Zwerko Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Treba da se odlucim izmedju Lenovo K900 i Sony Xperia T3, a nisam imao iskustva sa ovim brendovima. Sta preporucujete ? Ako bas biras izmedju ta dva onda je K900 bolje resenje jer ima Full HD rezoluciju, vise rama i bolju kameru. S druge strane imaj u vidu da je to sada vec poprilicno mator telefon, ako gledas vec reda velicine 5.5 inca telefone imas mnogo bolje novije varijante, tipa Note 3, G Pro 2 i slicno, sve zavisi koji je budzet tacno i sta ti bas treba. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Ako bas biras izmedju ta dva onda je K900 bolje resenje jer ima Full HD rezoluciju, vise rama i bolju kameru. S druge strane imaj u vidu da je to sada vec poprilicno mator telefon, ako gledas vec reda velicine 5.5 inca telefone imas mnogo bolje novije varijante, tipa Note 3, G Pro 2 i slicno, sve zavisi koji je budzet tacno i sta ti bas treba. Tnx. Pitao sam za preporuku zato sto na zalost nemam opciju da biram na osnovu budzeta, nego nam je jednostavno receno da izaberemo jedan od ova dva posto nista drugo nemaju na stanju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarbonMonk Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Taj k900 ima intel chipset koji je blago receno radi uzasno sa androidom i lenovo skinovima preko. Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Nije poenta u sviđanju. I to govorim 25ti put. Oba modela koštaju oko €350+ u maloprodaji što je daleko više nego što modeli koje sam ja naveo koštaju preko oglasa (mint, garancija...). I Lenovo i Sony su mnogo lošiji u odnosu na modele koje sam ja naveo + što kada se uzme telefon i 50% popusta na pretplatu kod MTS-a, imaš odrađenu ubedljivo najjeftiniju i najbolju opciju. Stoga nije agresivno reklamiranje, nego neću da se ljudi zajebu i kupe Sony Z3 ili koje već sranje zato što je "lep" i može ispod vode da se slika (!?) za €400 jebenih. I jebalo te sviđanje. A sta ako je eto bas poenta u svidjanju? Agresivan si 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Ako to zeli, sto da ne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 (edited) Ko nema ništa drugo na stanju i zašto je naređeno da tu uzmeš telefon? Telenor. Svake 2 godine dobijemo budzet za telefone pri cemu su cene telefona u okviru tog budzeta jezivo visoke, 20% vece od trzisnih. Budzet je podeljen i ispalo je da je najbolje sto mozemo dobiti Galaxy S3 Neo (koji nemaju na stanju) i ova dva koja sam naveo. Edited January 23, 2015 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 "nema na stanju" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Ako moze pomoc posto se razumem ko Marica u onu stvar. Od ponudjenih telefona u VIP mrezi za 1din a da je Smart300/700 tarifa koji je ok. Moze i nekoliko navedenih posto neke imaju a neke nemaju iako im stoji u ponudi. Hvala unapred. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Nokia 530 ubedljivo http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji.2834.html Ako bas mora android onda LG L70 http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji.2579.html#specificationsali je to bas nezgodno, ima samo 4GB storage memorije pa ako oces da instaliras puno aplikacija nemoj to uzimati. Ili da uzmes 60% popusta na pretplatu i da kupis telefon kao covek 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Ako moze pomoc posto se razumem ko Marica u onu stvar. Aj što se ne razumeš u telefone al šta te sprečava da pročitaš bilo koji odgovor bilo kome na ovom topiku ikad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Pekarman Posted January 23, 2015 Popular Post Report Share Posted January 23, 2015 Hvala Zverku na odgovoru. Da dam i svoj, iskreno: -nije mi ni palo na pamet da je vec neko pitao tako glupo pitanje jerbo verujem da se vecina razume u mobilne, makar vise od mene -hteo sam aktuelan odgovor za aktuelnu ponudu, posto nisam pratio koji su telefoni bili u ponudi u kom vremenskom periodu onda nisam ni mogao da znam od koje strane da citam temu staru 4 godine. -nisam mislio da ce nekom smetati da postavim pitanje u temi primerenoj za to pitanje, makar i citanje istog izazivalo dusevan bol te magnitude. Izvinjavam se na pricinjenom dusevnom bolu i nemiru svima kojima je moje pitanje isto pricinilo, iskreno mi to nije bila namera. 5 Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 ajde da ti sažvaćem pošto vidim da i dalje nisi pročitao dalje od aktuelne strane. na ovom topiku se tri puta nedeljno postavi sledeće pitanje: da li da uz <neki govnavi precenjeni paket kod operatera> za dinar uzmem <midrange android sranje #1> ili <midrange android sranje #2>? prvih 500 puta smo vića, ja ili neko treći odgovarali sledećim odgovorom: nemoj ni jedno ni drugo, potpiši ugovor bez uzimanja aparata i tako dobij 50% popusta na pretplatu, a u oglasima nađi nexus 4/5 za normalne pare koje ćeš povratiti posle prvih 4-5 pretplata. nakon tih 500 puta ja napišem "ma kupi motorolu pro plus" a vića izrejdžuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Precenio si postavku, nisam procitao ni tu aktuelnu stranu vec sam odmah spustio na dno iste i postavio svoje pitanje. Drugo, precenio si moje znanje ili smatras da lazem ali veruj mi kad kazem da "midrange android sranje" meni znaci koliko i tebi "brasno tipa 1500". Znas da je brasno i da je neki velik broj u pitanju. Trece, nije svacije dupe usrano na isti nacin. To sto tri puta nedeljno neko trazi isto sto i ja ne znaci da ga trazi iz istih razloga. Sigurno neko jeste ali posto ja nisam naveo iz kog razloga trazim, pretpostavka da bi isti odgovor od tebe, vice ili nekog treceg tj. da uzmem paket, kupim mobilni u prodavnici i zivim srecno do kraja zivota ili bar do sledece potrebe za istim, meni odgovarao nije na mestu. Sasvim je moguce da mobilni nije za mene, da mi je lakse da dam pare nekom od operatera i placam mesecnu globu. Da ne trazim "best fuck for the buck" vec "best fuck from all the fuck given". Sto sam i dobio. Hvala Zwerko. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Da se nadovezem i na Ivana... A zamisli, ima i ljudi koji nikada ne bi kupovali preko oglasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 [vica]to nisu ljudi to su mentoli [vica ] :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 (edited) imam jedan od tih telefona koji je hvaljen, i imam 50% pretplate u mtsu, ali bas ne volim agresivno nametanje svog misljenja kao jedinog ispravnog. to rade vegani, lezbejke, feminiskinje, usvojitelji kucica i macica i slicne im sorte Edited January 23, 2015 by mnjah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Ovo nije nametanje, ovo je 2+2. 2 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Precenio si postavku, nisam procitao ni tu aktuelnu stranu vec sam odmah spustio na dno iste i postavio svoje pitanje. Drugo, precenio si moje znanje ili smatras da lazem ali veruj mi kad kazem da "midrange android sranje" meni znaci koliko i tebi "brasno tipa 1500". Znas da je brasno i da je neki velik broj u pitanju. Trece, nije svacije dupe usrano na isti nacin. To sto tri puta nedeljno neko trazi isto sto i ja ne znaci da ga trazi iz istih razloga. Sigurno neko jeste ali posto ja nisam naveo iz kog razloga trazim, pretpostavka da bi isti odgovor od tebe, vice ili nekog treceg tj. da uzmem paket, kupim mobilni u prodavnici i zivim srecno do kraja zivota ili bar do sledece potrebe za istim, meni odgovarao nije na mestu. Sasvim je moguce da mobilni nije za mene, da mi je lakse da dam pare nekom od operatera i placam mesecnu globu. Da ne trazim "best fuck for the buck" vec "best fuck from all the fuck given". Sto sam i dobio. Hvala Zwerko. zbog takvih kao ti se operaterima isplati da ovakvima kao ja daju 50% popusta na pretplatu, stoga ću ti reći hvala. hvala! hvala što svojom nerezonskom potrošnjom subvencionišeš moje uštede. p.s. znam i šta je brašno tip 1500 i koliko tvom kolegi treba radnih sati da umesi 500 kroasana i još svašta nešto, zamisli ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Eto, sve ti potaman i opet se najvise bunis. I dobro je sto znas, sto vise covek zna, vise vredi. Ko mi je kolega? Secam se kroz maglu da je neko negde napisao da je isto pekar ali ime mi izmice .... Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 ne znam da ima još neki pekar na forumu, al biža je radio u pekari pa dobio otkaz. i on garant ima telefon za dinar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 imam jedan od tih telefona koji je hvaljen, i imam 50% pretplate u mtsu, ali bas ne volim agresivno nametanje svog misljenja kao jedinog ispravnog. to rade vegani, lezbejke, feminiskinje, usvojitelji kucica i macica i slicne im sorte Не знам што се љутиш на Вићу као да га не познајеш. Он само не жели да људи буду преварени :) . Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Ne ljutim se na Vicu, bas naprotiv. Hocu da mu kazem da treba manje energije i zivaca da trosi, sta ga briga sta ce ko da kupi. Vica je meni preporucio Moto G, ja sam pogledala koji je to telefon, kupila i odusevljena sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 a što tebe zabole djana koliko će on energije i živaca da troši na marmene sa foruma?ako si u fazonu "Vićo pusti ove neka kupuju šta hoće", onda i ti njega pusti da rejdžuje na budale 1 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 pravda za vitju da nije njega imali forum bi VRVEO od marmena :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 i ovaj pera zna da ubode po koju 1 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts