Jump to content

The Walking Dead AMC series

Recommended Posts

On 4/9/2013 at 1:29 PM, Mitch said:

to i mene nervira...

zombije resavaju na 50m sa jednim hicem u glavu iz pistolja, a guvernera i ekipu ne mogu sa automatskim puskama. mislim, rik je do sad bio totalni op sa najobicnijim revolverom, al zato m4-ku ko da je prvi put uzeo u ruke. ne moze vola da ubode. kinez i njegova su me isto razocarali kad je pucanje u pitanju :)

qft

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

Ne'am pojma, meni sve ovo isto :) Ponadao sam se da će možda da ih naprave da ovu sezonu budu OP svi i onda ono rokačina na sve strane, svaka epizoda, malo da se relaksira sve i da ne bude toliki smor :) Ovako ću verovatno sačekati sve epizode prvog dela pa odgledati pa onda drugi isto tako.

• 2 months later...

Jel gleda neko ovo jos? :) Danas izasla prva epizoda cetvrte sezone, jebote koje djubre. Mislim da ce ova sezona premasiti nivo smora i pateticnosti druge i trece sezone, mada kontam da necu vise ni gledati tako da me ni ne interesuje a i preporucio bih svima isto. :)

Edited by деки

On 10/14/2013 at 9:11 PM, Mitch said:

fazon umro od visoke temperature i pretvorio se u zombija... ili je virus mutirao nekako :>

u svakom slucaju, previse moralnih dilema i patetisanja u ovoj epizodi. malo vise akcije bi dobro doslo!

Sto je najgore bilo je dosta i akcije, ali epizoda jeste nevidjeni smor. Ako je ova epizoda najava cetvrte sezone, onda no comment...

On 10/14/2013 at 9:55 PM, Æ! said:

Slazem se, umro sam od dosade na sceni sa tri pitanja, a u prodavnici cela polica se raspadne od jedne flase i prevrne ceo raf. Cenim da im je budzet postao ogranicen i da ce klincem da prorede postavu.

To tu stoji i raspada se bez održavanja i izloženo spoljašnim uticajima već poduže vreme, iznenadio bi se koliko stvari brzo propadaju kada se neadekvatno održavaju.

Meni je ok epizoda bili su mi zabavni i delovi sa akcijom i ''drama'' momenti. Imamo crnju teškog alkosa, štrebera insajder zombija, dovaljno za sledeću epizodu :D

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

On 10/16/2013 at 9:23 AM, Савовски said:

To tu stoji i raspada se bez održavanja i izloženo spoljašnim uticajima već poduže vreme, iznenadio bi se koliko stvari brzo propadaju kada se neadekvatno održavaju.

Da, ali proteklo vreme u seriji je negde manje od 3 godine. Najgori rastvor shodera ne bi onako popustio pod tezinom ljudskog tela, a kamo li krov onolikog supermarketa koji je jos istrpeo pad velikog helikoptera, bez najmanje rupe.

Najbolje od svega, zombiji laganim korakom setaju po krovu svo to vreme i nikako da propadnu, nego bas kad se skupi njih pet na manjoj povrsini.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...