Jump to content

LanFan

The X
  • Posts

    326
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LanFan

  1. ovaj u kolicima, jel to ona budala sto je medju vodecima oko onog idiotskog cern projekta?
  2. a kuzi pandura kako se seta :) baba > pandur bigtime
  3. http://www.stumbleupon.com/su/2vekpD/www.makeuseof.com/tech-fun/the-saddest-ebay-auction/
  4. Istorija starog Rima :) I ja imam nesto slicno :) Al' kad polozim konstruktivne sisteme onda cemo pricati ;P
  5. Polozio 7. ispit danas u ovom semestru =) otkacio matematiku iz prve, ostaju mi jos 3 ispita za kraj februara =)
  6. http://www.koreus.com/video/chat-metronome.html macka vs metronom :P
  7. LanFan

    Lenovo Y560

    Ja imam Lenovo nesto manje od godinu dana i mogu da kazem da sam prezadovoljan. Radi kao zmaj najiskrenije. Al' mene zanima iskustvo sa onim modelom po pitanju kvaliteta itd. Ima likova koji tvrde da ne valja, ima likova koji kazu da su i vise nego zadovoljni ulozenim novcem >.>
  8. LanFan

    Lenovo Y560

    http://www.emmi.rs/laptop-računari-lenovo-ideapad-y560-156.11.html?productId=14837 Je l' valja ovo cudo? Sandy Bridge laptopovi su mi jos uvek skupi :S Da ima neki do 800e bez OSa ne bih razmisljao sekunde
  9. Nazalost, ja znam zasto Peja forsira rec koncept :) U istoj smo bransi lololol elem, nastavite vi slobodno :) edit: kako se zove numera u klipu?
  10. http://www.wimp.com/photobooth/ hilarious photobooth briga me ako je bilo proslog milenijuma ;P
  11. Lenovo Y560 4gb rama i 750gb hdd, isti procesor, ati 5730 za 700e
  12. Sta ce mi WoW kad studiram arhitekturu. Resistence is futile.
  13. A za maga neke preporuke za statsove? Kapiram da su int, const vazni i str neki moderate cisto da ima snage da nosi bilo sta osim cackalice i prstenja :P Igra mi je na stats screenu, kad sve statsove spustim na 10 imam 32 poena da potrosim. Dajte neke savete brzo :P btw, uzeo sam wild mage-a ;)
  14. Ako sam ti komentarisao post iznad onda se sve što sam komentarisao odnosi na taj post. Podeli se sa nulom.
  15. @djapemutd "Pod broj 1." ?! "1." se čita "prvi" i ti nekome pričaš o pismenosti a 'ladno napišeš "pod broj prvi." Šesti padež srpskog jezika se zove instrumental i glasi: "s kim, š čim;" nema apostrofa iza s. U zadnjoj rečenici si sastavio 3 različite teme. Od toga si mogao da napišeš 3 rečenice. Loše koristiš zapetu i kad nabrajaš, svaku stavku (prvi, drugi, treći?! lol) završavaš znakom ";" jer je tako ispravno. Dragi mozgu nedostaješ mi!
  16. Projektujem studentski kampus, pijem Guinness i slusam Globus - Take me away uzivo sa Wembley-a. Merkam Asus N53SN da pazarim.
  17. E ovako, Bladur's Gate 2 nikad nisam odigrao, uvek sam pocinjao, izadjem iz Irenicusove tamnice u Amn i tu prestanem i tako jedno 20x. Posto svi zivi kazu da je igra jedna od najboljih koje su imali prilike da probaju, red bi bio da i ja svoje igracko iskustvo obogatim gorepomenutim naslovom :) Napravih druida shiftera, strength 18, dexterity 10, constitution 16, intelligence 18, wisdom 12, charisma 18. Prvo, da mi potvrdite da li su statsovi dobro rasporedjeni :) Drugo, neka druga preporuka za prvu klasu sa kojom bi trebalo proci igru zbog sto boljeg iskustva etc. ili je shapeshifter ok? Takodje, neki saveti koga bi trebalo da ganjam za party s pocetka kako bih izbegao situaciju da se zabodem negde i da ne mogu da napredujem jer sam dosta vremena investirao u pogresan party-combo. Bez spoilera sto se price tice plx :) i hvala.
  18. Bulldozer arhitektura se zasniva na ideji da se procesor sastoji iz vise modula gde se svaki modul sastoji iz 2 jezgra koja simultano mogu da obradjuju isti thread nevezano da li je aplikacija multithreadovana. Na taj nacin je postignuta neka vrsta hyperthreadinga s tim sto se ovde radi o fizickom jezgru a ne logickom, jel'te, sto je svakako bolje. U svakom slucaju, AMD ce isporuciti vise jezgara i po ocekivano povoljnijoj ceni od intela, inace novi procesori nece imati mnogo smisla. Ako AMD delivers obecano, mogli bismo ocekivati izuzetan boost preko OCa jer navodno projektuju mainstream bulldozer da ima 50% bolje performanse od i7 950, s tim sto ce naravno ici na vise jezgara. A kad se ta jezgra klokuju... Bio sam se zagrejao za SB, al' cu ipak sacekati jos nekoliko meseci da konacno stigne BD pa da vidimo. Realno gledano, PIIx6 1100 je strasan procesor iako se zasniva na arhitekturi staroj 5-6 godina. Intel hexacore SB bi trebalo da donesu taj ocekivani veliki boost u performansama, valjda ce AMD uspeti da odgovori. Za nas obicne smrtnike je bolje =)
  19. Bulldozer arhitektura se zasniva na ideji da se procesor sastoji iz vise modula gde se svaki modul sastoji iz 2 jezgra koja simultano mogu da obradjuju isti thread nevezano da li je aplikacija multithreadovana. Na taj nacin je postignuta neka vrsta hyperthreadinga s tim sto se ovde radi o fizickom jezgru a ne logickom, jel'te, sto je svakako bolje. U svakom slucaju, AMD ce isporuciti vise jezgara i po ocekivano povoljnijoj ceni od intela, inace novi procesori nece imati mnogo smisla. Ako AMD delivers obecano, mogli bismo ocekivati izuzetan boost preko OCa jer navodno projektuju mainstream bulldozer da ima 50% bolje performanse od i7 950, s tim sto ce naravno ici na vise jezgara. A kad se ta jezgra klokuju... Bio sam se zagrejao za SB, al' cu ipak sacekati jos nekoliko meseci da konacno stigne BD pa da vidimo. Realno gledano, PIIx6 1100 je strasan procesor iako se zasniva na arhitekturi staroj 5-6 godina. Intel hexacore SB bi trebalo da donesu taj ocekivani veliki boost u performansama, valjda ce AMD uspeti da odgovori. Za nas obicne smrtnike je bolje =)
  20. kao poredjenje Izgleda da ima nade za AMD =)
  21. http://www.oliverwillis.com/2010/02/12/video-toronto-raptors-mascot-devours-cheerleader/ maskota guta chearleadersicu :D
  22. Govno kad te kolju na svakom koraku :P Aktuelno, mw2 > bo :)
×
×
  • Create New...