Jump to content

Koji mobilni telefon

Dule_smor

Recommended Posts

htc one nema proširivu memoriju

Vidis, taj detalj sam propustio. Ali i dalje ima lep zvuk :)

kori, vidi pošto je S3 u oglasima, to je telefon koji ispunjava sve tvoje zahteve i malo preko toga, a ako ga rutuješ, nezvaničnih apdejta na aktuelne verzije androida će biti narednih 2-3 godine sigurno.

S3 moze da se nadje za oko 50ak evra vise od S2, toliko je razlika otprilike i u kvalitetu. Jos jedna ne tako losa opcija u tom nekom rangu sa S2 je LG L9, isto dosta kul telefon. 

(npr. google now, koji je čak i u srbiji sve bolji) 

Nevezano konkretno za ovu pricu, ali meni deluje da mi je taj google now solidno usporio sam search, a ne koristim njegove funkcije pa mi je onda malo smor sto ne mogu sad da vratim obican search widget (ili bar ja nisam zakljucio kako mogu). 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Неписмени,

НЕВА! 

Издао је он мене : ( од када ми се покварио нисам се поновио, а прошло је од тада година и година, толико да сам се навикао да у превозу немам музику.

Lumie su izuzetno kvalitetni i brzi telefoni. Još ako uzmeš neki skuplji model dobiješ i vrhunsku kameru. OS jeste brz i stabilan ali džabe kad još uvek nema dovoljno dobre aplikacije. U principu ako nisi preterano zahtevan korisnik imaš sve što ti treba ali i dalje ostaje ona boljka kod WP i iOS, koju ja prosto ne mogu da svarim, a to je zamrzavanje aplikacije svaki put kada se "alt tabuješ".

edit: ako se ne varam, ove "beats" fore u HTC telefonima o kojima priča Zwerko su čista marketinška proseravanja.

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

edit: ako se ne varam, ove "beats" fore u HTC telefonima o kojima priča Zwerko su čista marketinška proseravanja.

Pa to sam i ja mislio, a onda kada je Brue nesto pitao kakav je zvuk na telefonu sam uzeo svoj S4 i burazerov HTC One sa istim tim beats slusalicama i pustio 5-6 reprezentativnih pesama i mogu ti reci da je razlika u zvuku pozamasna u korist Htc-a. I to ja nisam bas neki sluhista a primetio sam dobrano. Nisam imao prilike da probam druge modele ali mi kolega koji ima Hts 8s tvrdi da je i kod njega znacajno bolji zvuk. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

možda bi test bio drugačiji da si umesto s4 koristio neki dobar telefon :tf:

u istim uslovima su bili telefoni (iste sluške, ista pesma, itd.)?

htc propagira priču kako je to zapravo odvojen čip koji se bavi isključivo obradom zvuka, pa je zato kao bolji kvalitet, ali opet sam po testovima čitao da to baš i nije tako. nisam probao, doduše...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Da, sve su isti uslovi, pisao sam ovde http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234920355&page=64#entry2097547

Mislim mene bas zabole za zvuk na telefonu i nikad ne slusam muziku na istom, a plus nisam bas neki sluhista, ali se razlika primeti, znacajno. Sad da li je to do tog cipa ili do neceg drugog iskreno nemam pojma, ali recimo ja sam za test koristio beats slusalice koje dobijes uz Htc, one uz S4 ni za kurac nisu :) Mislim kapiram da neko ko bi poredio muziku na iPod-u i na nekom standardnom androidu bi se dosta razocarao, dok bi recimo One tu dosta bolje stajao. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Стигао ОТА за Н4, и не примећујем неку значајну разлику за сада, али овај дајлер јебе мајке..

Ћирилизација интернета!

https://drive.google.com/file/d/0B4D4uhAxHpAmdXFKUGJVOFY4X0k/edit?usp=sharing

Evo onaj n5 launcher kao... U principu može svaki telefonom sa nekim novijim google now apdejtom. Instalirao sam devojci na S2 i radi sasvim normalno :)

moar info: http://www.androidpolice.com/2013/11/13/how-to-try-the-google-experience-launcher-with-translucent-bars-and-google-now-once-you-get-your-kitkat-update-apk-download/

https://drive.google.com/file/d/0B4D4uhAxHpAmdXFKUGJVOFY4X0k/edit?usp=sharing

Evo onaj n5 launcher kao... U principu može svaki telefonom sa nekim novijim google now apdejtom. Instalirao sam devojci na S2 i radi sasvim normalno :)

moar info: http://www.androidpolice.com/2013/11/13/how-to-try-the-google-experience-launcher-with-translucent-bars-and-google-now-once-you-get-your-kitkat-update-apk-download/

Mnogo bolja prica od onog Nova Launchera, do jaja skroz..

Ћирилизација интернета!

da li je imao neko dodira sa n5? viidim da je kod nas u radnjama 16gb verzija dosla do 400 eur koliko u nemackoj kosta 32 gb verzija (kod njih je valjda 16gb oko 350 eur)

to je otprilike maximalna vrednost telefona kojeg bih nosio sa sobom, one ostale ludorije su mi presmesne a kako nas google voza sa androidom  ne bih da rizikujem da imam situaciju kao sa sadasnjim HTC One S koji vise nece dobijati update :| - mada je telefon odlican i ja sam zadovoljan sa njim

p.s. jel se meni cini ili su telefoni na ugovor kod nasih provajdera daleko nepovoljniji nego sto su bili pre godinu dve ?

fallout_table.gif