manager Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 ja kupujem 2l soka za 183din... :))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Znaš me, znam te. "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Bio do Intese, otvorio devizni racun i podneo zahtev za Visa Electron karticu, a sada citam Blic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Elem, nemam ideju gde večeras da povedem društvo u izlazak povodom proslave 22 revolucije. Jedino što znam su veče osamdesetih i devedesetih u KST-u, imaju li neka opuštena mesta u gradu bez turbo elektronike i folka, nemam predstavu ? proberi odavde nesto mozda ne ispadne lose i zanemari deo metal u imenu :) [roflmao] [roflmao] Ok, niko nije ovoliko glup, nemoj da troluješ više :D neke stvari ponekad jednostavno jesu onakve kako izgledaju na prvi pogled :D hijao klinke iz rla sve u fullu opremljene danas na overi semestra na visoj neke cak i 92 godiste \o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Bio do menze i da kupim papuche "za po kutji" , nashao neke dobre Grubin-ove :)) mnogo ladno napolju, bljuzga gde otjesh :)) Vecheras se ide na Butch-a u Tube \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Ima li možda neko broj pivnice Kula u Draže Pavlovića, na ćošku sa Takovskom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Ako je to ono mesto koje mislim da jeste, otkad se to može zvati pivnicom? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Ziv bio i topik dobio, Danilo druze rejveru :) ima Ruby on Rails par dobrih koncepata, ali pitanje je za šta ga koristite. RoR je jako podložan onome "If all you have is a hammer everything looks like a nail", lako može da te navuče da sa njim radiš sve i svašta za šta nije predviđen Pa da, dosta su ga ljudi nahvalili a to nisu prazne price :) Mene konkretno ne interesuje previse bilo kakav vid OOP ali avaj tu leze pare :D infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 zaboravio si da i u ovom postu pomenes da si student iz unutrasnosti kome je tesko da dodje do para Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Ako je to ono mesto koje mislim da jeste, otkad se to može zvati pivnicom? :) Tako je zovem od kada sam prvi put otišao u nju na ES okupljanje : ) pokupio sam naziv od njih. @dante \0/ hvala ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Kašika meda za DJVudua. Elem, nemam ideju gde večeras da povedem društvo u izlazak povodom proslave 22 revolucije. Jedino što znam su veče osamdesetih i devedesetih u KST-u, imaju li neka opuštena mesta u gradu bez turbo elektronike i folka, nemam predstavu ? http://www.facebook.com/event.php?eid=142021805861966 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Sve sto je crveno od juce vidim crno, plavo je ljubicasto itd. Samo boje su mi prsle, ostalo je sve normalno (sve je inace mutno, kada uradim auto adj. na sec bude normalno pa se vrati) Monitor mi prsava zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 (edited) ove guylian cokoladice, skoljke, su najbolji slatkis koji sam ikada probao boktejebo Edited February 25, 2011 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Sve sto je crveno od juce vidim crno, plavo je ljubicasto itd. Samo boje su mi prsle, ostalo je sve normalno (sve je inace mutno, kada uradim auto adj. na sec bude normalno pa se vrati) Monitor mi prsava zar ne? Proveri konektor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 (edited) LOOOOOOOOOOOOOOOOOL edit: za malo da kupim novi monitor, thx Edited February 25, 2011 by Atelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 ubedite dj vudua da prestane da jede kilo šećera dnevno kako znate i umete. ako padne u krevet zbog dijabetesa, ima da nam postuje pet puta više po ruru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 predlazem dijetu roze kecapom fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Odremao i rekoh, aj da skuvam neki kapucino koji je sestra uzela taman uz pljugu, kad ono kao da pijem vrelu vodu, pogledah pakovanje, kad ono bugarsko neko sranje :D Dedi rodjendan, bice odlican has, pa u grad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Sto godina sakupljam i pažljivo kolekcioniram fllmove na dvdima, stare pc igre što sam kupovao po tezgama, neke karte, postere i slične stvari, i reše tako moji da preurede sobu dok ja nisam tu i pola od toga mi pogube, pola drastično oštete i kao gledaju me tupo kad ih pitam šta se desilo, prave se ludi i neobavešteni, a u meni se nasumično menjaju sirovi bes sa bezvoljnom rezignacijom :( Pa mi još dodatno čačkaju prokipeli mozak iritirajućim pokušajima apologije, tipa 'ma ti si to u Beograd nosio, sigurno' ili ''ma dao si to nekom'' У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Realno, sve te igre imaju na internetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 LOOOOOOOOOOOOOOOOOL edit: za malo da kupim novi monitor, thx ja htedoh napisati konektor, ali rek'o suviše je očigledno :) dešavalo se i meni, doduše pre na VGA konektorima. a za dj vudua i šećer ne znam šta da mu više radimo, jedino da nacrtamo u jednoj čaši koliko je to šećera kad ne bi bio "rastopljen", možda ga to "prene" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 gladan sam vrlo, svrsim vam u grlo :c tesko je Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 grlo nam je tesno jebali smo te svesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 za drugare iz kafane, da ne moraju da opet traze http://www.youtube.com/watch?v=iYw8JR1N90o It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 haha, pa ovo je baš poznata stvar njena, i to još u SNL-u :) Posle su je "demantovali" nekim skečevima, i Madona se nešto bila trtila, ali kako je prolazilo vreme tako je zapravo dobijala svoje simpatije i poštovaoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts