mncu Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 34 minutes ago, Vlada_ said: to je odlicno. prvi put razmisljam da predjem sa telekoma koji ima prejadne pakete. nakon sto su ojadili net u svim paketima, popizdeo sam i uzeo najjeftiniji moguci na 24 meseca koji placam 400 dinara i na to ubacim jos 3gb neta za 900 din, nova 3 sije to debelo. edit: da li uopste postoje ikakve sanse u sorabiji da se pojavim u mtsu i kazem da hocu da raskinem ugovor jer recimo vip ima bolju ponudu i da izboksujem sebi nesto bolje, a oni vide da ja imam isti broj vec 13 godina fazon i slicno. postoji, moj decko je to uradio u Telenoru I dali su mu bolje uslove. isto ima br 15ak god... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Mi 5 ili one plus 3? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 HELEN MIREN Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 (edited) sta vam je covek samo pita i bolji je kalas btw Edited June 27, 2016 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 meni je kli kli isto ok i na drva prekoputa mašinca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareska Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Najbolje da kupis na Novom Beogradu, ima posta, ima maxi... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7995&idPhone2=6948 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 1 hour ago, kruko said: 6 giga rama, čemu to služi na mobilnom? kao i na "velikim" kompovima, sve su zahtevnije stvari samim tim i sve više rokaju proc brzine i memorije, nekad opravdano, nekad ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Meni je dosta memorije kul u smislu da možeš da imaš otvoreno gomilu aplikacija i da se to ne oseti što bi se reklo. Tipa ovaj moj ima 3GB i često imam učitanih 50+ aplikacija, kad kreneš da skroluješ po onom task manageru kraja nema i zaista se ne oseti po pitanju performansi telefona (druga stvar je na primer trajanje baterije ali kao ok mi je). I onda rekavši to zaključujem da teško mogu da nađem opravdanje za 6GB u ovom trenutku :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 mislim da to dosta zavisi i od roma i svega - meni note4 krenuo da se "raspada" vec posle x meseci a kao flagship je. da me ne mrzi, verovatno bih se pozabavio stavljanjem nekog custom roma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted June 28, 2016 Popular Post Report Share Posted June 28, 2016 5 hours ago, kruko said: 6 giga rama, čemu to služi na mobilnom? za javin prokleti garbidž kolekšn :D 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Jankovic Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Crkla maticna ploca na lg g4, vredi to popraviti ili uzeti nov telefon? Uzet je sa 6 meseci garancije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 I meni pre 2 nedelje crkla ploča na G4 :/ Do duše, moj je bio u garanciji, zamenili i sve kul. Pomogao sam ti ništa, al' eto, LG gowno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Imam ja 640 LTE oko godinu dana. Za to vreme sam morao 2x factory reset da radim jer se telefon raspao softverski. Viber mi ne izbacuje notifikacije iako su ukljucene, nego ponekad moram u samu konverzaciju da udjem da bi video nove poruke (ne pomaze ni factory, reinstalacija aplikacije ni brisanje cache-a) Kolegi recimo samo stizu poruke da ga je neko zvao i da je imao propusten poziv na 830-ici a uzeo je telefon pre mesec dana Pozitivne strane su sto je optimizovan, u smislu da sve sto postoji i radi na njemu ide tecno i glatko, nije komplikovan za koriscenje, cene su pristupacne, default mape/navigacija radi odlicno i ima offline rezim, baterija traje danima ako se koristi samo kao telefon. Generalno za te pare je bolji od random androida ali posto nije previse zaziveo brend prosto su odustali da razvijaju ovo previse i vise deluje kao da su kupili Nokiju da bi ih sklonili sa trzista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Realno ne mogu ali u sustini je razlog sto ne bi dao u zivotu vise od 50e za mobilni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Treba mi preporuka za ok servis/realnih cena. Problem je u kameri, ima unutra neku mrlju. U pitanju je n5x. Tnx unapred! Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 https://www.ifixit.com/Teardown/Nexus+5+Teardown/19016 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 nije losa slika ali imas neku mrlju na slici, ostalo je kul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 On 6/25/2016 at 4:53 PM, Zwerko said: Mislim da nema potrebe da se cimas sa Bluetooth stickom, daces par hiljada vise a ne sluzi nicemu osim da se ne vidi kabl. Ovo najjednostavnije resenje je sasvim ok, okidac se kaci na ulaz za slusalice koji ima svaki telefon i to sljaka sasvim ok a nije ti zao sto si dao 800 dinara kad dosadi posle 15 dana. Sto se hejta na selfie stick tice razumem, i moja logika je bila ista, ali prosto ne shvatate koliko je to sad prosireno medju decom. Tipa ova moja neka bratanica, sad ce 13, ono dete stvarno sto bi se reklo streber, ide na drzavna takmicenja iz matematike i fizike i mora selfie stick pa da umre. Ide unaokolo i slika selfije i bez sticka non stop i kaci na Instagram gde celo odeljenje medjusobno komentarise ko je kakav selfie napravio. Jbg, tako je... Hvala Care, kupljeno po preporuci, i radi savršeno, bez obzira što su bili i nekih jeftinijih sa Bluetooth na nekoj akciji, predloženo rešenje je bolje jer se ne troši baterija telefona, a i "motka" je solidna za "samoodbranu" od ovih "protivnika selfija" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Štap kupljen a na redu je telefon. 25-28000 dinara budžet ali da ima što bolju prednju i zadnju kameru Lenovo a7000 je otpao jer ima lošiju kameru od Tesle 13/5 a "tesla je krš" plz help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Polovan/nov? Mislim da je za te pare bolje kupiti neki polovan "bolji" telefon, verovatno ce mnogo bolje da se pokaze od nekog novog starije generacije. Jbg, tu nema garancije verovatno onda.. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Imam N4, batevija lagano umire. Ima li svrhe da ne uzmem N5X? Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Možda si zainteresovan za LG G3? :))) ) ) ))) )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 swe pohwale za n5x, osim sto sam sa njim prvi put stekao osecaj da imam bas preozbiljnu cigletinu u ruci, a mislio sam da je n5 cigletina za moje poimanje :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 (edited) Video bi šta je cigletina kada bi ga stavio u ovaj armor box... Toliko se uveća da je zabrinjavajuće, ljudi čudno gledaju kada ga metnem na astal. Pre neki dan kada sam izvadio telefon oduševio sam se koliko je fit i super leži u ruci. Edited August 3, 2016 by VEGE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts