Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Danas sam radio rodjendan na kom sam bio obucen kao dinosaurus Barni. To je onaj ljubicasti dinosaurus, sto je u Americi poznat dosta. U svakom slucaju, oooogroman kostim, unutra 80 stepeni, kapljem i curim na sve strane, kad se nisam onesvestio. Nadam se da cu dobiti bar jednu sliku, ono je bilo jezivo.

Posle sam blejao sa najboljom devojkom na svetu, mi smo drugari i ti fazoni. Idem da se ubijem, poy!

2ch4bup.jpg

Razumem ja sta ti hoces da kazes, ali iz prve ruke znam da nije tako... Ona jednostavno ne sme reci mami "ne", a mama joj je nasla idealnu priliku. Ne voli ga i ne svidja joj se vidi se iz aviona, cak se stidela i reci da je sa njim, ali kad je videla sta sve dolazi u paketu zazmurila je na jedno oko i sada kao uziva. Ide u separe, postala je glavna riba, uobrazila se, zapostavlja prave drugarice, hoce da putuje, ide u soping, na more itd...

Jebem li ga, ja sam bas dosta kurvi i sponzorusa upoznao i uglavnom je ovako kako sam rekao. (primetiti "uglavnom". mozda je bas ta ivana izuzetak [:)] )

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

budo, dovuci ih u novi sad, ima pičku da im polomim, poznajem ekpiu

Jebem li ga, ja sam bas dosta kurvi i sponzorusa upoznao i uglavnom je ovako kako sam rekao. (primetiti "uglavnom". mozda je bas ta ivana izuzetak [:)] )

i koliko njih puši slims cigarete ? :tf:

Niko ni da primeti budin post, niti da mu pozeli srecu u afterlajfu nakon sto ga brat od cure sabije petom u čelo sutra :(

E moj rure, nikada mi drug nisi bio! :'(

ako hoces, doci cu ja da gledam iza ugla, ako te napadne da ga iznabadam! Imam dobre preporuke, bio sam u Djenovi i spavao u celiji jer sam mirno stajao na stanici. Evo pitaj i Docu, zovu Djole Mentalita Cigra Ultras!

2ch4bup.jpg

Ne daj se budo, reci da poznajes sve sa teretana topica!

@ lesko - bitno da te klinci nisu sutirali u cevanicu!

verovao ili ne, jedan mali je uspeo da me udari u jaja. Namerno ili slucajno, zaista ne znam, jer mi je znoj upadao u oci, a i bio sam polusvestan dogadjanja oko sebe. :D

2ch4bup.jpg

Danas sam radio rodjendan na kom sam bio obucen kao dinosaurus Barni. To je onaj ljubicasti dinosaurus, sto je u Americi poznat dosta. U svakom slucaju, oooogroman kostim, unutra 80 stepeni, kapljem i curim na sve strane, kad se nisam onesvestio. Nadam se da cu dobiti bar jednu sliku, ono je bilo jezivo.

[roflmao]

oduvek sam se pitao ko su ti likovi sa živcima od čelika, al eto ga, naš super leško! :*

jesu te vukli klinci za rep? :D

Posle sam blejao sa najboljom devojkom na svetu, mi smo drugari i ti fazoni. Idem da se ubijem, poy!

:D

pa ti blago meni daj otkaz

samo cekam peju da se zaposli )

e, video sam je veceraske u jukra, setka se sa nekim mentolom :)

kapiram da joj nije decko ;)

Hitler_s_Internet_Meme_phone_call.jpg

[roflmao]

ja stvarno mislim da je čovek car :D ovaj levo se trudi, možda i uspe, stomak mu fino napreduje, al ne verujem da će ikada dostići taj nivo, jedan je gazda zoki :D

кључна карактеристика.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

[roflmao] [roflmao] [roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...