Jump to content

Happy momenti

Recommended Posts

prvi disk koji je koshtao 30 maraka lol

RAYMAN_gold_98_1_01.jpg

secam se da nisam mogao da ga instaliram nego je taj lik dolazio jer su tada krekovi bili malo komplikovaniji

a secam se i da sam provalio sa diskom da mozhesh da ga pustish u audio plejeru i onda je prva pesma sav data sa diska, a ostale pesme su muzika iz igre

rs2_3.jpg

sati i sati igranja....

neka osoba glupak hehe

Setio sam se jos jednog hita a imao sam i momenat ;)

Freespace 2

freespace.jpg

Misija kad prvi put vidis Sathanasa. I kad naknadno ukapiras da je sav trud oko tog broda uzaludan, ko je igrao znace. Endgame sekvenca sa alien flotom je nezaboravna.

\@/

Obozavao sam ovu igru i igrao je satima. Steta sto se vise ne prave slicne : \

Rider on the storm...

ko zna koja je ovo igra ima pivo od mene

154hjk5.jpg

jedna od prvih igara koja je radila na mom 286 kompu. Toliko sam je igrao da sam u jednom trenutku krenuo da crtam nivoe iz igre na papiru kada je kompjuter zauzet

roditelji su se plašili za moje mentalno zdravlje kada na papiru deteta od 6 godina vide škrabotine sa kosturskim glavama.

Edited by trooper

e bila je jedna igra koju sam igrao ko lud i znam da je prva koja me je uvukla u prichu totalno

naime igra je bila doom-olika ali je imala i neki rpg momenat. ako nishta drugo mogao si da kupujesh oruzhje, opremu, da se zavadish sa "strazharima" (do tada sam igrao samo igre gde svi koji su na mapi hoce samo da te ubiju) i tako dalje i tako dalje

svo vreme te prati neki zhenski robotski glas koji ti pomazhe i daje ti dalje "kvestove" i na kraju se ispostavi da je ona ustvari glavni negativac koji hoce da te sjebe

jel iko ima pojma o kojoj igri pricham? ja sam zaboravio naziv :(

neka osoba glupak hehe

ko zna koja je ovo igra ima pivo od mene

154hjk5.jpg

jedna od prvih igara koja je radila na mom 286 kompu. Toliko sam je igrao da sam u jednom trenutku krenuo da crtam nivoe iz igre na papiru kada je kompjuter zauzet

roditelji su se plašili za moje mentalno zdravlje kada na papiru deteta od 6 godina vide škrabotine sa kosturskim glavama.

jaoj ja sam ovu igricu beskonacno igrao. jedna od najboljih igrara koju sam pikao te davne 1993-4. ali ne secam se kako se zove, ali je jebeno genijalna..