vukashinp Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Hoce cale da uzme Lumiu, cini mi se 920. Jel imao neko iskustva sa lumijama, kakav je telefon, vredi li te pare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Jesi ti stvarno prevarant ko što se priča po forumu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 pa pogledaj mu samo avatar! 2 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Je l' ima neko od vas iskustva sa "telefonima" vecim od 5.5"? Nisam imao priliku da koristim neki uredjaj veci od 4.7", a dvoumim se oko ~6" telefona. Naglasavam da nemam sake kao lopate. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Moje iskustvo je da je to sve stvar navike, imao sam s2 koji je 4.3" i onda sam uzeo s4 koji je 5" i bilo mi je kao kooooliki ekran. I onda sam sticajem okolnosti sad koristio jedno tri meseca Note 2 koji je valjda 5.5" i bio sam na pocetku u fazonu "jebote ko ce da nosi ovoliku cigletinu", ono sramota me da pricam s njim i to. Posle tri meseca koriscenja sam se vratio na s4 i bio u fazonu "jebote pa ovo je malo". Sto se saka tice moje su mozda i malo manje od proseka, na sve se naviknes. Jedino sto ne znam sta ti je ~6" telefon, onaj Galaxy Mega? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Koristio sam ja burazerov note 3, sta znam, naviknes se covek brzo na sve. Cak ti posle svi telefoni deluju mali :P Kontam da ti ne treba toliki ekran ali ako uzmes nesto neces se vracati na manje zasigurno, makar u skorije vreme. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Mislim da negde mora da se povuče granica oko toga i čini mi se da je 5,7-5,8 inča ta granica ... 6 je već dosta veliko, sve preko toga je tablet u suštini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Meni je 5 neka granica, preko toga je nepotrebno. Mada, pre par godina je i 4 bilo "previse" :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 U pitanju je G Pro 2. U sustini su uzeli G2, povecali ga na 5.9", dodali jos giga rama, 200mAh i slot za sd. Generalno za 20e razlike mislim da je bolja kupovina.. Jedino mi je dilema da l' je tol'ki telefon nepraktican za koriscenje, doduse onaj MiniView bi trebalo da resi te probleme sa nezgrapnoscu. Sta mislite o tome? Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 U pitanju je G Pro 2. U sustini su uzeli G2, povecali ga na 5.9", dodali jos giga rama, 200mAh i slot za sd. Generalno za 20e razlike mislim da je bolja kupovina.. Jedino mi je dilema da l' je tol'ki telefon nepraktican za koriscenje, doduse onaj MiniView bi trebalo da resi te probleme sa nezgrapnoscu. Sta mislite o tome? Ja sam bio u fazonu da je taj G Pro 2 velicine kao Note, nisam znao da je jos veci. Pazi 200mAh baterije na 3000 nece napraviti neku razliku, pogotovu sto je ekran veci pa vise i trosi, gigabajt memorije ne znam koliko se jos oseti, jedino ako ti bas treba taj sd. U sustini verujem da bi se lako navikao na njega, ali ako mislis da ce ti to biti problem uzmes g2 i gg. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 (edited) Ja sam bio u fazonu da je taj G Pro 2 velicine kao Note, nisam znao da je jos veci. Pazi 200mAh baterije na 3000 nece napraviti neku razliku, pogotovu sto je ekran veci pa vise i trosi, gigabajt memorije ne znam koliko se jos oseti, jedino ako ti bas treba taj sd. U sustini verujem da bi se lako navikao na njega, ali ako mislis da ce ti to biti problem uzmes g2 i gg. Jeste fizicki isti, ali ima tanji okvir i na to su izvukli 0.2".. Ako zagledamo u brojke, note3 ima 74% ekrana sa prednje strane, a G Pro 2 ima 78%. Pa znas kako, mislim da 1" nije mala razlika, za tih 20e :D Mada, na stranu G2 ide i to sto ima mnogo vise Romova, konkretno portovane G3 Romove.. :/ Edited July 22, 2014 by Шоми илити SpC Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 i slot za sd. uzmi! 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Ma kazem samo ako si bas u fazonu da se neces navici :) ja mislim da se moze navici bez problema. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Ma navici cu se, samo me brine kuckanje u prevozu i to :D Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 (edited) Pa drzis se zubima za sipku dok kuckas poruku Edited July 22, 2014 by MikroStalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Или овладам левитацијом Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Meni sa Noteom to nije bio toliko problem, a sličnih su dimenzija. Vidim da su za G3 izbacili neku tastaturu koja se za potrebe kucanja jednom rukom povuce na stranu, mozda moze da se nadje i za g2 pro. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Moze, s tim da kod G Pro 2 ako prevuces preko softverskih tastera ceo ekran se smanji na 4" i ti mozes da ga prosiris do 4.7" :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 imate tastature za android koje na različite načine rešavaju problem kucanja jednom rukom na velikom ekranu, npr: izvinjavam se na upadici, možete slobodno da nastavite svoju mid tier raspravu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Кул, али ово је да рил дил https://www.youtube.com/watch?v=f5bP7rhZlRY Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 (edited) Nvm Edited July 22, 2014 by Diego Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 imate tastature za android koje na različite načine rešavaju problem kucanja jednom rukom na velikom ekranu, npr: Kul, nisam znao da Swiftkey ima sad taj feature. Кул, али ово је да рил дил Zapravo je ovo sto je Ivan stavio po meni znacajno bolje resenje, jer ti ne smanjuje ceo ekran nego samo taj deo tastature. Cak je i sam LG to "priznao", tako sto je na G3 taj sistem s tastaturom isti kao ovaj na Swiftkey-u http://www.androidcentral.com/using-one-handed-mode-lg-g3 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 ne mora uvek da bude bolje rešenje, možda mu u tom trenutku treba nešto na telefonu a da ne uključuje kucanje. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Zato i rekoh po meni, jer iz iskustva Notea znam da mi je samo to kucanje jednom rukom "pravilo problem", u smislu da sam se naprezao nesto. Sto u jednom momentu rece i ovaj lik u videu koji je Somi okacio - ako vam je ekran preveliki mozda je bolje da kupite telefon s manjim ekranom :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Pa kuckanje jeste problem, ali lupam, mozda ce mi zatrebati i da kliknem na nesto pri vrhu ekrana a to je relativno nemoguce jednom rukom. Ma, samo kad bi mogao ja to da probam i odma bi video da l' je mnogo ili ne :D LG nema "izlozbeni prostor" negde u gradu tipa kao sto Samsung ima u Uscu, a? :confused: Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts