu, a ja sam u poziciji da dignem sidro, zavrtim globus i odletim da radim tamo gde mi stane prst. najosnovniji zakon trzista - ponuda i potraznja. a ako cemo bas da merimo pise www.loebeshop.dk team leader & lead developer, hm nisam u poziciji da kazem koliko zaradjuju jer sam najebao ako me navataju preko google analyticsa da na random sajtu sirim podatke o njihovoj zaradi, navision+magento sinergija Sad ozbiljno, ako ti daju trivijalne poslove reci im da mozes vise i da znas vise, takodje osim tog PHPa uzmi da radis C i network programiranje koje ce ti svakako u buducnosti koristiti, imas na academic earthu vrhunska predavanja za C. uf.. nisam znao da jedan moan moze da proizvede toliko konfuzije :) moja firma zasniva biznis na navision+webshop integraciji - klijenti koriste microsoft navision za backend, a moj posao je da ucinim da se sve to lepo vidi na webu. firma ima 80tak zaposlenih, i ja ne mogu da napredujem u svom korpusu, u magento timu, jer sam vec na najvisoj poziciji (ja i decko iz juzne afrike smo lead developeri). razlog za trivijalne poslove je to sto firma nema dovoljno pulena koji ce se baviti trivijalijama, pa onda ja moram svoje vreme da trosim na to.. ontopic: usinuo vrat u teretani juce :( radim od kuce danas, posto bih na prvoj raskrsnici napravio udes u ovom lizard modu Edited November 9, 2011 by dvnitycker The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Ima li careva? Danas nije u pitanju plivanje, vec se ide u Valjevo, radimo Olimpijski cas. Poj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Kasno lego, jedva ustao, lep dan na pomolu. \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Jel moze neko ko se razume u gitare i ko svira da mi posalje pm, imam par pitanja? Juri Čilija za to, on svira i razume se, al' kaže da loše objašnjava :)) A Draganče fura bas, nije baš gitara, ali možda može da pomogne. @ Ćela - Ne znam na koji znak misliš? usinuo vrat u teretani juce :( radim od kuce danas, posto bih na prvoj raskrsnici napravio udes u ovom lizard modu Ja imao isti problem pre dve nedelje, al' ajd' to, nego nisam mog'o da ustanem iz kreveta, morao sam glavu rukama da pridržavam :( :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Jel moze neko ko se razume u gitare i ko svira da mi posalje pm, imam par pitanja? Pitaj sviram i ja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 nigde nije definisao decko da i on svira pa da bi ti rekao da i ti sviras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 @ lucky pa ide po sredini grafita izgleda kao neki ,,kvadrat'' ispresecan linijama unutra , video sam da su to uradili na 20 grafita u gradu, pa me bas zanima sta je When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts