Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kakve su psihopate ovi Turci bili ja ne verujem. Posle bitke kod Nikopolja 1396. gde su se skupili neki krstaši predvodjeni ugarskim kraljem Žigmundom da se suprotstave nadiranju Turaka i u kojoj su ti krstaši ozbiljno izduvali, ugarski kralj jedva je izvukao živu glavu bežeći na brodu Dunavom, preko Crnog Mora ka Egeju, jer taj zaobilazni put bio mu je jedini spas. I dok je ovaj prolazio kroz Dardanele, Bajazit je naredio da se celom dužinom obale Dardanela poredjaju hrišćanski zarobljenici i muče do smrti kako bi Kralj Žigmund satima i satima slušao krike i jauke zarobljenika koji dolaze sa obale icon_smile_shock.gif

realno da je tako zanimljiva cela istorija ne bi mi bila toliko mrska :)

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

kako se dobro osecam posle meseci govana....

zaljubio sam se ko zmija, do usiju..... rechi nemam, postao sam emo kao lesko (poz), ali sam morao da napisem ovo posto se osecam ko da mogu da poletim.

HIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO

volim vas sve

:*

bio na wcg-u, prosli grupe, pa izgubili u eliminacijama od nekih Nislija. Cemer, jad i beda. :D

Za wcg vec 5 godina u nazad imam identican komentar kao za Zvezdin tim pred pocetak svake sezone, a to je "pa ovo je najgore do sad jebote". :D

Idem da pajkim, laku noc.

2ch4bup.jpg

Link to comment
Share on other sites

au sto sam seljanka i volim da peckam... :P

u petak sam se poljubila sa ortakom koji ima devojku i koju znam.. i joj ... :( mada, zabole me :))))

sinoc sam isla na onaj forest fest i bilo je mnogo dobro, nekako "kamerna atmosfera" jer je padala kisa pa je svirka prebachena unutra. Slusala sam Jarbole i Petrol.. Petrol je bio mnogo bolji :)

btw, rekli su mi neki Francuzi da od Pariza do Marseja ima samo 3h ! ! ! Jeeeej :D

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Link to comment
Share on other sites

[roflmao] [roflmao] [roflmao]

Nedelja, 29. Avgust 2010

Nesvakidašnja drama pretila da preraste u tragediju, dzabalebaros sa Lazine Vode iz Prnjavora uhvaćen u preljubi sa dve sestre bliznakinje

Autor: N. Popović | Foto: M. Anđelić | Nedelja, 29. Avgust 2010

Radan Knezevic upao je juče u tešku situaciju kada je njegova devojka ušla u stan i zatekla ga u krevetu sa dve sestre bliznakinje, J. i M. Micić iz Beograda. Ljubomorna devojka je u nastupu besa pokušala da mu odseče genitalije, u čemu je Radan jedva uspeo da je spreči.

Ova neobična situacija koja više podseća na holivudske filmove nego na našu svakodnevicu desila se juče oko 17 časova. Prema rečima komšija koje su čule buku, Radan i njegova devojka su već duže vreme bili u zategnutim odnosima zbog njegovih preljuba, tako da je ova situacija bila samo kulminacija tih događaja.

– Izašla sam u hodnik jer sam čula viku i lupnjavu – rekla je našem novinaru 84-godišnja baka Milica, najbliža komšinica fatalnog para i nastavlja:

– U hodnik je istrčao komšija Knezevic potpuno go, a za njim i njegova devojka, sa makazama za pečenje u ruci. Oborila ga je na zemlju i vikala da će da mu iseče onu stvar. Jako sam se potresla i skočio mi je pritisak jer sam srčani bolesnik. Sva sreća, te dve mlade devojke su pritrčale i uspele da joj izbiju makaze iz ruke – priča baka Milica.

Radan Knezevic nije hteo da daje nikakve izjave za naš list, a sajt Tračara.com dobio je ekskluzivnu izjavu od sestara J. i M. Micić, koje su bile deo ovog nemilog događaja.

– Radan je delovao potpuno prijatno i nijedna od nas nije pomislila da ima devojku. Pozvao nas je u njegov stan kako bi nam pokazao određene Pilates vežbe za masažu. Atmosfera nas je malo ponela i završili smo svi troje u njegovom krevetu. Ni sanjala nisam da će se pojaviti ta ludača i napraviti takvu scenu – kaže jedna od sestara.

Policija je izdala i zvanično saopštenje u kome se kaže da nema osnova za podizanje optužnice, nakon čega je dotični par poslat kod psihologa na razgovor.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...