SavKe Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Ja ne znam o kakvim predisopzicijama pričate, pa na ruru pola foruma izgleda kao rambo u najboljim godinama (dvini, longli, fata, alfa...), u odnosnu na njih ja delujm kao mala sisica У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Не причају ти о томе већ о брзом метаболизму. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Also this. U nekim godinama metabolizam uspori i ćao, a scumbag brain oće svojih 3k kalorija dnevno, "sagoreću to ko iz pičke" a 8 sati dnevno sediš u kancelariji - smrt belog čoveka A tek kad se setiš da si dve trudnoće izgurao, pa ti si još i dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Spao otok skroz \o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 (edited) Не причају ти о томе већ о брзом метаболизму. Mislim da nije to toliko do urodjenih predispozicija, koliko do toga da se organizam vremenom ubrza, kad se navikne na velike fiziičke/psihičke napore, stresove, manjak sna i slično. Uostalom, i ćale mi je bio mršav kao strela u dvadesetim dok je bio fizikči aktivan, a evo sad za ~25 godina braka postao je jedna velika masa sala, stomak i sise su mu kao vrhovi Himalaja A ja sam do moje 11 godine bio najdeblje malo dete ikada, zbog toga mi je sve do pred kraj osnovne bio nadimak Bucko :) Ali kad sam krenuo u peti razred zaljubio sam se jako, a znao sam da ona ne bi ništa htela sa debelim dečakom, i to me je navelo da smršam, mesec i po dana sam gladovao i vozio bmx po kraju da bi se doveo u red, ljudi oko mene nisu mogli da veruju kakvu su promenu videli na meni. I na kraju je mali bucko prvi put ''pošao'' i poljubio sa devojčicom Edited September 18, 2011 by Никола В Савић У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Savke car! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 BRAVO ČABKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Метаболизам се успорава са годинама, значи, лик који не ради ништа, а има предиспозицију за брз метаболизам, имаће брз метаболизам са 15, спорији са 25, а још спорији са 30. Јеботе, па наравно да ћеш да га мењаш и адаптираш ако интервенишеш, не прича се о томе:) Оно, просечни људски век је 70 година - није, улеће Шавке, ако те згази ауто онда је дваес!:) Знаш ти колко сам ја мого да седим за компом и једем за петорицу и не радим НИШТА вековима и да имам 62-65 кила са процентом сала ко Скоти Пипен. Да се сад тако пустим, било би свашта, иако да ми је неко то реко, да је то могуће за мене, у било којој будућности, не бих му веровао. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 A tek kad se setiš da si dve trudnoće izgurao, pa ti si još i dobar Žena je prvu trudnoću skinula pre druge, ja nisam Odo na fudbal, jedina, i zaista jedina pozitivna strana debelosti je guranje u fudbalu jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 il guzeljanje u reketu Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 aj śavke ne seri leba ti, pazi jadan ne moze da se usvinji...ccc :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 kako se određuje brzina metabolizma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Chabke, vidi sa Palmom da ti uplati 2 meseca u KFCu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Fak, poginuo Dj Mehdi pre par dana :$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Peri žabare usrane, svaka vam dala momci, do pre nedelju dana malo ko je znao da se uopšte igra evropsko, svi su ih zaboravili, zato ovo zlato sija tri puta sjajnije! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 kako se određuje brzina metabolizma ? U komorama sa merenjem potrosnje kiseonika ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 ma fu :D jel brz metabolizam ako često sereš (bukvalno) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Најбољи сервер првенства Пољак Курек, примач. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 ma fu :D jel brz metabolizam ako često sereš (bukvalno) ? Да brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 odmorio dusu 3 dana na selu, sad u nove pobede Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Peri žabare usrane, svaka vam dala momci, do pre nedelju dana malo ko je znao da se uopšte igra evropsko, svi su ih zaboravili, zato ovo zlato sija tri puta sjajnije! Alal vera ... takodje smo zaboravili i na mladju kategoriju vaterpolista koji su osvojili zlato !!! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Peri žabare usrane, svaka vam dala momci, do pre nedelju dana malo ko je znao da se uopšte igra evropsko, svi su ih zaboravili, zato ovo zlato sija tri puta sjajnije! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Vec prodje vikend, opet sutra na pos'o... svaka nedelja ista, jebes ovo. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 daj otkaz The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 pejo, mogu ti recu da vec nedeljama razmisljam u tom pravcu... Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts