Debeli Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 понављам и подвлачим, драги Мохи, жени морам да купим телефон. то мора лепо да изгледа, матори, себи ћу да купим срвајвал телефон, можда, кад ми се изака ова елегантна метална Нокија. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Pa nisam toliko u toku ali mislim da od ovih novih "fensi" touch telefona nijedan nije otporan na te zajebancije. Imam aluminijumski htc i svaki pad na tvrdu povrsinu ostavi trag jer je aluminijum mekan itd itd. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 ма само да не оде екран тако лако. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Uzmi onda onu foliju sto je navodno od istog materijala kojim presvlace vojne avione. Cuo sam da je odlicna stvar. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Samsung Ativ S Lumia 920 HTC 8X jel ima neko da kaze nesto objektivno za ili protiv nekog od ova tri? Pravimo neko interno glasanje po firmi, postoje solidne sanse da nam neki od ovih nabave kao poslovni telefon sva tri će da rade potpuno isto jer je to windows phone, tako da glasaj za najlepši, a to je dakako lumia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 ма само да не оде екран тако лако. Pa pazi, nijedan koji ima Gorilla glass ne bi trebalo da ti rikne tako lako ekran, tipa Samsung S/S2/S3, HTC One S/X i sl telefoni, nažalost uglavnom malo skuplji. Moje iskustvo je da ako mu još staviš onu silikonsku/gumenu oblogu, realno može da izdrži dosta padova i sranja, to može poprilično da izdrži. Naravno imaj u vidu da nemaš nijedan telefon osim ovih što je Mohi predložio da će da izdrži da ga deca bacaju s jednog kraja sobe na drugi. Sa druge strane problem je s tim što imaju Gorila glass što su to uglavnom skuplji telefoni pa više boli ako ga sjebu... I ima razlike tu između proizvođača, tipa moj S2 je plastičan i ogrebotine se ne kontaju toliko, ženin One S izgleda od boljeg materijala, ali malo malo pa dodje sva izbedačena "ogrebao se"... sva tri će da rade potpuno isto sranje jer je to windows phone, tako da glasaj za najlepši, a to je dakako lumia. Fixd :) Realno Lumia izgleda kao trenutno najperspektivniji WP8 telefon, videćemo kako će to izgledati u praksi, koliko sam ja skontao niko nije uradio detaljniji review samog OS-a... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Pa pazi, nijedan koji ima Gorilla glass ne bi trebalo da ti rikne tako lako ekran, tipa Samsung S/S2/S3, HTC One S/X i sl telefoni I Pro Plus ima gorilla glass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 @zverko: nema zašto fixd, wp7 odlično radi, samo nema dovoljno aplikacija za njega. Isto glasam za Lumiu, mada će Ativ S da ima metalno kućište, kao i omnia7, koja je super izgledala Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 (edited) ovaj LG Optimus sto sam ga uzeo na docinu preporuku! ima gorilla glass, a spada u jeftinije telefone Edited October 24, 2012 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 ma ne može nijedan touchscreen telefon da izdrži decu koja ga bacaju, ne tripujte se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 nema zašto fixd, wp7 odlično radi, samo nema dovoljno aplikacija za njega. Pa to ti je kao da kažeš "električni automobili odlično rade, samo nemaju domet veći od 150km". Mislim zbog tog samo ima 3% globalnog market sharea, čak ga i mrtvi Symbian šije još uvek... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 @zverko: nema zašto fixd, wp7 odlično radi, samo nema dovoljno aplikacija za njega. Isto glasam za Lumiu, mada će Ativ S da ima metalno kućište, kao i omnia7, koja je super izgledala koliko mu zapravo znaci metalno kuciste? nisam nesto video da to pomaze telefonima u izdrzljivosti a lumia jeste meni lepa (glasao sam za nju tamo na poslu), ali samo u crnoj varijanti, ove drecave, pa cak i beli, mi deluju retardirano jer je sa prednje strane sve crno sem tankog okvira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Pa to ti je kao da kažeš "električni automobili odlično rade, samo nemaju domet veći od 150km". Mislim zbog tog samo ima 3% globalnog market sharea, čak ga i mrtvi Symbian šije još uvek... pa nema dovoljno jer se na pola wp7 puta znalo da je wp8 iza ćoška, i svi su batalili dalji razvoj aplikacija. Verujem da će sad biti bolje, kad imaju veću publiku @trupsi: pa znači, više štiti aluminijum naravno, ali ako si ti nepažljiv, svejedno ćeš ga sjebati. Meni je kul i svetloplava lumia, imao jedan ortak Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 meni ta plastika od koje nokija pravi telefone deluje izdržljivije od aluminijuma, i ne bi trebalo da se vide ogrebotine toliko. sad još kad bi postojala lumia 920 bez fiksnih tastera sa aktuelnim androidom umesto wp... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 najjeftinij fon sa dobrin staklom, relativno izdrzljiv na bacanje xD huawei g300 test stakla: Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 ma ne može nijedan touchscreen telefon da izdrži decu koja ga bacaju, ne tripujte se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 8X sam konkretno držao u ruci (hehe gej fora) i navodno ga razlikuje to što ima veću gustinu piksela i poseban audio čip (beats) koji navodno daje vrhunski zvuk, ali ja bih čekao lumiu da sam na tvom mestu, nekako mi deluje najkvalitetnije. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 (edited) Khm, a odakle ti 8x? Mislim neće se naći još neko vreme u prodaji a ne znam da ga je iko kod nas testirao? A Beats audio je reklamni shit samo tako... Edited October 24, 2012 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 pa eto, imam :) naći će se u prodaji kod sva tri operatera čim prođe wp8 launch, bar po priči HTC-a, dok će lumia izaći tek početkom sledeće godine. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 meni ta plastika od koje nokija pravi telefone deluje izdržljivije od aluminijuma, i ne bi trebalo da se vide ogrebotine toliko. sad još kad bi postojala lumia 920 bez fiksnih tastera sa aktuelnim androidom umesto wp... :D tačno, lumie su od nekog polikarbonata, hvalili su se time poprilično pred launch Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Ja kad sam kupovao SG2, bila je Lumia u prodavnici i svidela mi se, al ono, prodavci su rekli uzmi il Android il Iphone, Lumia je sranje, a s obzirom da sam imao iphone hteo sam neki veliki kul HTC, pa su mi rekli da je i to sranje i da uzmem Samsung. Btw, HTC taj je bio i skuplji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 a ti se vodiš time šta kaže prodavac, koji u svakoj zemlji radi za platu ispod proseka, te se uzdaš u njegovo poznavanje mobilnih telefona? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 glupi daki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 (edited) ... Edited November 24, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 a ti se vodiš time šta kaže prodavac, koji u svakoj zemlji radi za platu ispod proseka, te se uzdaš u njegovo poznavanje mobilnih telefona? U Svajcarskoj je sve iznad proseka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts