Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Rado... Al' to mi je jedna od naj drugarica i protekla godina mi je jedna od najgorih, a ovo dođe k'o kec na desetku.. Izvinite svi ako sam uvredio nekoga. [V]

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

Link to comment
Share on other sites

pošto nisi u stanju da je karaš radi sporta, učini sebi uslugu i oteraj je u kurac. al pošto nisi u stanju da teraš ljude u kurac, reci joj na finjaka da odjebe.

ako ni to ne možeš, nauči :*

sve ovo stoji, i hocu da naucim, ali ne zbog nje, nego vec neke druge... za ovu je kasno. :D

Zovi je i najebi joj se mame mamine. Na finjaka ili kako već, samo prekini to, kako znaš i umeš. Dobar si dečko i čovek, zaslužuješ mnogo bolje.

Hvala ti na lepim recima, ali nije tako strasno (bar ne vise). Na nekom nivou mi i prija (citaj potajno se nadam da ce biti nesto) sto me tako zovne, sa nekim lejm izgovorom, i onda tako prdi u prazno. I sto je najcrnje, verovatno cu se posle Nove godine i videti sa njom, i bas me zanima kako cu reagovati i kako cu se osecati. :)

2ch4bup.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nemoj molim te sad sa hejtom, drugarica mi je imala kao epi napad na moje oči i dijagnostikovan joj je tumor na mozgu, nisam ni za kurac. Još keva joj je radiolog, pa ju je ona snimala i dijagnostikovala... Dobro je samo što nije zloćudan, ali ipak... Jebem ti život i sve u kurac.

:c

Link to comment
Share on other sites

Pun mi kurac nove godine, imam jaku želju da ostanim kući da se napijem sa matorim od jeftinog vinjaka, ali pošto bi ispao partibrejker moraću da ispoštujem ljude sa kojima sam već dogovorio stvari.

Zapravo, kad razmislim, ni sa čaletom se ne bi napio, nego bi popio par piva sam i sutra bi ustao svež i odmoram i prvi januar iskoristio kvalitetno.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

jebeni dan je sranje ovako generalno... skroz je tesko.

agree.

Još ništa od stvari nisam kupio za doček.smrzo se napolju, najeo se KFC-a(koji je očajan btw) i sad me boli stomak.

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...