f4ts0 Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 ko zna koja je ovo igra ima pivo od mene jedna od prvih igara koja je radila na mom 286 kompu. Toliko sam je igrao da sam u jednom trenutku krenuo da crtam nivoe iz igre na papiru kada je kompjuter zauzet roditelji su se plašili za moje mentalno zdravlje kada na papiru deteta od 6 godina vide škrabotine sa kosturskim glavama. Pyramid archeologist! e bila je jedna igra koju sam igrao ko lud i znam da je prva koja me je uvukla u prichu totalno naime igra je bila doom-olika ali je imala i neki rpg momenat. ako nishta drugo mogao si da kupujesh oruzhje, opremu, da se zavadish sa "strazharima" (do tada sam igrao samo igre gde svi koji su na mapi hoce samo da te ubiju) i tako dalje i tako dalje svo vreme te prati neki zhenski robotski glas koji ti pomazhe i daje ti dalje "kvestove" i na kraju se ispostavi da je ona ustvari glavni negativac koji hoce da te sjebe jel iko ima pojma o kojoj igri pricham? ja sam zaboravio naziv :( SSI! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 e bila je jedna igra koju sam igrao ko lud i znam da je prva koja me je uvukla u prichu totalno naime igra je bila doom-olika ali je imala i neki rpg momenat. ako nishta drugo mogao si da kupujesh oruzhje, opremu, da se zavadish sa "strazharima" (do tada sam igrao samo igre gde svi koji su na mapi hoce samo da te ubiju) i tako dalje i tako dalje svo vreme te prati neki zhenski robotski glas koji ti pomazhe i daje ti dalje "kvestove" i na kraju se ispostavi da je ona ustvari glavni negativac koji hoce da te sjebe jel iko ima pojma o kojoj igri pricham? ja sam zaboravio naziv :( znas li koje je okruzenje, jos neku informaciju? mislim da nije ni hexen ni heretic, mozda witchaven, ali jok, sto posto nije ni to. sve je to fantasy, nema robotskih glasova koliko se ja secam. da nije tekwar ili strife? ili neki od terminatora? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Pyramid archeologist! e jebiga sad :) možda je to neko tako zvao, ali ime igre je Pharaoh's Tomb http://www.dosgamesarchive.com/download/pharaohs-tomb/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 19, 2010 Author Report Share Posted September 19, 2010 e bila je jedna igra koju sam igrao ko lud i znam da je prva koja me je uvukla u prichu totalno naime igra je bila doom-olika ali je imala i neki rpg momenat. ako nishta drugo mogao si da kupujesh oruzhje, opremu, da se zavadish sa "strazharima" (do tada sam igrao samo igre gde svi koji su na mapi hoce samo da te ubiju) i tako dalje i tako dalje svo vreme te prati neki zhenski robotski glas koji ti pomazhe i daje ti dalje "kvestove" i na kraju se ispostavi da je ona ustvari glavni negativac koji hoce da te sjebe jel iko ima pojma o kojoj igri pricham? ja sam zaboravio naziv :( System Shock mozda? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Strife najverovatnije. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Kad sam prodao wow za 550e Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Strife najverovatnije. bravo! kako jebeno vird igra... ima ovde da se skine http://www.abandonia.com/games/418/Strife.htm What really strikes me about this particular game is the story. Unlike other shooters out there this one really offers you a deep and dark story. But the story is not the best aspect in the game! The character build up, freedom, and interaction with NPC's is what makes this game so unique. In many ways Strife is an RPG with guns. You will be able to increase your Stamina and Accuracy stats during playtime, and these will improve your overall performance. All in all a brilliant idea, that really showed that FPS's are more than just mindless fighting. Strife teaches you to use Stealth, Subterfuge and not to kill openly. You will also control the story of the game by talking to NPC's. These will give you info, weapons, items, missions, secrets and more. You can choose different answers to their requests, with different outcome.bravo i za dulia :D Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 e jebiga sad :) možda je to neko tako zvao, ali ime igre je Pharaoh's Tomb http://www.dosgamesarchive.com/download/pharaohs-tomb/ on je lupio iz zeze, ovo je naziv :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 19, 2010 Author Report Share Posted September 19, 2010 Auuu brate Tekwar, zaboravih na tu igru :D Mada slabo je se secam, igrao sam je dosta ali nikad nisam mogao da je u potpunosti skapiram... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 20, 2010 Author Report Share Posted September 20, 2010 Jao gle Cyclones, brao Krukice :D Nije mi se svidjalo kod te igre ona ogromna dvorishta, jebote mrak mrak mrak pa monstrum, pa opet mrak mrak mrak i tako u beskonacno bukvalno. Smaralo me to jako, previshe sam navikao na doom do tada :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwedge Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 and now something completely different cekam civ 5 , pa se setih prvog civa sto sam igrao : i colonisation : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Dune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Kako se niko nije setio ovoga :c Koja dečija radost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 hahaha bravo Vudi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Brate, na comodoru sam prvi nivo prelazio vezanih ociju...:D Secam se da sam isao u osnovnu skolu tada i da su mi slomili ruku, pa sam sedeo kod kuce i pikao ovo do besvesti....sreca u nesreci :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Dune Ovo je Dune 2000, obican dune je bio avantura, a dune 2 je bio prvi rts.Ovo je prvi dune Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Ovo je Dune 2000, obican dune je bio avantura, a dune 2 je bio prvi rts. Ovo je prvi dune Jeste, cela prva disketa na dune 1 je bila animacija, tek na drugoj je bila igra :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 secam se da kao klinac nisam ni stigao do dela gde ti rukovodis jedinicama u toj prvoj dini. odradim par onih dijaloga na nekoliko lokacija i posle failujem dok trazim jebene sand ppl predjoh igru pre 2 godine na dosboxu prvi put :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 (edited) supaplex Edited September 22, 2010 by w()()() Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 supaplex NIJE! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 (edited) e onda sam permutovao do jaja edit : rocks n diamonds? Edited September 22, 2010 by w()()() Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 supaplex... <3 igrao sam to na kompu, izlomio sam tastaturu jednom igrajuci to, cini mi se na nivo lavirint neki sa makazama nema ovih zelenih sranja, na kraju sam presao sve 8| Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 22, 2010 Author Report Share Posted September 22, 2010 Vudica car sa Theme Hospital-om :D Kakva radost od igre, je bo te!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 ja sam taj dune strategiju igro na segi lol Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwedge Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 theme hospital i nivo gde ubijas pacove !!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts