nikita_ Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 here we go again sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 kaaaaaakav raspad covece. Docek je u sustini bio kul. Dosli smo u tu kucu oko 8:30, i krenuo sam da pijem pivo, lagano. Pio sam ga do 2 popodne, jebes mi mater ako nisam celu gajbu spizdio. Dosao kuci juce u 15h i spavao do sad. Jos sam bio polu bolestan 31. tako da se jos uvek lecim pomalo. A sa doceka mogu da izdvojim da sam dobio blowjob (woohoo \o/) i da smo se ortak i ja valjali u snegu u gacama i kravatama. iskreno se nadam da ce ova godina biti bolja nego prethodna. Srecno nam bilo! sa hepi finišem? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 počela je polako da me obuzima frka da li ću dobiti posao... valjda će mi javiti posle Božića .. trenutno slušam AM i počinjem da tražim udžbenik iz metodike nastave... Ma opusteno, ti si sa filoloskog, nema teorije da nadjes posao, nema sta da brines. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 ah taj rur novogodisnji duh se oseca !:) reci podrske i hvale nikad ne izostaju ovde :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 pa lepo je rekao sini, svi živi upišu filološki jer se istripuju da će biti simultani prevodioci i imati 200e dnevno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 ko sto svi upisu medicinu i misle da ce piti plasticni/kardio hirurzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 ko sto svi uplate wow i oh wait Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 ko sto svi upisu medicinu i misle da ce piti plasticni/kardio hirurzi! taj neki rad 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 ko sto svi odu u Nemacku i misle da ce voziti mercedes Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 ko što svi nađu ribu i misle da će odma da prohwait Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 i u novu godinu sa optimizmom i verom u sebe!Lol stvarno je napisao piti :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 ahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 dule car! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 hahahah, dule car :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 lesko moody "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 pa lepo je rekao sini, svi živi upišu filološki jer se istripuju da će biti simultani prevodioci i imati 200e dnevno čekam posao u osnovnoj školi... 400 e mesečno :P a sada imam 150e mesečno sa priv. časovima :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Opa, već deluješ kao vrlo dobar kandidat za deljenje kredita za gajbu! Šta radiš večeras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Opa, već deluješ kao vrlo dobar kandidat za deljenje kredita za gajbu! Šta radiš večeras? vudzi zvani pickup line 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 ahaha, odlicno:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Vratio se sa Zlatibora ziv i zdrav. Bilo je dobro, i zajebano hladno. sng drugari ;) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Josh jednom za Leshka. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 haha :* Ma, nema to nista veze sa zivotom. Glupe kurve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 lesko aj prestani sad stvarno... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts