jasamnepismen Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Th0nkx meight. Bačiću mu mesaž, možda bude imao nešto u narednom periodu. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 On 8.6.2017. at 8:51 AM, traktori said: Postoji jedan problem koji je počeo sve više da se manifestuje, a to je činjenica da se MTS kao mreža prilično degradirao. To kažem u smislu da se kvalitet poziva jako pokvario, gubi se signal svako malo u svim delovima grada i slično. Baš nisam zadovoljan u posednjih par meseci... sumnjam da je VIP išta bolji po tom pitanju :/ 'ladno je uspeo i vića da me smori, jer se već nekoliko nedelja kanim da pređem na mts sa vipa na koji sam prebegao sa telenora i sad ne znam šta da radim. vip mreža je božemesačuvaj ... jedino sad ovaj NEO fazon sa tarifama nije grdan, zapravo je ok koncept po onom starom principu "potrošiš samo koliko te košta pretplata" ali im je pokrivenost nula i ceo taj sistem, uopšte nisam zadovoljan. razmišljao sam da pređem na mts jer telenor dere, ali sad ne znam šta da radim, a malo me 'vata i muka kad pomislim da ću ikada morati da odem u mts poslovnicu ili da zovem korisnički servis koji je za samoubistvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Bolje da odes u poslovnicu i tamo zavrsis prebacivanje nego da kao ja nemas broj 20 dana. Jebeni moroni. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 2 hours ago, Lucky said: razmišljao sam da pređem na mts jer telenor dere, ali sad ne znam šta da radim, a malo me 'vata i muka kad pomislim da ću ikada morati da odem u mts poslovnicu ili da zovem korisnički servis koji je za samoubistvo. Imaj u vidu da Telenor sada ima neku promociju gde ako imaš bilo koji paket koji je inicijalno pretplata preko 1.650 dinara dobijaš naredne dve godine po 10GB mesečno. Ja bih rekao da je to kontra ovome u Vipu samo je praktično internet u fokusu, meni na primer to više odgovara. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 je l' mi se to cini ili je OnePlus malo fejlovao sa ovim poslednjim modelom? polako postaju sve slicniji firmama protiv kojih se "bore". tuga =c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 (edited) preporuka za xiaomi note 4 (4gb 64gb verzija 185e ima da se nadje)... note 3 pro je bas bio vrh telefon ovaj je dosta bolji, ok chip je vise side grade kamera i je dalje meh ali ima vise rama vise prostora i bolji oblik lakse se drzi u ruci ne kliza toliko kao note 3. Ista cena baterija duze drizi malo manje se greje itd. Odlican. Edited June 28, 2017 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 10 hours ago, Zwerko said: Imaj u vidu da Telenor sada ima neku promociju gde ako imaš bilo koji paket koji je inicijalno pretplata preko 1.650 dinara dobijaš naredne dve godine po 10GB mesečno. Ja bih rekao da je to kontra ovome u Vipu samo je praktično internet u fokusu, meni na primer to više odgovara. ali uz ugovor? iz nekog razloga ne volim ugovore kod mobilnih operatera, valjda baš zato i da bih mogao da menjam kada hoću. ne znam za ovaj NEO ako mora na ugovor, mada ne bih rekao jer im je to sad praktično jedina tarifa pored one neke druge "rezervne". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Da, sa ugovornom obavezom, nisam znao da juris bez. Ali i u Vipu ti je ta Neo tarifa skuplja ako ides bez ugovorne obaveze tipa ova osnovna od 1.000 dinara je 1.700. A pise tamo da moze i bez ugovora, tj imas da selektujes. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ltcforge Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Hahahahaha, NEO 2 sa ugovorom 999 din, bez ugovora i bez telefona 1699 din... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 4 hours ago, Zwerko said: Da, sa ugovornom obavezom, nisam znao da juris bez. Ali i u Vipu ti je ta Neo tarifa skuplja ako ides bez ugovorne obaveze tipa ova osnovna od 1.000 dinara je 1.700. A pise tamo da moze i bez ugovora, tj imas da selektujes. lul vidi stvarno, vala nisu normalni sa tim ugovornim obavezama, bukvalno ne postoji nešto što me više nervira od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 koji mobilni telefon: -manji od 5", imam 5" sad i ne treba mi toliko, prevelik je -da je jeftin :D -da ima dobar zvuk i gps -da ima normalnu bateriju jel postoji ovako nesto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 On 6/28/2017 at 6:31 PM, Lucky said: 'ladno je uspeo i vića da me smori, jer se već nekoliko nedelja kanim da pređem na mts sa vipa na koji sam prebegao sa telenora i sad ne znam šta da radim. vip mreža je božemesačuvaj ... jedino sad ovaj NEO fazon sa tarifama nije grdan, zapravo je ok koncept po onom starom principu "potrošiš samo koliko te košta pretplata" ali im je pokrivenost nula i ceo taj sistem, uopšte nisam zadovoljan. razmišljao sam da pređem na mts jer telenor dere, ali sad ne znam šta da radim, a malo me 'vata i muka kad pomislim da ću ikada morati da odem u mts poslovnicu ili da zovem korisnički servis koji je za samoubistvo. ja imam potpuno drugačije iskustvo recimo. pre par meseci prešao sa mts-a na vip, igrom slučaja sam dosta putovao po srbiji poslovno (i to po raznim "budžacima" a i gradovima) i ne znam da li sam dva puta dobio mrežu lošiju od LTE a i ostatak mi radi kako treba (tipa na MTS-u mi se dešavalo da sam nedostupan ovde ne, itd.). pored toga, realno je da trenutno imaju najpovoljnije tarife (tipa ja plaćam 500 minuta, 500 poruka, 5GB neta 1200 dinara?). realno je da je vip bio ubedljivo najgora mreža ikada ali mislim da su ozbiljno poradili na infrastrukturi u poslednje vreme i da su prilično jaki trenutno. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 On 2.7.2017. at 11:05 AM, Doca said: ja imam potpuno drugačije iskustvo recimo. pre par meseci prešao sa mts-a na vip, igrom slučaja sam dosta putovao po srbiji poslovno (i to po raznim "budžacima" a i gradovima) i ne znam da li sam dva puta dobio mrežu lošiju od LTE a i ostatak mi radi kako treba (tipa na MTS-u mi se dešavalo da sam nedostupan ovde ne, itd.). pored toga, realno je da trenutno imaju najpovoljnije tarife (tipa ja plaćam 500 minuta, 500 poruka, 5GB neta 1200 dinara?). realno je da je vip bio ubedljivo najgora mreža ikada ali mislim da su ozbiljno poradili na infrastrukturi u poslednje vreme i da su prilično jaki trenutno. Onda možda zavisi od budžaka po kojima se krećeš ili možda i nešto do mobilnih, mada sam realno i promenio fon u međuvremenu. Ne znam ni sam, ali uvek mogu da probam mts pa da vidim, ionako ne volim ugovore tako da treba da izdržim "samo" 3 meseca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 On 7/1/2017 at 0:13 AM, rejven said: koji mobilni telefon: -manji od 5", imam 5" sad i ne treba mi toliko, prevelik je -da je jeftin :D -da ima dobar zvuk i gps -da ima normalnu bateriju jel postoji ovako nesto :D momci? nemojte da se zajebavamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Da neko ima5 5 inča i da mu je preveliko, oće manji, ne nema niko. :-D Polovan LG Bello za ~50 eura je skroz dobra kupovina za polovnjaka. To je ravno 5 inča, istina. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 (edited) kad bi ova nova nokia 3310 imala gps uzo bi je :D u sustini mi treba uredjaj na kome mogu da koristim Strava app, da imam relativno dobar zvuk na sluskama, i da se ne resetuje sam od sebe po ovim vrucinama :D Edited July 13, 2017 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 http://www.kupujemprodajem.com/Sony-z5-compact-48251010-oglas.htm Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 @rejven Huawei P6, 4.7 inča Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 zabo mi bajker telefon iz ruke ovde u vijetnamu pa mi treba neko resenje do 300E, drugo pitanje... da li uopste da kupujem telefon u jebenom vijetnamu? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 Glupi belac u ciganmali. Ako ti treba telefon zbog navigacije onda uzmi nesto od 100e da ti zavrsi posao, ako si na duze tamo. Svakako ne bih davao tamo 300e za telefon koji sigurno nije nov a i vrlo verovatno nije originalan. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 20 hours ago, FATA said: zabo mi bajker telefon iz ruke ovde u vijetnamu pa mi treba neko resenje do 300E, drugo pitanje... da li uopste da kupujem telefon u jebenom vijetnamu? ja sam mislio da se to nikada nikome zapravo ne dešava nego da su to po netu "fejk" klipovi :( inače ne verujem da će mi se javiti na vreme, ali poslao sam mail nekom ortaku iz vijetnama pa makar da ti kaže gde da pogledaš neke polovne ili whatnot telefone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 ne bih ni ja, ali u zajebanoj sam situaciji.. u Ho Chiju sam do 31.07 pa u Tehranu 31.07-15.08, Kuala Lumpur 15.08-31.08, Tokyo 31.08-04.09, Tunis 04.09-20.09... telefon mi treba ko leba zbog, viza, karata, smestaja, e-benkinga whatsapa vibera i sto drugih cuda... sta da uzmem do 100e a da moze da zavrsava ove poslove? razmisljao sam o Tehranu, ali kontam da je jos tuznija prica od Vijetnama, mozda u Kuali, ali to mi je bas previse vremena da cekam. Ono sto sam video da imaju za oko 100e su neki Galaxy J3, J7 i jos gomila drugih sranja poput saomija i meizua... Jel vredi to necemu? @Lucky slobodno sibni ovde ili na pm ako ti odgovori, svaki predlog je dobrodosao! kolega iz Ho Chija mi je predlozio neki njihov kupindo/limundo pa sam pogledao i ima LG G2 koji mi je i ukraden za 60e pa ne znam da li to da uzmem da mi zavrsi put pa posle da uzmem nesto sto vredi kod nas ili u Jevropi Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 Jebes ga, nemam pojma kakva je situacija u Vijetnamu, znam da u Hong Kongu možeš dobre telefone da kupiš za baš male pare u odnosu na ovde, sve regularno. Isto mi kaže i ortak koji je radio u Kuala Lumpuru. Ako kupujes telefon tu samo obrati pažnju da ti ne uvale neku kopiju, toga npr u Kini ima baš dosta. Sustinski telefon spolja izgleda isto ali unutra je krs i najbitnije ne može da pristupi Play storeu. Tako su mog poznanika debila zajebali u Kini. Dakle ako kupijes insistiraj da upalis telefon na licu mesta i proveri specifikacije a pogotovu da li ima Play store. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 kupio bih iskreno bilo gde samo da nije banana drzava u koju spada i Vijetnam... ali takva mi je situacija da ne mogu da cekam Kualu ili ili Tokyo, jer ako bilo gde zapne u Iranu a zapece 100% jer idem na selo dalje od vecih gradova, bar ako uhvatim internet ili wifi moci cu da se nekako snadjem.. sad sam gledao ponudu i mislim da nisam video vece djubre... u drop meniju pored OPPOa su brenodivu koje imaju u ponudi... sta izabrati od ove tuge? (deluju legit, mada preskupi) https://www.thegioididong.com/dtdd @jasamnepismen @Zwerko @tortky @nickwood Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Znaš kako ako već nisi u fazonu da sad hoćeš da kupuješ neki telefon nego ti treba samo da premostiš uzmi bukvalno nešto najjeftinije a da je ok. Ako je legit i nov telefon šanse da će se pokvariti u prvih 6 meseci su realno minimalne, uzmeš tipa ovaj Xiaomi Redmi 4a to je koliko vidim oko 115eur, koliko čitam po netu uglavnom su ljudi zadovoljni a moje iskustvo sa Xiaomi je vrlo solidno. Sad naravno ne treba očekivati flagship performanse ali ionako ti treba samo da premostiš. Mislim ni ovi drugi telefoni nisu toliko preskupi ali ne bih savetovao baš davanje puno keša na tržištu na kome nisi siguran šta dobijaš. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts