Jump to content

Teretana topik!

nikita_

Recommended Posts

meni menadzer gura taj dymatize protein(prvi sto si linkovo dymatize elite whey protein, popio sam do sad preko 10 kanti), ukusan je jebi ga(moj predlog da uzmes cokoladu, najmanje sanse imas da se zajebes sa nekim tim neproverenim novim ukusima), cini mi se da je negde na sredini sto se tice cene (koje su otisle previse u zadnje vreme, 12-13k za ,,bolji" protein je bas divlje).

Kreatin monohidrat je dzabe, isto taj dymatize imam, ne bi trebao da je preko 2k ja mislim, meni radi poso sa tim sto vise namerno ne radim faze punjenja posto me smara da pijem 35 grama peska dnevno, vec rokam samo 7g dnevno.

Edited by Ћела

When the going gets tough, the tough get going

naručio sam na kraju dymatize protein i kreatin preko xshop-a, kod njih je najpovoljnije a i donose na gajbu. hvala na savetima, drugari.

primo: jebi ga, ne znam te, ipak ne bih kupovao bele praškaste supstance od nepoznatih ljudi, ništa lično :)

naručio sam na kraju dymatize protein i kreatin preko xshop-a, kod njih je najpovoljnije a i donose na gajbu. hvala na savetima, drugari.

primo: jebi ga, ne znam te, ipak ne bih kupovao bele praškaste supstance od nepoznatih ljudi, ništa lično :)

Koliko si na kraju platio protein i koje pakovanje si uzeo?

Znaš me, znam te

uzeo sam dakle dymatize elite whey od 5 lb (2,26 kg) i on kod xsport-a košta 6500 sa dostavom na vrata. našao sam neke druge marke za 500-600 dinara manje, al kad su svi rekli da uzmem dymatize, uzeo sam dymatize :)

naručeno u četvrtak popodne, poslato juče, stiglo pre pola sata. sad moram da se pozabavim doziranjem, kreatin nikad nisam uzimao a i za whey sam sve pozaboravljao :)

Moj savet je da se javiš meni sledeći put, da te uputim na radnju koja isti Dymatize ima za 5.500din. Pošto vidim da si na NBG, možeš i sam da preuzmeš (od kad naručiš treba 2-3 dana da oni to dobiju), a možeš i da doplatiš otprilike 300din za dostavu, što je opet prilična ušteda  [:)]

Znaš me, znam te

pa brate ako admin pita onda sigurno možeš da ostaviš link, nisam morao da platim 1000 dinara više jebo ga ti :(

i ne, nije protiv pravila ostaviti link do prodavnice ako je neko pitao "gde da kupim". protiv pravila bi bilo da staviš u potpis:

KUPITE VAŠE SUPLEMENTE OVDE!!! --> LINK

:)