Jump to content

Koji mobilni telefon

Dule_smor

Recommended Posts

2 hours ago, killYg0r said:

Bukvalno sam mislio da cu prelaskom na Samsung Ultru da kao predjem da koristim sve zivo kad ono medjutim i dalje nema sanse da isto "ozbiljno" odradim bez laptopa, jer moram da sednem i polako da otkucam : (

On 7/31/2025 at 3:46 PM, millanče said:

postoje određene stvari gde je mobilni OS bio android ili iOS bolji, npr manipulacija slikama, kačenje u dokumenta/mailove, lakši share kroz aplikacije, ima tu ponešto i da ne grešim dušu tako neke stvari zapravo radim preko mobilnog jer su brže nego preko kompa.

ali šta god da zahteva više čukanja i nekih copy-paste poslova, tu bez kompa ništa.

On 7/31/2025 at 3:46 PM, millanče said:

@Lucky @G!!! bukvalno sam nesposoban da koristim tastaturu laptopa i tačped, a kamoli mobilni za te stvari, imam dock i monitor i kod kuće i na poslu, i bodem čim sednem 😞

na PC-ju na touchpadu ništa ne umem da uradim.

na Macu sam se nekako navikao, pisao sam već ovde, em je touchpad kvalitetniji em omogućava više opcija a i sam OS ima gomile svojih prečica kroz touchpad tako da na macu npr ni ne koristim miša na laptopu.

11 hours ago, reki said:

jel ste skontali koliko je ova tema postala obsolete

Pa ja jesam poprilično, čak se i ne "bavim telefonima" više, evo ima možda 2-3 godine :) 

Eo upravo mi S23 plus nastavio da svira zvuk nekog videa u pozadini, ne znam da li yt app ili browser, sve sam "taskove" "endovao", zvuk piči, sad cu reset, otišlo sve u krasni :D

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Ja sam se nešto skoro setio koliko jailbreak priča na apple pre svega (ipad / telefon) ali i na nekim drugim uređajima više nije a thing. ne mislim na ono otključavanje sa mreža nego ono da imaš opcije da pokrećeš pirate, ovo ono - potpusno je i cela industrija otišla u drugom smeru što se toga tiče.

sad je hakovanje prešlo na automobile očigledno :))

4 hours ago, millanče said:

Eo upravo mi S23 plus nastavio da svira zvuk nekog videa u pozadini, ne znam da li yt app ili browser, sve sam "taskove" "endovao", zvuk piči, sad cu reset, otišlo sve u krasni 😄

S23U isti bug ima, nesto svira pozadi iako nemam nista aktivno : )

YT i IG pamte zvukove te necega sto si gledao poslednje koliko kapiram

50 minutes ago, Dule_smor said:

ne kontam, zasto je tema postala obsolete...taman se razmisljam na jesen da uzmem nov fon konacno, 5 god je izdrzao ovaj usrani S20

5 godina je vise nego uspeh ovih dana, ja sam na trecoj godini i vidim da mu je dosta vec

• Like +1 1