zytherius Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Mislim da nisu jos svi skapirali da se prvo gledaju bodovi, gol razlika i broj datih golova da bi se preslo na ostale kriterijume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 my bad, nisam ni citao to gore, odmah sam presao na IF :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 ja mislim da se prvo gleda ko je manje golova primio pa tek onda medjusobni dueli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Evo sa interneta, a internet ne greši: Ako Srbija pobedi Australiju - Srbija sigurno ide dalje, bez obzira na rezultat meča Gana - Nemačka Ako Srbija odigra nerešeno sa Australijom, a Gana pobedi Nemačku - Srbija ide dalje zajedno sa Ganom Ako Srbija odigra nerešeno sa Australijom, a Gana i Nemačka odigraju nerešeno - Srbija ispada, a Gana i Nemačka idu dalje Ako Srbija odigra nerešeno sa Australijom, a Nemačka pobedi - Srbiji je potrebna pobeda Nemačke sa dva ili više razlike (2:0, 3:1, 3:0, itd...) ili da Srbija u svom remiju postigne najmanje dva gola više nego što to Gana uradi u duelu sa Nemačkom (2:2 i 0:1, 3:3 i 1:2...) Ako Srbija izgubi - Srbija ispada U slučaju pobede Srbije nad Australijom i plasmana u narednu fazu: Ako Gana i Nemačka odigraju nerešeno - Srbija ide dalje sa prvog mesta, a sa drugog ide Gana Ako Gana pobedi Nemačku - Srbija ide dalje sa drugog mesta, a sa prvog ide Gana Ako Nemačka pobedi Ganu - Srbija ide dalje sa drugog mesta, a sa prvog ide Nemačka, osim u slučaju da trijumf Srbije nad Australijom ne bude za tri gola veći od trijumfa Nemačke nad Ganom (4:0 i 1:0, 5:0 i 2:1.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Ma nema veze koji cemo da budemo, kada ce englezi da ispadnu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Englezi osvajaju :D, i francuska i meksiko idu dalje. Moji pusti snovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Ne, potrefice se sve pa ce iz sesira da vade ko ce dalje :P. BTW Kejhil je dobio direktan kao sto napomenuh, ali po defaultu vele da je samo jedna utakmica suspenzije ako ne kazu drugacije, a ja ne mogu da nadjem na prokletom fifinom sajtu na koliko je suspendovan. Tako da je verovatno jedna utakmica. E ovako sad ako ne pobedimo, ne zasluzujemo da idemo dalje, iskreno od mene. Opet ne zasluzuje ni Gana sa x i pobedom iz svega dva penala. Doduse zabole me za njih, gledam nas. Druga stvar je ta sto je po meni bolje drugo mesto u grupi, ako pogledamo malo dalje jbg. Ko zna dal cemo biti u osmini finala, a ne u cetvrtini, al cisto razmisljam malo unapred :P Protivnici ce biti neki iz ove grupe sa Englezima, gde su svi krs i lom po meni :) Tj i da nisu, mala je razlika izmedju tih timova. Iskreno voleo bi da igramo protiv Engleza da ih iznalupamo :P E sad poenta je sto ako budemo drugi i prodjemo osminu, igramo protiv a1 ili b2 ekipe. A1 ce verovatno biti nesto tipa Urugvaj ili Meksiko, a b2 Grci ili Juzna Koreja. Dok ako budemo prvi i prodjemo osminu. Igramo sa b1 il a2. Tj Meksiko/Urugvaj i Argentina/Argentina :). Znaci prvaci nase grupe ako odu u cetvrt finale igraju 90% sa Argentinom, ja ne volim kad igramo protiv Argentine :) Ovo je samo proseravanje inace. Prvo treba da odigramo protiv Australije, pa onda da razmisljamo za osminu, pa da prodjemo to pa onda mozemo da gledamo cetvrtinu, a i kad bi tamo tek ispali svi bi bili presrecni sto smo dotle dosli svakako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Evo sa interneta, a internet ne greši: Ako izbubimo sa jednim golom razlike, a Nemci sa recimo 5-0 (moze i 4-0, ako mi izgubimo 3-4) mi prolazimo dalje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 dajte algoritam :) Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 dajte jos jednom koja su fifina pravila za grupna takmicenja i kombinatoriku za prolaz srbije dalje, nismo dovoljno to puta videli na ovoj strani :S edit: au kako su glupi danci Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 ipak nisu :D Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 dobra tekma :) Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 ahahahaha kralj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ylFkpY56NlY&feature=related carski :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 malopre sam prvi put cuo kako se aca drao :)))))))))))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Hahaha, ni ja nisam obracao paznju na njega previse kad su dali gol. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=4DXuAK2wOOQ ovoga se sećam kao da je juče bilo :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 sori ako je vec bilo negde ali Francuska se jasno kandiduje za najdisfukcionalniji tim ovog prvenstva (glavni takmaci su Kamerun i Australija gde, prema Eurosportu, je bilo svega sem tuche) nakon sto je anjelka poslat kuci jer je rekao Domeneku "va te faire enculer, sale fils de pute" Klik za prevod, ovako je zanimljivije a i nesto naucimo cela pricha : http://uk.eurosport.yahoo.com/football/world-cup/armchair-pundit/article/585/ Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=T-_Q-MnlTTk jos malo smeha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 smesno je do kurca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 ja bi ponekad voleo da mi je inteligencija na tom nivou da su mi ovakve stvari smesne, prosao bi dosta veselije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 pa jes' nije urenebesno smesno, ali simpaticno jeste svakako, bar vecini :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Znam na shta mislish kili, uvek se sa setom setim (see what I did there?) kada sam bio mladjani osnovac pa cak i srednjoshkolac i nisam puno razmishljao . Kako je lepo biti glup, kao shto kaze pesma . Edited June 19, 2010 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 @ aca klipovi meni se to jedino svidja kod njega,to kad se izlozi,treba to :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts