nolajfer Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 imam huntera i warra tamo ali batalio sam ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 Tolko sam se smorio danas, da sam napravio novi wow sajt http://www.warcraft-mmo.com/ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 do jaja, koliko ce tenkovi da imaju nebafovani? 150000? Rdps crituje 150k+? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 envy radi bust, 70k-200k da ti ljudi kojim slucajem nemaju veze sa istoimenim gildom sa haomarusha? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 Pojma nemam :P ovo sam video na /2 na Auchindounu... jbiga ljudi rade alt ranove icc25hc, znaci da ih je i wow i zivot smorio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Nije Killy to isti guild. ovaj Envy je u top 10 EU guildova a migrirali su na auchindoun sa Stormscale-a. To je guild u kom su 90% ljudi slovenci, imaju sponzorske ugovore sa nekom firmom i ljudi shvataju Wow kao posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 meh zamisli kad bi toga bilo kod nas, milina Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 pa da, bas je debil sto ce likove prodati po 1000 eura, stvarno je dement Vazi sto ce dobiti 1000e za 4 Light of Dawn lika. Uz to mu treba jos full 277 gear i 1-2 masna Feath of Strength. I opet je pitanje dali ce se prodati za te pare jer je vec Septembar. E sad ako lik ima neke varijante verovatno mu se isplati. A mozda je ipak samo geek pun para "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 (edited) Dont' Want No Zombies on My Lawn - Survive 25 waves on the Endless Mode of Peacebloom vs. Ghouls plants vs zombies ftw, koji carevi :) edit: pohlepni carevi lol human emfh racial 3 min cd, ud wotf 30 sec cd. znaci oni koji su radili race change na humane kad je nerfovan wotf, vracaju se na ud. posle ce verovatno da buffuju emfh - "zbog dobrog feedbacka na official forumima". slusaju ljudi konstruktivne kritike. a svakom se desi da pogresi crkni u mukama, bobby kotick Edited September 18, 2010 by Dr. Steinman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 dobro je pa ste shvatili da je 1000e ofrlje receno Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Svejedno koju si cifru stavio. Poenta je da mu treba nesto vise pored Light of Dawn na 4 lika. 520k golda vredi mnogo vise nego 4 random Light of Dawn lika. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 (edited) pa onda posto ce sad expanzija ni taj gold nece vredeti vise nego sad 30k edit: btw besmislena rasprava Edited September 18, 2010 by Gankaloth Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Nije Killy to isti guild. ovaj Envy je u top 10 EU guildova a migrirali su na auchindoun sa Stormscale-a. To je guild u kom su 90% ljudi slovenci, imaju sponzorske ugovore sa nekom firmom i ljudi shvataju Wow kao posao. kapiram da im je guild slovenci only jel ima jos neki tako neki gilld koji igra na pro nivou (za neke pare) . ocu da probam app da napisem radi fore Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 hah s5 incoming ... http://www.youtube.com/watch?v=yx6yee5SX3k&feature=sub warrioriri udaraju za 700 na 85om a svi ostalai ubijaju ljude za 5 sec rolajte neke castere i rougove jer nema poente igrati klase nikakve druge.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 pa nemoj tako, vidis da urada sa 800............ Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 reroll nesto drugo do neke 2ge 3ce sezone po redu, posle moze warr. naravno, ne treba da se veruje u njihov bullshit da ce to popraviti. ako ne sa rage scalingom, sjebace sa premalim dmg priest ima dosta potencijala da bude bas dobar, ko rerolluje nece se zajebati skoro sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riotz Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 @Killy , Dr.Steinman and Gankaloth Jel ste vi odgledali film do kraja ? Jel vi vidite one velike brojke na njegovom ekranu ? 10k udario bm huntera ispred IF , 21200 udario DK-a u WSG . Pobio pola wsg-a bez healera ... Nije mi jasno zasto Killy kenja da warrior udara za 800 i da je govno ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 decko/druze/some jel ne vidis da je morao da specuje prot da bi mogao da prismrdi igrici JA I DALJE VIDIM DA ON UDARA ZA 700 KAO ARMS BILO KOGA U SLUCAJU DA NE VIDIS PROVERI OPET prot nije i nikad nije ni trebao da bude pvp spec a blizz je sam najjavio 100x da ce prot specovi sluziti u expanziji ZA PREZIVLJAVANJE dakle opet prave debilnosti od igrice i gaze svoje reci i i dalje mentalno zaostali ele shamani ubijaju ljude za 3 sec zasto moram da igram prot spec glupi kad je arms pravljen za pvp . mene samo to zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 lol koja retardiranost, 11k kill command Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Riotz, ako vec ne igras betu (vidi se da ne igras, ako se odusevljavas sa 10k), pogledaj par videa sa drugim klasama cisto radi poredjenja. onda ce ti biti savrseno jasno o cemu pricamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 zna covek sta ti je . mora da je neki od ovih http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Shattered+Hand&cn=Riotz ovaj je igrao na 800 ratingu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bronzebeard&cn=Riotz ovaj je ubio drugog bosa u iccu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&cn=Riotz ovaj je ocistio nax ! ili se zove tako bzv :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 pisanje po sirotinji .. gledam ove normal instance koje radi totalbiscuitt , mnogo sam srecan zbog potrebe cc-a i tezine instanci When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 (edited) edit nvm Edited September 18, 2010 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 glupa isfrustrirana deca lvl 70 koja nemaju para za wotlk i gankuju po outlandu /spit Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 glupa isfrustrirana deca lvl 70 koja nemaju para za wotlk i gankuju po outlandu /spit Koji server? Mnogo sam se uželeo world pvp-a, to mi baš nedostaje. :( A ta deca su carevi, samo da ima gankovanja. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts