Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Sad nisam siguran da l' sam bio ispizdeo zbog toga sto me probudila ili sam bio srecan zbog spageti

pa daj onda onu ljut/happy rage facu!

ja sam bio na najdosadnijem sastanku u protekla tri meseca, gde lik u sebi samom ima više onih tipova ljudi sa kojima ne možeš da komuniciraš - prvo zaboravi šta je rekao pa se ponavlja, drugo priča 300 na sat i treće maši imena tipa

- i onda sam rekao petru da uzme to i to i onda smo tako tralalalalalalalala. I kažem ja aleksandru kad je to uzeo

- ko je sad aleksandar?

- koji aleksandar?

- pa sad si rekao da je aleksandar nešto uzeo.

- ne, nisam, petar je uzeo!

Danas upada keva u sobu opet (ja reko sa usisivachem opet), kad ono morala je da me probudi i obavesti da ce za ruchak biti spagete

Sad nisam siguran da l' sam bio ispizdeo zbog toga sto me probudila ili sam bio srecan zbog spageti

Mislim da ti keva šalje nekakvu poruku vezanu za dužinu/vreme spavanja...

pa daj onda onu ljut/happy rage facu!

ja sam bio na najdosadnijem sastanku u protekla tri meseca, gde lik u sebi samom ima više onih tipova ljudi sa kojima ne možeš da komuniciraš - prvo zaboravi šta je rekao pa se ponavlja, drugo priča 300 na sat i treće maši imena tipa

- i onda sam rekao petru da uzme to i to i onda smo tako tralalalalalalalala. I kažem ja aleksandru kad je to uzeo

- ko je sad aleksandar?

- koji aleksandar?

- pa sad si rekao da je aleksandar nešto uzeo.

- ne, nisam, petar je uzeo!

I danas si bio kod nas?

.: l@w
.: co-founder of kouteki

Taj rad, i meni je pre nesto vise od godinu ipo poginuo dobar drug, ne prodje dan da ne pomislim na njega ...

a da ne pricam ako imas neki ritual sa njim, ili internu foru, nema goreg kad se desi nesto novo a ne mogu da smislim kako da mu javim :|

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Неоригинални пишеш, брате:)

Мало те зезам што у истој реченици помињеш Тупака и блам, it's my holy responsibility!

tear_of_joy_e.jpg

Да не помињем да фурам ту титулу повремено;)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

igram juce menadzera i gledam koliko kvalitetnih srba ima po svetu a nikad nisam cuo za njih, ne igraju u repci, jer su otisli napolje iz rada, vose, metalca i sl. tuga

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...