bolkonski Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Horrible Bosses http://www.imdb.com/title/tt1499658/ Solidna komedija. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Horrible Bosses http://www.imdb.com/title/tt1499658/ Mene je fino nasmejala, pogotovu onaj kratki lik iz Its Always Sunny in Philadelphia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 BTW u okviru akcije gledanja starih scifi naslova dohvatio sam Leviathan i smorio se. Ovaj film sa Peter Wellerom je kopija Aliena, samo što su svemir i vanzemaljci zamenjeni podvodnom instalacijom i genetskim eksperimentima. Sam po sebi film nije loš, ali je prilično bled kad se uporedi sa Alienom, koji ima mnogo bolju atmosferu i manje vređa inteligenciju gledaoca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 +1 za Horrible Bosses, ok je , prijao mi je. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 In The Electric Mist Mnogo lep, da kazem, miran triler. Pejzazi, slike i predeli New Orleansa toliko smiruju i daju balans izmedju pozitivnog i negativnog u ovom filmu. Super film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 horrible bosses bi trebao da bude solidan film. ali je fenomenalan. jennifer annistion je takva...... ijaoj. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Bang bang club http://www.imdb.com/title/tt1173687/ Drama bazirana na istinitoj prici o cetiri fotografa koji su krenuli da fotografisu kraj aparthejda. Neke njihove slike znate sigurno. Nije nesto preterano dobra rezija i gluma, ali je film super. Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 (edited) +1 za Horrible Bosses, Jennifer Aniston uffffff The Quiet Earth, interesantan sci-fi... ..sa prilicno zbunjujucim neobjasnjivim krajem Killer Elite - mnjeh akcija sa jeftinim forama, ali De Niro i Statham izvlace celu stvar srecom :) Drive, sa rajanom goslingom, sjajno. sa jedne strane spor, i ne igra na kartu nasilja, a sa druge ima neke od najboljih i najbrutalnijih scena akcije koje sam video. preporuka font filma je ko iz prljavog plesa, umro sam Gledao sam ga u bioskopu i mogu reci da gori film u zivotu nisam odgledao :) Edited October 2, 2011 by reiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Drive, sa rajanom goslingom, sjajno. sa jedne strane spor, i ne igra na kartu nasilja, a sa druge ima neke od najboljih i najbrutalnijih scena akcije koje sam video. preporuka font filma je ko iz prljavog plesa, umro sam E, pogledah ga sinoc... Sta znam, ok je, cak dobar, ali mislim da nisam video nijedan realan dijalog tu. Mislim ono, ko prica sa tolikim pauzama izmedju recenica? Aj u nekoj okvard situaciji, ali non stop tesko. Ne kazem da mi to smeta, ali bas je fejk. :] Kako odmice tako postaje bolji, sa krajem koji mi je prijao, pogotovo kad ga uporedim sa svime sto se snima u skorije vreme. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Friends with Benefits Sta ja znam, kul mi je :) ima kul scena. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 mila kunis \o/ gledao horrible bosses, kul film. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Nasao sam se u prcici zato mi je do jaja http://www.imdb.com/title/tt1632708/ svi su mi rekli da je super film da cu se smejati i plakati ....mene je samo glava zabolela http://www.imdb.com/title/tt1187043/ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 mila <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 'bem ti film sa dzastinom timberlejk pa da je i 10 golih klonova mile kunis u istom filmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Terra Nova 2149. Zemlja je u kurcu, i jedino rešenje je odlazak 65 miliona godina u prošlost radi ponovnog početka. I tako se Average Joe sa porodicom priključuje koloniji Tera Nova u svetu džungli i dinosaurusa. Zvuči zanimljivo.. ..ali je u realnosti đubre. Dijalozi su niz klišea povezanih u rečenice, priča je puna idiotizama (poslali smo sondu kroz portal 65 miliona godina u prošlost i nismo je našli u sadašnjosti, mora da je u pitanju alternativna realnost!), dinosaurusi su čas neuništivi, čas pijani penzioneri, a sve vreme izgledaju jeftinije od prvog Jurrasic Parka. Falling Skies je za ovo Šekspirov komad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Хаххаха то то, идентични коменари на серију свугде : )) нисам нашао позитиван. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Eyes wide shut. Prvi put sam gledao film, ne znam, ne mogu opisati recima utisak koji je film ostavio na mene i koliko me je istripovao i dotakao, mislim da ni jedan film nikada nije imao ovakav uticaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Ja sam se smorio za medalju.... Uopšte me nije ni dotakao nit koj qrac... a još manje mogu da shvatim kraj :) Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 (edited) Ja nisam ni znao sta gledam, nego vrtim kanale pred spavanje i kao dobri glumci aj da vidim i da nije bilo reklama verovatno ne bih treptao :D tek posle sam video kako se zove film i ko je reziser i malo citao o filmu i njemu itd.. A znam da mi keva i cale non stop govore da gledam Kubricka i sad kontam sto :D Edited October 4, 2011 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Ja nisam ni znao sta gledam, nego vrtim kanale pred spavanje i kao dobri glumci aj da vidim i da nije bilo reklama verovatno ne bih treptao :D tek posle sam video kako se zove film i ko je reziser i malo citao o filmu i njemu itd.. A znam da mi keva i cale non stop govore da gledam Kubricka i sad kontam sto :D ja bi ti savetovao da i pre nego sto pocnes da gledas njegove filmove, pogledas dokumentarac o njemu Stanley Kubrick: A Life in Pictures...svakako je lik car :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0395169/ - Hotel Rwanda Zashto gledam ovakve filmove u 4 ujutru? :( Odlichan je. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Assassination Games Žan Klod Da-ako-ti-dam. Skroz je ok film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0395169/ - Hotel Rwanda Zashto gledam ovakve filmove u 4 ujutru? :( Odlichan je. Ovo je jedan od retkih filmova zbog kog sam pustio suzu u zadnjih 7-8 godina, a još sam ga gledao kad mi je bilo 18 ili 19. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Odgledao sam Wrong Turn 3, zbog topica GOLE ŽENE (ko nije pratio sad će biti zbunjen) - http://www.imdb.com/title/tt1261978/ Nakon prvog dela sa Elizom Dušku ili kako se već zove i čita i još ponekim poznatim glumcem i drugim delom koji je straight to dvd ali ne toliko loš, ovaj je svakako najlošiji što se tiče i specijalnih efekata i svega. Ali po meni nekako ima najzanimljiviju osnovu tj. priču od sva tri dela da zapravo bude ok hororčić ali ta izvedba i ti efekti i to sve je prosto suludo. I naravno negativac koji sve živo preživljava i nikada ne umire :) Ovo svakako nije spojler :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 8, 2011 Author Report Share Posted October 8, 2011 (edited) BAD TEACHER S obzirom da igra Kamerun Dijaz (koju valjda niko normalan ne može da smisli), ispala je prilično solidna komendijica. Iako nema neke prave radnje niti razvijanja likova, osveženje je videti da nisu krenuli nekim ustaljenim klišeima kada su ovakvi filmovi u pitanju. I Džastin Timberlejk kao nerdy hipster odlično odradio i dobro doziran u filmu. Što se tiče Kemerunke, na stranu karakter i sve, neverovatno kako ta žena u jednoj sceni može da izgleda fizički odvratno, da bi već u sledećoj izgledala kao da je sišla sa naslovne strane Plejboja. Edited October 8, 2011 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts