SpC Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 U odnosu na 4.4.3 jeste, tamo su bili sjebali nesto :D Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Ja imam problem sa mrežom, iz čista mira se izgubi signal na kratko. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 jel mogu da ne instaliram 4.4.4? meni sve super radi na 4.4.2, što bih se yeyao, a vidim da se dosta ljudi žali na poslednji update Можеш, само ће те смарати нон стоп да је инсталираш. Тј стајаће ти нотификација. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 jel mogu da ne instaliram 4.4.4? meni sve super radi na 4.4.2, što bih se yeyao, a vidim da se dosta ljudi žali na poslednji update u principu možeš, al to što se mnogo ljudi žali na update je zato što su oni vokalna manjina, dok velikoj većini na nexus i sl. uređajima svaki update prođe apsolutno bez problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Ма чекамо L да реши све проблеме на н5 Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Ne sve probleme na N5, nego tebi tvoj problem :) Ja problem nisam video za ovih ~5 meseci :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Meni sad sa 4.4.4 "sve radi", ali brdo ljudi osim mene kuka :D Namerio sam se da predjem na G Pro 2 pa to ti je :D Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Je l' probao neko ko ima G2 ovo?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192 Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Aj da se prisljamcim na ovaj topik. Hocu kevi da pazarim telefon, vise mi je zao da je gledam kako sa monoblok sporetima slika decu u skoli i kaci roditeljima slike na fejsbuk kada god pravi neku radionicu. Znaci, treba mi beginners level entry android uredjaj koji ima NORMALNU kameru (u prevodu najobicniju kameru danasnjice) i na koji cu moci da joj stavim fejsbuk, gmail i viber otprilike, i da joj to ne zagusi mob kao Duletu topik sa gifovima! Znajuci kevu, sto jednostavnije, to bolje (jer joj svakih deset dana cistim laptop od svih mogucih govana ovog sveta). Mislim da nije bitno da li je touch screen ili qwerty u pitanju, svakako je ocekuje period privikavanja. Any suggestions? Nije mi bitno naravno da telefon bude nov, tako da ako neko od forumasa ima neki mob koji bi usrecio 50godisnju uciteljicu, neka sibne na PM link i cenu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 ja sam isto razmišljao o tako nekoj opciji, deluje mi da je sa strane softvera teže napraviti neki karambol, valjda i zato što ni nema softvera a ove osnovne aplikacije verujem postoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Takodje sam odma pomislio na lumiu 520, solidan kvalitet, dosta jednostavan za koriscenje i ima ok kameru, za te pare odlican i sve te aplikacije funkcionisu kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 definitivno windows phone za matore ljude, interfejs je debil frendly i jako teško će pojebati nešto sa obzirom na to koliko je OS zatvoren :D pročešljaj oglase, možeš da nađeš i ove malo bolje lumie po ok ceni. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Meni jedino tu moze biti problematicno snalazenje, u smislu ako "zapne" negde pa cimne decu kojima je uciteljica da joj nadju nesto moze da bude veci problem s Win nego s Androidom koji dobar deo njih ionako ima? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 to stvarno moze da bude problem 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 ovako je bolje, ako da deci android onda mogu da joj snime viruse! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Ja uzeo Lumiju 520, kao drugi telefon je stvarno no brain dobar izbor, za seniore bi mogao takodje. Prosto sve je lako, brzo, jednostavno i najvaznije, radi Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 (edited) Lumia 525. Isto sto i 520, za iste pare, ali sa 1GB rama i noviji model na trzistu. Edited July 8, 2014 by Mawtchie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Ae ovde ću. Ćale uzima N5 u Telenoru i trebalo bi njegova stara kartica da se iseče da bi se ubacila u N5. Da li će kontakti da se izgube u tom procesu (?) i koji je najlakši način da se oni import/export sa starog telefona na novi ? ty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Ne, seče se samo plastični deo kartice. Nisi nam rekao koji je stari telefon. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 nisam pratio cene skoro, ali verovatno je bolje da ga uzme u radnji, a da kod operatera da uzme neki paket koji ce mu smanjiti pretplatu.naravno da se nece izgubiti.najlakse je da ih drzi na guglu Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Jao da. Stari je SG Ace Plus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 al ste brzi Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Ako sam dobro skontao, kontakti su samo na sim kartici? 1. Ubaci sim karticu u novi telefon. 2. Eksportuje sve kontakte sa sim kartice u csv (ovo podržava android, ne moraš da se zezaš sa dodatnim aplikacijama). 3. Uloguje se na google nalog, otvori kontakte, more > import > odabere csv. 4. Od tog trenutka svaki novi kontakt koji ubaci neka bira "google" kada ga pita telefon da bi se sinhronizovalo kako treba. Ako su kontakti do sada već bili na google onda nema zime! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 nek uzme novu karticu (tipa 200 kinti je izdavanje nove), jer može da se dogodi na nova kartica neće lepo da legne u slot ako se iseče Ne znam da li oni hoce da ti prekopiraju kontakte s kartice ako uzimas novu, sto mu onda pravi problem. A sto se secenja kartice tice sad kad sam bio u Grckoj sam za net uzeo njihovu 3g karticu kod operatera Wind i za Nexus 7 treba isto da bude micro, lik je opusteno uzeo standardnu karticu i isekao je na licu mesta, dakle kod njih je to secenje standardna procedura. Jao da. Stari je SG Ace Plus. proveri samo da li mu je ukljucena sinhronizacija kontakata s Google nalogom, ako nije neka to uradi, kad uzme novi telefon samo se loguje s nalogom i sinhronizuje kontakte, to je ubedljivo najlaksi nacin ako su oba telefona Android (plus imas bekap kontakata na netu u slucaju gubitka ili ostecenja telefona). Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 @peja Problem je što je ćale tvrdoglav do jaja i već je naručen telefon u Telenoru tako da je sa te strane završena stvar (izabran paket i neka pretplata). Ima google akaunt ali sam prilično siguran da prilikom ubacivanja novih kontakta nije birano da ih sačuva na google acc nego na memoriju telefona/sim karticu. Ovaj proces oko sinhronizacije kontakta mi je poznat tako da ne bi trebalo da bude problema tnx svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts