SavKe Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 (edited) Nema terorije da ubacuju više dešavanja na zidu i preko zida u ovo sezoni, poprilično sam siguran u to. U finalu ćemo videti rasplet i epilog u kraljevoj luci, malo putešestvija Brijene (ovde možda bude trenutka sa Lejdi Kamenogsrca), Arje/Pseta i eventualno Mormonta, i možda krenu sa nekim blagim uvodom u svet Dorne, jer će Dorna morati da bude veliki fokus sledeće sezone. Edited June 9, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 koliko je tralaja proslosezonska finalna epizoda? ja sam citao knjigu, i ja nemam predstavu (pod uslovom da ce ici knjizi) kako ce oni to i u sat-i-po skockati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 "idu negde" je otprilike opis celog serijala :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 http://insidetv.ew.com/2014/06/09/game-of-thrones-showrunners-finale-4-tease/ Finale serije 66 minuta Obecavaju najbolju epizodu LIKE EVER Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Ахам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Opa, 66 minuta, tu mozda i ubace skoro sve bitne stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Obecavaju najbolju epizodu LIKE EVER Aj da vidimo i to cudo :) Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 yippee ki yay! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 (edited) drugara vec smaram sedmicama da ce biti oh shit momenat na kraju sezone, misleci na ls. :) edit: na fbu jedna stranica o gotu, je izbacila ogroman spojler i na slici je bila ls povodom sledece epizode Edited June 14, 2014 by SchKabBio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 :) https://www.youtube.com/watch?v=PjyK0R-lD8I&list=RDPjyK0R-lD8I#t=67 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted June 15, 2014 Popular Post Report Share Posted June 15, 2014 umirem:) http://postimg.org/image/uleqmthjd/ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Dere -Zakopava Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 (edited) Mislim da su u ovoj epizodi malo baš preterali sa skretanjem od knjiga, više čak ni nisu lajt skretanja. Sukob Brijene i Pseta, Varis seda na brod za Bravos Pentos, Jojenova smrt... To su sve stvari koje se nisu dogodile i koje mogu drastično da ugroze razvoj osnovne priče. I kako su mogli da izbace Tirionov zaključak :D Lord Tywin Lannister did not, in the end, shit gold. Edited June 16, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 (edited) umirem:) http://postimg.org/image/uleqmthjd/ nisi mi ti brate brat! ahahahahahahahhaha ovo je sjajno sjaaaaajno sve odreda... You know nothing Vojo! ahahahahahha edit: *ima par nepotrebnih/promašenih) Edited June 16, 2014 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 što preterali? ide dramaturgija ftw ubrzali neke scene, nesto su spojili sto je interesantno tv ljudima a ne clashuje se sa knjigama, nesto su shiftovali u odnosu na knjige...ta recenica iz njige moze da se upotrebi kasnije u nekoj prici izmedju tiriona i nekog.... kod lanisterovih mi vise smeta mishendling odnosa dzhejmi-srsi....smeta mi sto dzhejmi nije tirionu rekao za onu devojku iz detinjstva nego je ovaj flipno samo na she (koja ga je vec izdala na sudu tako da nije toliko hevi kao ovo u knjizi) veliko odstupanje je so varis odlazi na istok...ok kapiram da bi introdjusovo grifa i ekipu bolje nego kroz neku pricu...ali sa druge strane ako njega nema u dvorcu, zar nece neko da sumnja u njega da je imao veze sa tirionovim begom i tajvinovom smrcu? ili je ono neki drugi sanduk sa rupama? naravno, sasvim moguce da imaju neki plan da ga organski vrate u taj seting da nastavi akciju sa srsi i kevanom al za sad deluje cudno... mada sve u svemu vrhunska epizoda, prepuna desavanja, sto rece mendzhi na onom topiku, random trecina ove epizode bolja nego cela prosla =o) par stvari sto ima uticaja na knjige je interesantno, ali nista jos uvek nije mega spajlor teritorija sto je opet cool...al sa svakom sezonom bice sve vise i vise book spoilera =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Pa za Varisa je samo bitno da se pojavi kad treba, knjige ga ne smeštaju nigde određeno za to vreme, zar ne? imho Brljana might as well da je ubila džukelu ceo taj story arc je jedan običan putopis i zabadanje čioda na mapu dok ne dođe vreme da uradi svoje, a pošto su Arju i džukca već zbrljali nek ide život A za jojena, harrisonford.gif, i u knjizi je samo inventory item i pre nego što dođu do pećine, više mi nedostaje Coldhands Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Da, da, gde je Coldhands? Rekao bih da on nije nebitan lik pa da ga tek tako izbace, naprotiv. A Varis je u dvorskoj upravi, mora da bude tu, ne razumem kako misle da objasne njegovo odustvo na jutro nakon smrti desnice? Ova zadnja scena je baš izgledala kao da se on istripovao da više nije bezbedno za njega u Kraljevoj Luci i da je vreme da je i on napusti. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 16, 2014 Author Report Share Posted June 16, 2014 Ja mislim da ste se yeynuli malo oko Varisa. On posle likvidacije na šolji nestaje i nema ga nigde ako se dobro sećam. Prosto puf, pa ovime objašnjavaju taj nestanak ugrubo. Vraća se da likvidira i likvidira Kevana i Pycella. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Sry sto upadam ovako,ali ko je Kevan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 tch pls tajvinov brat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Zna li se ko je baja ko je Ariji dao sta god je pokazala kapetanu? Bese neki ubica, shape-shifter? Ima li tog lika kasnije u knjigma? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Ma nece Varis otici ni u seriji, videcemo uostalom. Ko je bese Coldhands? Elem, najbolje ostavili za sledecu sezonu, lady Stoneheart do pobede!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 (edited) Ne znam šta ste se svi uhvatili za LSH, meni ona nije ništa posebno zanimljiva pojava :D Coldhand je dule onaj baja što je pratio Brena i ekipu preko zida do trooke vrane, i što im je pomogao par puta. Edited June 16, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 iju, ja to potpuno zaboravio, moracu da pocnem knjige ponovo ili da citam neke wiki interpretacije kao vudu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 (edited) Pseto vs Brijena je vrh scena iako naravno nema veze sa knjigom Bladrejven je odradjen uzhasno, a i mnogo su tu pozurili , gde je Koldhends ? LSH nisam ni ocekivao tbh, mislim da je nece ni staviti u seriju... Varis sto se ukrcao na brod mi ne smeta. Nekako Stanis opet ispade shonja ... ocekivao sam vise epik to da odrade opet su ga sapleli , definitivno mrze Stanisa :) Deneris i zmajcheci je ok. Samo sto naravno od polovine druge sezone ovo sve manje prati knjige tako da sada vec i nema neke velike veze sa knjigama :) I dalje sam ubedjen da ce da rade multiverse sistem, tj da ce ovi da ispricaju svoju pricu sada a Martin svoju. Sto je po meni sasvim ok i najbolje resenje. Edited June 17, 2014 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts