abohac Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 homm3, kafa, cigara i Life is good. Longley, jel ti imaš neke veza sa ovom pričom sa neutrinima pa se javljaš iz prošlosti? Ovde je 2011a i čeka sa homm6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Ceka se da se proglasi failom i da se igra trojka lol :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Šta kažeš Nemke? Basket? Može! Kad? QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 veceras keva spremala pohovane palacinke i onda puslicu parceta dva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 rostilj na adi od 22h like a boss Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 ahhh iphone car! napokon sam namestio uzivanciju ko bog! lezim na krevetu 5m od tv-a, laptop je povezan na svih 55, liniju, i preko telefona kontrolisem komp i pisem ovo.. a sad da ukljucim neki blueray movie, ovako remote :) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 sine, ja to imam već 4 godine, prestani da se ložiš preterano, molim te Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 imao sam i ja to na nokiji 2-3 god u nazad u ns, ali ni 5% ovako dobro.. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Ne pamtim kad sam se proveo ovako dobro kao za ovaj vikend. <3 smederevo! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Sprco u liftu, na 6. spratu.. FUCKYEAH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 BRAVO DULENCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 BRAVO KRISTINA Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 [roflmao] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 BRAVO DULENCE I KRISTINA! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Matematička Formula Uspeha (MFS) Šta cini celinu (100%)? Šta to znaci davati vise od 100%? Da li ste se ikada zapitali šta misle ljudi koji tvrde da daju više od 100%? Svako od nas je bio na jednom od onih sastanaka na poslu gde se od nas zahteva da dajemo više od 100% . Kako doseći 103% ? Šta to predstavlja u stvarnom životu? Predstavljam vam jednostavnu matematicku formulu, koja ce vam, kao sto je i meni, pomoci da nađete odgovore na gornja pitanja. Ako zapisemo: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z i pridruzimo slovima vrednosti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 sledi da je: H-A-R-D-W-O-R-K = 8+1+18+4+23+15+18+11 = 98% K-N-O-W-L-E-D-G-E = 11+14+15+23+12+5+4++7+5 = 98% Onda: A-T-T-I-T-U-D-E = 1+20+20+9+20+21+4+5 =100% B-U-L-L-S-H-I-T = 2+21+12+12+19+8+9+20= 103% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Kako doseći 103% ? problem? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 gradjani srbije odavno funkcionisu po principu 103% :D mi idemo bre 2 korak ispred svih :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 https://twitter.com/#!/komsijakojibusi sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 :))))) nisam ni kliknuo na link već sam krenuo da umirem od smeha znajući šta da očekujem. Odmah follow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Jebote napio se ko car i biciklom vraćam ortakinju kući i neki psi se odjedared okomiše na nas i meni opušteno al ona se usrala i trese se, i meni krivuda guvernal zbog njenog drhtanja i pregazio sam jednog od tih kerova što su lajali na nas i sad mi smor zbog toga :( Haha, meni je ovo genijalno. Kao post iz tridesetih godina prošlog veka ili tako nešto, sve zajedno sa "guvernal"-om :) Juče mi je bio neki skroz debilan dan, bio sam polu bolestan, nešto se raspadao, pa malo glava, malo stomak (možda sam dobio?) malo grlo, pa onda kao nekako se saberem da odem na svadbu, legnem oko 04h, onda se probudim u 05h i ne mogu da iskašljem nešto što ne znam ni šta je, nekako to uspem i zaspim, onda se probudim u 07h ne mogu da otvorim oči, show! Ali sad sam već ok ... keva pravila proju sa šunkom i paprikom! Ah da, kod redakcije na zgradi stoji poruka "Izvinjavamo se zbog radova u stanu tom i tom jer renoviramo kupatilo radi ugradnje tuš kabine, RADI loma kuka moje majke". Jadna žena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 na poslu 3 rodjendana danas, au koje krkanje... Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 https://twitter.com/#!/komsijakojibusi [roflmao] joooj umreću jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Ah da, kod redakcije na zgradi stoji poruka "Izvinjavamo se zbog radova u stanu tom i tom jer renoviramo kupatilo radi ugradnje tuš kabine, RADI loma kuka moje majke". Jadna žena! ne seri da je pantelina keva u vasoj zgradi gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 metodom loma pirueta u levo biciklicom do tus kabine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Išao sam putem oko Ibarske jer se radi tamo nešto na izlazu iz Beograda kod Moštanice valjda, i Bože me sačuvaj kakav je put posle Umke pa tamo nešto kroz Stepojevac, ja skoro nisam išao lošijim putem po Srbiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts