Jump to content

Lurdusami

The X
  • Posts

    1,586
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Lurdusami

Retained

  • Member Title
    Skeletons are already skeletons

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

5,011 profile views
  1. Kako ide, braćo i sestre? Nestali su kjuovi, serveri lepo žive, bar ovi na kojima sam ja. Jurim 100g za mounta, video sam jednog lika na epic mountu (UD Mage) i tako. Šta se kod vas radi?
  2. Možda sam razmažen, ali stvarno ne želim da čekam 20 min na log in. Ili mator, pre će biti da je to. 🙂 Za sada ostajem na serveru i ne klikćem log out. 🙂
  3. Dakle, pre 2 sata sam napisao ovo i ušao u neki low pop server sa ortakom. On je morao da se reloguje i sada je que 1,7k. Ovo stvarno nije normalno.
  4. Dakle, juče Firemaw uđe se bez problema, danas 15k que. Vidim neki novi Ten Storms, low pop, odmah uđem i sada ne znam da li će i taj kao Firemaw ili će da bude mrtav kad prođe hajp i kad ljudi shvate da ovo nije za njih. Nema ništa gore od mrtvih servera, ali stvarno ne mogu da čekam 324 minuta u redu. Jedino kad krenem na posao da uđem u que, ali onda ne znam da li će da me izloguje zbog AFK...
  5. Mislio sam da je veći hajp, ali prošlo je skoro 15 godina. 🙂 WoW igram kao zamenu za pasijans i poneki BG sa drugarima, ali mislim da ću da se prešaltam na klasik skroz, a probaću sigurno, to jest, jedva čekam da izađe. Najveći problem mi je izbor klase. Igra mi se lola, ali mi je stvarno mrsko da igram alijansu. Ovde mi se igraju druid i lock, ali oba ta sam igrao tokom vanile, tako da sad ne znam stvarno. U svakom slučaju, ako budem igrao melee, spreman sam na beli demidž uz poneki žuti, na varove i lole u haljinama na niskim nivoima i na radost belog itema naspram sivog. Videćemo kad počne koliko će trčanje i grind da me smori. Igrao sam malo ove probne i zaboravio sam koliko stvari tu smeta, od čega najviše onaj tap mobova ako niste u grupi, ali droga je stvarno bila jaka. Tako da - jedva čekam!
  6. Jebi ga, sve je lakše kad imaš gildu i ekipu za mythic, kao i sve ostalo u WoW-u u ostalom. :) A ostatak foruma se najeo member berries. Opet, to što kažaulci sada imaju mnogo više sadržaja u igri ne znači da je end game lak. Ako ste igrali zbog zahtevnog end gamea nekad, možete i sada da igrate, nije sada ništa lakše.
  7. Odlično je ovo kako su poređali od kežuala do no lajfera da se igra. Ovo sa mythicima i +mythicima, ne znam kako smo mogli bez toga do sada. :)
  8. Pisali smo nas okruglo dvojica na topiku "Legion kako upropastiti WoW". Igram ja redovno sa drugarima. Svi se slažemo da je za sada najbolja ekspanzija još od TBC-a. Ja od izlaska igram više sati dnevno, koliko mi obaveze dozvoljavaju. Godinama nisam bio navučen ovako na WoW. Ako je bitno, igram WoW od 2005, kao i svi u Srbijici, a kad se spoje prekidi, to je ukupno oko 2,5 godine. Legion razbija skroz.
  9. Preskočiću poređenja sa vanilom, pošto je to ili emocija ili lična preferenca. Legion je super zanimljiv i posle dingovanja. Kvestovi su najbolje do sad urađeni, priče su fenomenalne ko prati. Ovi novi battlegroundovi i novi sistem mi se mnogo sviđaju, a naročito fore sa honor talentima samo za pvp, carska je fora. :) Jedva čekam raidovanje da počne, mada je i sada super zezanje sa zanimljivim kvestovima i world PVP-om, koji je uvek živ kad nema flying mountova. :) I još jednom, class hallovi i artifacti su fenomenalna ideja. Pogotovo artifacti kad se malo nabudže i to. Igram Legion kao blesav i ponovo se navlačim kako odavno nisam bio navučen. Uz TBC najbolja ekspanzija, za sad. E, da. Probao sam većinu klasa posle apdejta i svaka je zanimljivija, ali koliko je Demon Hunter do jaja za igranje, bože me sačuvaj. Onaj dupli skok, sad više ne znam kako može da se igra bez toga. Bolje da nisam probao, sad stalno duplo skačem na locku. :)
  10. Evo, posle sedam dana igranja mogu da kažem da je Legion odličan za sada. Prvi utisci su da je najbolja ekspanzija još od TBC-a. Klase su simplifikovane, a opet nisu banalne. Igram demo locka koji je potpuno drugačiji nego ranije i verovatno nešto najbliže nekromanseru što ćemo dobiti od Blizzarda. Zone, levelovanje, kvestovi, class hubovi - sve pet. Inače, bio sam jako skeptičan što se tiče fora sa artifaktima, ali sam promenio mišljenje jer artifact weapon razbija kako je urađeno. Videćemo kako će da bude kad dođu raidovi, ali za sada pet.
  11. Sjebaše lore potpuno. Mislim, sjebali su ga odavno, ali ovo sad je...Guldan je tražio tomb of Sargeras, našao, crko, Ilidan našao njegovu lobanju, postao demon, a onda paralelni Guldan došao i oživeo Ilidana? Potpuno recikliraju end bossove, sumanuto je to. A za ovo drugo, sećam se kad se u TBC-u pojavio Ilidan kao bos, niko nije mogao da veruje. Tada su se svi nadali sledećem Warcraftu i sećam se masovnog protesta i zgražavanja što se Ilidan sada farma. A demon hunter je varijacija na demo locka. Bleh. Ali, ako recikliraju, nadam se da ću dočekati moj omiljeni lore Old Gods i C'thuna.
  12. Nije umro WoWara, zabole ga. Samo je drugačiji, ali je živ, zdrav i vitalan. Neuporediv sa onim od pre, recimo, 7 godina, ali hu kerz.
  13. Sve ovo nabrojano je bulja. Glavni update je da sa space prekidaš mission animacije. Tako da je vreme za koje pošalješ 10 lvl 90 likova na gold misije znatno skraćeno. Mnogo je lepo što se wow još od pre igra besplatno.
  14. Jebite se. :) Neću da gledam više ovaj topik, samo se mamim.
  15. Svaka čast, ljudi. Ja sam razmišljao, ali sam se onda realno setio kako je izgledalo to levelovanje, koliko je borba bila svedena (ability, ability, čekaj, čekaj, čekaj, čekaj, ability, čekaj) i koliko se vremena gubilo na transport, te sam odustao za sad. Ali, javljajte kako ide i bacite nekad neki Sshot.
×
×
  • Create New...