peja_ Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 ili daj njen telefon doci! :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Čuo sam da je Doca pravi sportista Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 haha sklonili su hejt sa bencha You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Kako je dobro citati rur sa klonje ;) Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 jaoooo pocinje finale Farmeeeee! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 bio u mercedesovom muzeju, i iako se ne lozim nesto preterano na automobile, bilo prejako hajlajt sportas iz 1902.(najstariji zivi mercedes) i simulacija voznje tih starih sportasa i formule(monte karlo i brazil) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 ok, slagao si sad. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Da li možeš biti veća žena? Nemoj molim te sad sa hejtom, drugarica mi je imala kao epi napad na moje oči i dijagnostikovan joj je tumor na mozgu, nisam ni za kurac. Još keva joj je radiolog, pa ju je ona snimala i dijagnostikovala... Dobro je samo što nije zloćudan, ali ipak... Jebem ti život i sve u kurac. haha, zvala me malo pre ona moja bivsa, kaze da mi pozeli srecnu novu godinu u slucaju da putujem negde. Prilicno sam dobro podneo taj kraci razgovor, iako mi je sad malo smor, ali dobro, proci ce. Idem da radim, a posle na neki hot dejt, nadam se da ce proci valjano, taman da preusmerim misli. :) Zovi je i najebi joj se mame mamine. Na finjaka ili kako već, samo prekini to, kako znaš i umeš. Dobar si dečko i čovek, zaslužuješ mnogo bolje. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 bio u mercedesovom muzeju, i iako se ne lozim nesto preterano na automobile, bilo prejako hajlajt sportas iz 1902.(najstariji zivi mercedes) i simulacija voznje tih starih sportasa i formule(monte karlo i brazil) Imas neke fotke? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 okacicu kasnije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Miksa, napusti se. btw, zna li neko gde imaju da se kupe cepovi za usi, koristio bih ih za spavanje... jebi ga, zivim sa drvosecama jebenim Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Rado... Al' to mi je jedna od naj drugarica i protekla godina mi je jedna od najgorih, a ovo dođe k'o kec na desetku.. Izvinite svi ako sam uvredio nekoga. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 pošto nisi u stanju da je karaš radi sporta, učini sebi uslugu i oteraj je u kurac. al pošto nisi u stanju da teraš ljude u kurac, reci joj na finjaka da odjebe. ako ni to ne možeš, nauči :* sve ovo stoji, i hocu da naucim, ali ne zbog nje, nego vec neke druge... za ovu je kasno. :D Zovi je i najebi joj se mame mamine. Na finjaka ili kako već, samo prekini to, kako znaš i umeš. Dobar si dečko i čovek, zaslužuješ mnogo bolje. Hvala ti na lepim recima, ali nije tako strasno (bar ne vise). Na nekom nivou mi i prija (citaj potajno se nadam da ce biti nesto) sto me tako zovne, sa nekim lejm izgovorom, i onda tako prdi u prazno. I sto je najcrnje, verovatno cu se posle Nove godine i videti sa njom, i bas me zanima kako cu reagovati i kako cu se osecati. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 u apoteci, rekao bih čak skoro pa svakoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 vudu slobodno možeš na irc, obrisao sam ga gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Nemoj molim te sad sa hejtom, drugarica mi je imala kao epi napad na moje oči i dijagnostikovan joj je tumor na mozgu, nisam ni za kurac. Još keva joj je radiolog, pa ju je ona snimala i dijagnostikovala... Dobro je samo što nije zloćudan, ali ipak... Jebem ti život i sve u kurac. :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Pala mi danas keva sa stolice, hvala bogu pa sam bio u kuci inace ne bi mogla da ustane dok ne ko ne dodje. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 :cJel se desilo nekom nešto lepo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Najgori dan, ikada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 jebeni dan je sranje ovako generalno... skroz je tesko. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 baš sam i ja hteo to da pitam ... meni ceo dan bezveze i osećam se tako, mada je to smešno u odnosu na ove druge postove. Izgleda da je takav dan :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Takav je dan verovatno, nisam nesrecan ali se osecam pokenjano, uzasno, neki film bi trebao da izvadi bar malo, muzika me upucava jos vise. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Pun mi kurac nove godine, imam jaku želju da ostanim kući da se napijem sa matorim od jeftinog vinjaka, ali pošto bi ispao partibrejker moraću da ispoštujem ljude sa kojima sam već dogovorio stvari. Zapravo, kad razmislim, ni sa čaletom se ne bi napio, nego bi popio par piva sam i sutra bi ustao svež i odmoram i prvi januar iskoristio kvalitetno. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 napravio sam tortu sa zenkom, s tim sto je otisla da spava kuci, tonight alone =( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts