pirun Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) ček, i ti si se raspravljao sa svima nama u ovoj temi, a škoda ti pruža hleb? si barem dobio neki bonus na poslu? Još uvek mi Škoda ne pruža hleb (daj bože da hoće). Ne nemam nikakav bonus barem ne još 6 meseci... Edited April 7, 2011 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 pih, onda si džabe lupetao po forumu @srba: niko ne kaže da je loša, ali smo prošlih desetak strana bili bombardovani sa Škodom od lika koji tamo radi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) pih, onda si džabe lupetao po forumu @srba: niko ne kaže da je loša, ali smo prošlih desetak strana bili bombardovani sa Škodom od lika koji tamo radi Ne lupetaj gluposti nego pročitaj šta sam napisao ja a šta su pisali drugi . Rekao sam čoveku da proba sve modele pa da odluči šta mu najviše leži a ako želi da proba Škodu mogu da mu pomognem, ne vidim gde je tu bombardovanje . Uostalom, bole me baš kurac da se raspravljam sa zaludnim ljudima koji umesto da daju neki komentar koji će biti od pomoći, prozivaju druge. Edited April 7, 2011 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Ne lupetaj gluposti nego pročitaj šta sam napisao ja a šta su pisali drugi . Rekao sam čoveku da proba sve modele pa da odluči šta mu najviše leži a ako želi da proba Škodu mogu da mu pomognem, ne vidim gde je tu bombardovanje . Uostalom, bole me baš kurac da se raspravljam sa zaludnim ljudima koji umesto da daju neki komentar koji će biti od pomoći, prozivaju druge. Ja ako se dobro secam, a secam se, na moj komentar da je oktavija neudobna si prvo tvrdio da nije pa onda dodao kako mozes da doplatis udobnije sediste. Rekao sam ti tad i ponovicu ti, mozes i raketu da nabijes u dupe sto ne znaci da si ptica. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) Ja ako se dobro secam, a secam se, na moj komentar da je oktavija neudobna si prvo tvrdio da nije pa onda dodao kako mozes da doplatis udobnije sediste. Rekao sam ti tad i ponovicu ti, mozes i raketu da nabijes u dupe sto ne znaci da si ptica. Ja nisam tvrdio da je udobna, rakao sam da ima podešavanja vozačevog sedišta za koje si ti rekao da ne postoji podešavanja osim da može samo ko klupa da se pomera napred nazad što je apsolutno netačno. Uostalom, ovo definitivno ne pomaže nikom prilikom izbora automobila, tako da se ja više neću nastavljati na ovu bespotrebnu raspravu/trollovanje. Edited April 7, 2011 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Zavisi koje godiste . Stoji da su Nemci generalno nesto "tvrdji" od francuza pa i talijana, ali novi modeli Octavie na primer nisu uopste toliko tvrdi koliko neki ljdui pricaju. Naravno da je primera radi Citroen generalno udobniji od Skode, ali razlika nije tolika kao pre. A to da sedista ne mozes da namestis po sebi se verovatno odnosi na modele stare 10+ godina jer vec odavno imas mogucnost podesavanja sedista kako god ti odgovara. (po visini, napred nazad, naslon etc...). Zaista bi mogao da napustis saranu makar dok ne promenis firmu u kojoj radis. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Evo.. ja ne radim u Škodi, ali smatram da je Suberb odličan auto. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Santa, nije problem mišlljenje, nego način na koji je nastupio lik, koji pritom nikog od nas ne zna, a zatim dobijemo info da radi u Škodi.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 ovo me je nagnalo da razmislim o gerilskom marketingu, tj. da li da na ruru tolerišemo isti ili ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Iskreno da ti kažem, već je lik u nekom postu nudio popuste u Škodi za članove RuR-a, pa sam mislio da već svi znaju :) Mislim da je Dovlagsiju i davao neku ponudu za Fabiu RS :) Što se tiče savjeta, ne znam koliko ti se sviđaju Avensisi. Mada sam se iskreno već pogubio oko koje cifre razmišljaš. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 ma znamo da pirun radi u škodi odavno, nego se pitam da li mu je reklamiranje po forumima deo opisa posla, i kako postupati sa takvim de facto neplaćenim reklamama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Pa naplatiti :) Elem, ja sam iz postova isto skontao da radi u Škodi, što je malo bezveze u kontekstu "nepristrasnog" preporučivanju kola, ali opet ne vidim da je tako strašno... Mislim opet se vraćamo na istu priču, nije čak ni uporediv Superb ili Accord ili Audi A4. Em što nisu ista klasa, em što nije ni ista ciljna grupa na koju pucaju. Nemojte me shvatiti pogrešno, po meni Škoda nudi dobar value for money, pogotovu što unutra izgledaju kao da su dve klase viša vozila (mada nisu udobne na dužim putovanjima, to stoji, doduše na iskustvu Fabie poređene sa drugim malim automobilima). Ali prosto nelogično je postaviti pitanje da li da kupim Oktaviju ili Audi A4, to je kao da pitaš da li da idem na letovanje na Adu ciganliju ili na Bali? Ako imaš para naravno ovo drugo :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Not really. Pitanje je: da li Audi nudi (osim brand-a) nešto više u odnosu na Škodu za extra money koji košta. Čak ni Škoda više nije sirotinjski brand. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Pa nije da nije.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Tu je sve poprilichno jasno kada sednesh iz Shkode u Audi - jednostavno Audi je luksuzan auto i to se oseca odmah. Nisu oni ludi da dozvole da Shkoda bude duplo jeftinija od Audija, a da ima potpuno iste karakteristike. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 uh, vozao sam malo oktaviju dok je bila jos i nova... ono je tvrdo, tvrdje od vw pola :) bas sam se iznenadio... superb nisam probao :) ali kako smo krenuli moracu da provozam 10 modela :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Ako tražiš udobnost: Laguna ili C5. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Not really. Pitanje je: da li Audi nudi (osim brand-a) nešto više u odnosu na Škodu za extra money koji košta. Čak ni Škoda više nije sirotinjski brand. Pazi, nije toliko sirotinjski kao što je nekada bio definitivno, imaj u vidu da sam ja ovde relativno zadovoljni bivši korisnik tog brenda i da sam isti i razmatrao ozbiljno prilikom kupovine novog automobila, ali prosto i VW grupacija pravi stvari tako da ima više kategorija automobila. Kao što rekoh Škode generalno imaju odličan value for money, po meni čak mnogo bolje nego recimo Dacia, pa čak bolje i nego neki proizvođači tipa Chevrolet i sl. Meni je Oktavija recimo pet puta bolja unutra od Reno Megana ili ovog Fluensa s kojim je direktni takmac. Ali prosto nije moguće porediti Oktaviju i Audi A4. Moram priznati da se nisam vozio u ovom novom A4, ali sam se vozio u prethodnoj generaciji sa nekom super opremom i kad sam ušao bilo je ono... jaw dropping... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Ja sam mislio da se čovek dvoumi između A4 i Superba. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Pazi kako da ti kažem, svejedno :) Mislim razlika je u gabaritima kola, suština je ta :) Mada bi po veličini trebali da se takmiče Oktavija i A4, po ceni je Superb :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 a3 je klasa fabije a4 je klasa oktavije a6 je klasa superba a8 pandan skoda ne pravi. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Pa da, sve je ok, samo si se zeznuo za A3, A3 je klasa Golfa ili Seat Leona, Škoda trenutno nema auto u toj klasi, to bi bila Oktavija bez gepeka, predstavili su neki koncept u tom smislu na poslednjem ovom sajmu, slikao Dovla... Fabia je klasa mučenog A2 koji nikad nije baš zaživeo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 A1 je u fazonu klasa Fabije, mada je Fabija prerasla iz B segmenta u neki manji C segment realno. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Tipujem na Mondeo, ali provozaj sve te automobile Dzi :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 pero, kupi suzuki wagon r :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts