Guest Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 UN dijeta - pošalju te na rog afrike sa paketom humanitarne pomoći i švajcarskim nožićem, i dođu po tebe kroz mesec dana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Evo za ove koje vezbaju kuci a imaju malo opreme, malo vremena a hoce da se utegnu http://www.intervaltraining.net/tabata.html http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/the_tabata_method http://www.beach-fitness.com/tabata/ meni ovo deluje do jaja,moracu da probam:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 ja sam se tripovao sa tabata intervalima jednog leta, ništa pametno nisam uradio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 e moj ti:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 (edited) Ja odradio danas 4 minuta sa cucnjevima. 10 minuta je trebalo da mi se disanje vrati u normalu. Vec me stigla upala. Edited August 2, 2011 by zytherius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 ja probao sad sa sklekovima,onesvestio sam se kod cetvrte serije... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Dule mi je rekao da ovo postavim ali ja nisam hteo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 http://isohunt.com/torrent_details/318297529/Georges+St+Pierre?tab=summary odlican trening za one koji zele da nabace kondiciju i skinu stomak... radim ga vec mesec ipo dana, zagrevanje + 2 runde i raspadam se (nisam radio dalje od 2ge runde citaj nemam bucice, ali planiram uskoro da ih nabavim). od pocetka godine sa masnih 87 dosao na sadasnjih 77, a samo u poslednja 2 meseca sam izgubio 4.5 i 9cm u struku! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Fato sine brate, ti nisi merodavan jer imaš prejebenu genetiku, aj nek se javi neko mlohav i nejak pa nek kaže kako je prošao i koliko je delovalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Ok vidimo se za 6 meseci pa cu ti reci kako je proslo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Ој теретанци, ај бег фор халп!:) 1 - Треба ми нешто што јача зглобове, тетиве и та срања, смањује крцкање, умањује трауму од набијања и ударања (трчање, врећа и те ствари), не разумем се, па може и пријатељско образложење неког продукта ко је докон:) 2 - Такође ми треба савет, сјебо сам леђа и треба да их јачам, океј, добио сам вежбе за то од физијатра, углавном неко истезање и тако то. Рекли су ми да је физичка активност пожељна, али теша никако док потпуно не прођу леђа, што мислим да неће скоро, у смислу да ћу бити срећан ако потпуно оде до зиме (мада, ко зна, можда оде и за метар дана, у том случају се јављам чим прије:) ). Узео сам да трчим јер сам постао грозно говедо, па да се активирам. У исто време, тео бих да радим неке вежбице, значи, не тешу јер не смем, али нешто ''у том смеру'', дакле, неке вежбе обликовања и нешто не превише стресно, са својом тежином. Контам склекови и те форе... Е сад, нешто сам гуглао, али, наравно, кад није човек у томе, много је инфоа одједном, па реко ипак да питам рурдругаре. Колико сам ја нашао по нету, трчање је пожељно радити минимум три пута недељно, ја сам то акнолиџовао као сваки други дан. Исто тако треба да радим ове вежбе истезања леђа, ал контам то је истезање, тако да то може сваки дан. Занима ме где ту да тутнем ове склекове енд сач? Слабо се разумем у те аеробне и анаеробне ствари, одмор и тако то, а контам да ви сви то знате екстра, па да ме мало посаветујете. А кад ми прођу леђашца, могао бих мало и на тегиће да се бацим, али о том по том. Фала ин адванс:) едит: 3 - Може и неки генерални савет за зглобове, тетиве и та срања, поготово на ногама, не знам, дрндање у топлој води, препарати неки итд. Углавном, слаби су ми зглобови генерално, као клинац сам превише нагрувао одраз за баскет на бетону и ту сам се сјебо, имам ''слабије зглобове од себе''. Укратко: 1 - неки препарат за јачање и санацију зглобова и тетива. 2 - како да уклопим трчање, вежбе истезања леђа (терапијски задатак) и неки лакши бадивејт тренинг (склекови, згибови и тако то) 3 - неки генерални савети за третирање зглобова (слаби и потрошени зглобови у односу на мишиће/тежину/блабла) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 čekaj, stani, debeo si, zajebavaju te zglobovi, a uzeo si da trčiš? uzmi bajs ili rolere dok se ne vratiš na normalnu težinu i dok zglobove ne ojačaš, pa tek onda eventualno razmišljaj o trčanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Čak i doktori kod gojaznih ljudi preporučuju brzo hodanje. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 (edited) Bajs je keva, pukneš ga na najveću brzinu motaš sat vremena i potrošiš dva ručka kalorija. Dulio, što se uklapanja tiče, da bi smršao najbolje je kombinovanje i nagle promene vežbi, pa ti preporučujem trim stazu neku, dakle trčiš, trčiš, trčiš pa preskočiš nešto, pa opet trčiš pa legneš odradiš seriju sklekova, pa trčiš pa seriju zgibova.... To će ti raširiti pluća, razdrmati telo i istopiti naslage sala. Tamo na Adi je odlična ona trim staza. I nema potrebe da pomenem da redukuješ i središ ishranu, to je pola posla, način na koji se hraniš. Edited August 11, 2011 by śavke Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Не бре, нисам дебео откуд вам то ахаха:) Мислим, лакше ће Драле да пређе у ислам него што ћу ја да постанем дебео, чак и да се трудим свемирски да то постигнем:) Зглобови ме јебатају генерално, нисам дебео, него сам, ај да кажем, јачи од својих зглобова. Значи ако могу да урадим, лупам, 35 склекова (верујем да сад и не могу више од толико лол), стаћу на тридесетом због зглобова, осим ако их не радим са рукама на држачима или ослоњен на песнаје. Зглобови на ногама су ми мање више "battered with time", а не слаби у том смислу у ком сте ви схватили. Ја имам јаке ноге, значи, мишићи и тетиве, иако сам сад у ауту са спремом, али у принципу могу да скачем високо и могу да шутирам јако и то је набуџено, а не генетски, тако да контам да је то све кул. Само ми треба нешто за обнављање зглобова и за помагање јачања. Значи, узмимо да су ми зглобови ''измучени'', а не ''неспособни''. Дакле, не мршам него улазим у фазон, а не идем у тешу јер не смем још. Значи, више сам у неком ол раунд фазону, трчим да као могу да трчим неке раздаљине и да имам дишање (што би реко онај цига), а ове вежбе су за снагу и те ствари (као увод у тешу за коју се надам да ће бити могућа за пар метара дана). После ћу да уведем и неке експлозивне трипове типа плајометриксе или борилаћке вештине:) али о том по том, пошто ћу вероватно да оперирам прстић у међувремену. Ја јесам ''помеканио'', али нисам дебео у смислу да треба да смршам, него да се антимлитавим. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Onaj moj savet za ''uklapanje'' stoji čak i ako ne želiš da smršaš :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Иако је ''најбоље ако оћеш да смршаш'' ? :) Много ми је то зајебано за почетак, прилично сам ван трипа, више бих волео раздвојено да радим у почетку, па кад постанем нормалан, онда могу и те декатлон форе:) Оно што мене заправо занима што се тиче тог уклапања је да ли ми трчање сјебава траума-регенерација фазон од вежби? Да ли да трчим исти дан кад радим вежбе (то ми делује логично) или трчим парним, а вежбам непарним данима (ово ми делује мање логично)? Наравно, то што мени делује логично, то не мора да има никакве везе са животом:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Kupi glokozamin za zglobove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Ja koliko znam malo trčanja nije na izmet uvek, tj. pred svako vežbanje. A onda jedan dan kad samo trčiš, onda samo trčiš, ali duže. Tipa trčanje kraće + vežbe samo trčanje duže trčanje kraće + vežbe samo trčanje goto 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 na izmet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 provalio sam da se ovaj sa1nt uvek prvi nakači na evidentno očigledne zajebancije u pisanju :) sad doduše primećujem i da upadam u pattern "ja sam to namerno pogrešio da biste me posle ispravili" :)) ali šta ću :) no to - "nije na izmet" je meni u kategoriji nekih poštapalica i grešaka u govoru ljudi koje sam čuo, pa ostale kao fore, poput "neću da te deganžiram" ili "to bi imalo negativne akontacije (konotacije)" itd :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 pa sluchajno naleteh - pravio kracu pauzu na poslu, shta da ti radim :D al' rechenica je hilarious chak iako je zajebancija :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 onda je kul, pošto je i cilj da zabavi namernom pogreškom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 (edited) Bajs je keva, pukneš ga na najveću brzinu motaš sat vremena i potrošiš dva ručka kalorija. Čovek napiše da ima sjebane zglobove a ti mu savetuješ ovo, sjajno zaista. Što bi rekla Ruška - "NE, nikako." Morao sam da odgovorim jer mi bode oči, a i da se ne desi da neko posle još više sjebe zglobove slušajući ćavketove savete :) Bajs ti jeste bolji za početak bar (mislim u odnosu na trčanje) ako su ti već sjebani zglobovi. Voziš sa malim opterećenjem, jeste da ćeš verglati malo više i bićeš sam sebi smešan u početku, al tada ne opeterećuješ zglobove i voziš u toj zoni topljenja masti, što je naravno strava ako si debeo (olol debeli doolio:P). Pritom će zglobovi da "rade", al bez tog udarnog opeterećenja, koje se pojavljuje kod trčanja. Edited August 11, 2011 by BLACK JESUS IS BLACK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts