bionabolgeek Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 zasto insistiras na tome da je trol, meni ne deluje tako... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Tepic retard mutavi. A za one koji hejtuju teodosica da se usrao i podlegao pritisku... Selektor košarkaške repreznetacije Srbije Dušan Ivković izjavio je da Miloš Teodosić igra povređen, odnosno sa slomljenim prstima. Plejmejker našeg nacionalnog tima igrao je ispod svog nivoa u osmini finala protiv Hrvatske. Imao je šut iz igre 6-1 i samo dve asistencije. „Kada me već „golicate" ne moram sve da pričam pred inostranim novinarima. Teodosić igra teško povređen, polomljenih prstiju. Nije u stanju da kontroliše adekvatno loptu desnom rukom“, rekao je selektor Ivković, a prenosi 'Sport'. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 bolje da se usrao nego da je ovako :( Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 to sto je rasic proradio nije iznenadjenje, duda ga je dopingovao i namestio igru koja njemu odgovara, a ne kao kod vujosevica jedan omasaj i mrsh na klupu... dakle duda car ostvario potencijal rasica za 2-3 meseca priprema... realno svaka mu cast, samo da tako nastavi kuc kuc kuc ja nazalost nisam gledao tekmu, morao sam da prisustvujem svadbi nekoj, ne pitajte nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 5, 2010 Author Report Share Posted September 5, 2010 e jeste Dzi, u Partizanu nista nije igrao :) da nije rada sa Vujosevicem(trpeo je njega Dule puno, jer je bilo toplo-hladno) i igara u Euroligi, ne bi bio ovakav igrac + rad sa Dudom Meni nije jasno kako je Teo uopste mogao da igra sa polomljenim prstima??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Ma i to može da bude strategija, kao, ima polomljene prste, jao super, ne moramo na njega da pazimo u meču, kažu sad zadovoljno španci :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 pa taj neki fazon, aj probaj da sutnes sa polomljenim prstima:) cak i ako te izbockaju. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Ja sam gledao sve NBA utakmice prošle godine, a neke čak i dva puta ako su bile baš zanimljive... Hoću reći, i Kobe je igrao sa povredom prsta baš dugo, a po tome što Teovi prsti ne izgledaju baš izlomljeno, mislim da je slična povreda u pitanju. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Ja sam gledao sve NBA utakmice prošle godine, a neke čak i dva puta ako su bile baš zanimljive... Hoću reći, i Kobe je igrao sa povredom prsta baš dugo, a po tome što Teovi prsti ne izgledaju baš izlomljeno, mislim da je slična povreda u pitanju. i??? u kakvoj je formi stojakovic? :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Stojaković je, naravno, u nikakvoj formi, imao je par dobrih utakmica, ali se onda povredio i kapiram da nije potrčao već pola godine. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Stojaković je, naravno, u nikakvoj formi, imao je par dobrih utakmica, ali se onda povredio i kapiram da nije potrčao već pola godine. eheheh... u jednom trenutku sam pomislio da si giletov ortak... :DDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 rasic je igrao kao maloumnik u partizanu dok je bio u fmp-u igrao je odlicno bio konstantan posle toga se lik izgubio u partizanu je igrao od sjaja do ocaja :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 rasic je igrao kao maloumnik u partizanu dok je bio u fmp-u igrao je odlicno bio konstantan posle toga se lik izgubio u partizanu je igrao od sjaja do ocaja :) ma sve to stoji... ali secas se jarica protiv amera... jebeni degenerik!!! i onda da trojku i 4 bacanja bez promasaja... zavrsi utakmicu sa 7 poena... sve u poslednja 2 minuta... a ceo grad peva: ma rko ja ric nije tolko los, nije tolko los, nije tolko los! maaatori... za jednu sekundu... pa to mogu samo srbi :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 secam se samo NJEGOVE konferencije za stampu hahahhahhhaaha na kojoj novinari nisu mogli da postavljaju pitanja HAHAAHHHAAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 8, 2010 Author Report Share Posted September 8, 2010 samo da kazem da cemo da sprcamo Spance, jer su ubedjeni da prolaze i jos da kazem da osvajamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 IDEMO BANZAI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 (edited) Sad je red na grbavog brku da se pokaze :D btw koju to verziju nase himne oni to sviraju, svaki put se pogubim sta je ovo Edited September 8, 2010 by Gankaloth Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 jebemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 novice, oplodi me! Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 AJMO BRE!! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Eh kada bi nastavili ovako do kraja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 gusto, gusto, ajmo nasi!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Bodiiii savanovicu !!!!! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 savanovic jebeni car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts