Dz Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 privali se al paz sta radis ne mozes po kosi da je gladis oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Pa ko ide sve lol? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 (edited) :D :D dobro kreki, javi se ako dolazis idem sa dve ortakinje Edited September 3, 2010 by mIRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Opa :D, je l' i dalje imas onaj stari 064 broj da te cimam da vidim gdi si :D ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 jedan jedini moj broj... mi se nalazimo u pola 12 na zelenjaku, ako ces kasnije, zovi da vidis gde smo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Necete valjda odmah tad u KST? Rano je to, ja tamo obicno ne ulazim pre 1 :) edit: shut up vitjo, we are trying to have a conversation here! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 ti se onda javi kad budes dolazio, bicemo tamo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 ovaj kreki sabija zivot od kako je raskrstio sa rurom jbt! vudu, obrisi mi nalog plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 gurnem ti ja prst ako ne odem, ubicu se vudu, obrisi mi nalog apiš me za malog hehahea Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Pa naši smo, što da se lažemo ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 mali za vitju Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 jel zna neko koja je fora sa PREMIA proizvodima, ovako odokativno uzeli su bar 30% trzista, imaju proizvode od feferona do cokoladnog mleka :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 To je neka Miskoviceva kompanija, nista ne proizvode, smao prepakuju od drugih proizvodjaca a ovima daju neki procenat valjda. Ima ih u maxijima i valjda tempu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 pitanje je da li proizvodjachu nesto daju uopste, jer ne moraju jer proizvodjach nema alternativni lanac maloprodajnih objekata It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 jel zna neko koja je fora sa PREMIA proizvodima, ovako odokativno uzeli su bar 30% trzista, imaju proizvode od feferona do cokoladnog mleka :c Mislim da smo već dosta puta razglabali baš ovde o tome, u suštini je u pitanju Maxijev brend (Premia, Adut, Casaneštonešto i još pokoji) i u dogovoru sa proizvođačima uzimaju od tipa Yuhora suhomesnato, Mlekare Šabac mleko i pakuju kao "svoje" uz niže cene. Neki misle da uslovljavaju te iste proizvođače da im daju proizvode za Premiu da bi njhovi "originalni" (Yuhor, Šabac...) ostali u Maxiju. Idea ima K Plus, Merkator svoj brend itd. Inače dosta poznata stvar po svetu, Tesco ima svoju liniju istih takvih proizvoda, ima i Auchan, Lidl ... edit: Pretekoše me drugari :) Ali ja ne mislim da furaju tu "teorija zavere" varijantu gde ih uslovljavaju, jer ne vidim ni jedan dobar razlog da Yuhor ne da dodatnu količinu mesa za Premiu, pošto bi ovi nabavili od nekog drugog svakako, pa što ne bi dao Yuhor umesto AgroŽiva, ili koga god. Povećanje prodaje kroz Premiu mislim da ne škodi smanjenju prodaje kroz Yuhor, ako smanjenja uopšte ima. Glede kafića, slažem se da je jako teško naći mesto u kojem je zabrenjeno pušenje. Pre je bio super onaj Kosta na Terazijama, iako Kostu ne podnosim, ali čitav donji sprat bio je nepušački i zbog toga čak i prazan, pa je bio mesto gde znaš da uvek ima slobodnih stolova. Sad je baš to hevi naći, ali mislim da od ovih što je dozvoljeno pušenje a ok je ventilacija pa ne smeta toliko, mogu da prođu Hot Spot, Tapas ako se ne varam i ovde kod mene Bre je kul za to, Vrt recimo nije. Da ne pominjemo Kuću Čaja naravno :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Kakav sam rejv odradio sad, vrhunski samo nisam mogao vise izdrzati pa sam otiso, sarmu jeo nisam gud najt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 a ja sam gledao film na Pinku koji traje cirke 3 sata... Naravno u pitanju su avioni, tempirane bombe, nuklaerne katastrofe, i neizostavna ljubav na kraju. KENJA MI SE! laku noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Polozio sam voznju,kamaaaaaaaaaaaaaaaaaan :))) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 pozpozzop "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 iskocila mi neka alergija na kozi, uzas. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 jeste, jutro, al nije dobro!!! kosti me bole, ko da imam 70god.. a danas ceo dan sljaka, smoricu se ako ne budem mogao da gledam basket! pozdrav drugari Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Koja sreca kad saznas da ne moras ici raditi hijao ! \o/ There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Jutro poranio, hteo da odem do lokalne pekare kod Skvera (ili za ove urbane iz drugih delova grada, pored Zapleta) kad ono, red bukvalno prekoputa ulice, pa ide tamo negde ... jesu oni baš brzi i dobro rade, ali ipak sam se spustio do bulevara u Đevrek i kupio neke kiflice ... to su muke moje! :) A sad na posao ... imam sto hiljada nekih stvari za uraditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Guska iz pekare mi dala prazan burek umesto onoga sa mesom :/ Naravno da me je mrzelo da se vracam ali... Ne volim kada mi tako pocne dan :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts