Vlada_ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 vratila se sestra, a bas dugo nisam morao da brisem history... "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Ako koristiš Firefox, napraviš prečicu i dodaš -private u target polje, i onda koristiš Firefox preko te prečice i ne moraš da brišeš history posle zatvaranja. Za Chrome, dodaš --incognito A sestra koristi preko regularne prečice bez parametara Problem sestro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ne daš sestri šifru za svoj user u winu i uživaš u nekucanju lozinke svaki put kad oćeš da pročitaš mejl Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Jel to Laki u publici kod Ivana Ivanovica ili njegov doplgengr? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 sw: kotor je 2 evra na steamu počelo je, odoše pare u kurac :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 STA KOTOR AJMO TF2 In other news, crko sam danas, a sad odo se drogirati na rejvu Evo dobre poshalica da chitate http://www.trojka.rs/zanimljivosti/3675-18-tipova-ljudi-na-fejsbuku.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ako za ovo ne dobijes hejt,onda si pulen! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ali ako ga neko sad ishejtuje postace pulen? ili sam ja postao pulen (i ciji) ovom izjavom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 (edited) gde na nbg igrati stoni tenis a da nije 11. april ? edit: http://vukajlija.com/zabava/posteri/47002-singl Edited July 1, 2011 by grb1tj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 EXI, el na Marca Baileya?? Joj, mogli smo zajedno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 gde na nbg igrati stoni tenis a da nije 11. april ? edit: http://vukajlija.com/zabava/posteri/47002-singl imas na ledinama :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Imas i u teretani D&D, kod Megatrenda. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ima i u areni kod piramide (tamo gde je i paintball) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 (edited) to je zatvoreno vec duze vreme...nema ni paitball-a ni arene, nista sto je pre bilo. sad je garaza, za sta je i predvidjen taj prostor Edited July 1, 2011 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Upadoh na FTN na budžet i masinstvo(energetika i procesna tehnika) i zastitu zivotne sredine... Sad bi trebalo da se odlucim za jedno, svaki savet, pomoc, informacija je pozeljna od rur saveta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Uspeo sam da se prehladim na pocetku leta. Super. Doduse ovo k'o oktobar da je. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 da, baš je sranje što nije 40 stepeni, ceo dan sam smoren zbog toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 (edited) ovaj ivan cas voli zimu cas 40 stepeni, neodlucan covek Edited July 2, 2011 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Odoh na zlatibor pa na more \o/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 (edited) Upadoh na FTN na budžet i masinstvo(energetika i procesna tehnika) i zastitu zivotne sredine... Sad bi trebalo da se odlucim za jedno, svaki savet, pomoc, informacija je pozeljna od rur saveta :) Burageru, ja sam na ftnu, proizvodno masinstvo, evo ostala mi jos matematika 2 i fizika da ocistim god, nego smer ti je slican kao i moj. Razlikuje se mislim u 2 predmeta. Mehanika ce ti biti frka, tj nju polazi preko kolokvijuma i imaces od 8 do 10 lagano, masinske materijale uci sa njima se nemoj zajebavati, matematika 1, za nju treba samo malo da sednes i da vezbas al nista strasno ako ti mata ide, i ostalo je sve laganica. To ti je prvi semestar, a drugi je slicne tezine :D ukratko o tvom smeru. Profesori su kul al ima i debila naravno :D Edit: nije tesko ako stvarno volis masinstvo, u suprotnom, patices se :D Edited July 2, 2011 by ace1 Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 poz carevi jutra \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 me be car jutra indeed "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 lmao, znaci nista :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Isli smo u Amor, u 5 su zatvarali tako da nije bilo karanja :)fejl na kraju, nema veze, izdrko saminace, jako mi se jela spikovana + jogurt ali nisam imao snagenije bilo lakse da ti pustim poruku :S btw KOJE LOMLJENJE PO KILIJU, tj doli belu "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 fejl na kraju, nema veze, izdrko sam Kome aeheahaeaVidite vi koji sam ja car morskog jutra!!!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts