dNte Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 slaže ti se uz frizuru in other news, zakasnih na zadnji bus pa sam propešačio dobrih 6-7km do gajbe, sad ću zabosti uz neki film i špagetama sa piletinom. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 deste. ja evo radim seminarski već šest sati, i kraj se ne nazire. zabo sam temu da mi vikipedija ne pomaže mnogo, i sad se jebem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 ultimate problems, budim se, otvaram frizider, u njemu tetrapak sa manje od gutljaja mleka i propala koka kola kupljena sinoc jer je cimer ocajno zatvorio......fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 moze i lj i nj po srpskom pravopisu zapita se covek jesi glup ili samo velik trol, kad ono i jedno i drugo The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 kakav si teletabis, pa ne moze i jedno i drugo "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 je li cigo sta to cinis po futogu :D ? http://www.24sata.rs/novi-sad/vesti/vest/manijak-presrece-decu-u-futogu/20065.phtml Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Doom 3 endžin postao open-source http://www.omgubuntu.co.uk/2011/11/doom-3-is-open-sourced/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 idem da izvadim prokletinju ...uf tako mrzim da se cimam po sudovima opstinama .... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 nataknem na kufer miskovica i maxi, zato sto prodaje samo "premia" cipseve Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 qft^ najgori cipsevi, mada sam primetio da ih ima dosta i u metrou, ali maksi, samo premiju ima pritom su to najruzniji ukusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 maxi vise nije miskovicev :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 premia je maxijeva robna marka, sta ste drugo ocekivali u maxiju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 onaj seminarski što sam ga radio do sedam ujutro. sledeće nedelje je. pucaću si u koleno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 bar si odradio i ne moras da mislis na to vise, gledaj to sa vedrije strane :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 (edited) sad cesh imati vishe vremena da bacash srbe pod led na palicu! jebem mu bre mater, zazvonio mi telefon i ja trchim kroz stan da se javim i u prolazu zakachim omiljenom koshuljom kvaku od vrata i pocepam je :/ ode 50e u sekundi. Edited November 24, 2011 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 uspeo sam da ugazim u govno ... :) i ajd' sad to što sam ja ugazio, dešava se, ali kako je uspelo da se razmaže po OBE patike na sve četiri strane, đon, peta, postrance ... nemam pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Дошли клинци из основне да траже стару хартију. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 sad cesh imati vishe vremena da bacash srbe pod led na palicu! pif, jaka mi je to uteha. pa to radi ko stigne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 uspeo sam da ugazim u govno ... :) i ajd' sad to što sam ja ugazio, dešava se, ali kako je uspelo da se razmaže po OBE patike na sve četiri strane, đon, peta, postrance ... nemam pojma. ima u Makenzijevoj kod Oracha, na trotoaru, neko razvlacio govna...el to to? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 pa ti si ga baš ugazio jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 zadnjih nekoliko dana, posto nisu tu keva i cale, ostavljaju mi pare za hranu i to pa ja kao gledam sve postoji od opcija. ono sto je problem u prici je sto ovaj nacin na koji sam ja poceo da manupulisem novcanim jedinicama nikako nije dobar, jer bi zavrsio sa pojedenom celom platom prosecnih gradjana. jel moze neko da mi kaze kako se ljudi hrane na mesecnom nivou, ako je u svakoj mesari (pk), kiosku, pekari i slicno, prosecna potrosnja oko 250 dinara ako hocu da kupim bilo sta sto nije kifla i jogurt i da to treba da se ponovi najmanje 3x dnevno ili recimo daleko bilo uzmem sednvic i pomfrit, sto mi je najbliza opcija, ispada oko 320 dinara a opet nije ceo obrok. jel treba da kupim sunku za 150 dinara i onda jedem po listic po obroku ili sam propustio deo kada je hrana postala luksuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 500 din, 1kg piletine , to mozes da podelis na 250g po obroku, ili po 500g ako si prozdrljiv 1kg pirinca, 60 din, to mozes da podelis na 330g po obroku 1kg ovsenih pahuljica, 120 din, to mozes da podelis na 5 obroka (dorucaka) + mleko 3 jaja dnevno, 36 din + neko voce, i najjeftiniji keks i dzem :D spremis sve ujutru, treba ti max sat vremena sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 ima u Makenzijevoj kod Oracha, na trotoaru, neko razvlacio govna...el to to? :)) Za trenutak si me ispresec'o jer sam prolazio relativno blizu tog mesta danas, ali definitivno nisam tuda :)) @ Vićo - Hteo sam da dođemo da se dogovorimo oko podrške novim članovima foruma, kako ćemo da rešimo pitanje onih što pišu "u mesari" i naravno da vidimo koliko ćeš novih topica otvoriti u narednoj nedelji. jel moze neko da mi kaze kako se ljudi hrane na mesecnom nivou, ako je u svakoj mesari (pk), kiosku, pekari i slicno, prosecna potrosnja oko 250 dinara ako hocu da kupim bilo sta sto nije kifla i jogurt i da to treba da se ponovi najmanje 3x dnevno ili recimo daleko bilo uzmem sednvic i pomfrit, sto mi je najbliza opcija, ispada oko 320 dinara a opet nije ceo obrok. Pijaca, povrće i kuvanje, to je neki štos. Baba recimo skuva pasulj jedan dan, onda ga drugi pretvori u prebranac, to su dva dana ručka. Tako radi najveći broj ljudi. Eventualno supe iz kesice, za doručak ili večeru jaja, tako nešto. Ali mimo toga, hrana je kod nas ubitačno skupa iz meni nepoznatih razloga (a da ti nepoznati nisu monopol i samovolja, što je isto tačno). Ako nećeš da radiš šemu sa kuvanjem, ispod 200 kinti u prodavnici ne možeš da izađeš a da kao možeš da kažeš da si jeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Poenta je da je jedenje govana koja izađu iz prčvarnice skup sport jer ljudi koji rade i nemaju vremena da spremaju hranu ipak moraju da jedu pa se cene formiraju prema njima tako da u toj "konkurenciji" nemaš šta da tražiš, pripaši kecelju ili kupi sastojke za normalan obrok pa ih jedi zasebno jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts