Jump to content

World Cup 2010

Sa1Nt

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nema veze poraz sa rukom i penalom. jadni smo kao niko na ovom prvenstvu...

dobijemo nemce, ali ne mozemo australiju.

i ovaj pantelic sad na kraju, kako sam ispizdeo - decko je u ofsajdu i PROMASUJE ZICER, ali se onda ljuti NA LINIJSKOG....pa sine, sta se ljutis sto ti je svirao ofsajd kad nisi okvir gola pogodio, some retardirani.

sere mi se od ovih pacera, mrsh

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

+1 pejo.

Znaci ovo je strashno. Lepo smo igrali u prvom poluvremenu i ne mozemo da damo go.

I oni krenu presing, mi ne znamo kako da se postavimo ko ljudi, da isecemo loptu i napravimo priliku ko u prvom poluvremenu.

Bash smo jadni. Jadni i prejadni. Jako sam se iznervirao. Jebo me otac kad i gledam fudbal.

Uzhas, uzhas. Sta sam ja njima sve opsovao strasno.

Ja iskreno ne volim Tosica i mislim da je on nikakav igrac i da nije imao sta da trazi ovde. Pantelic takodje, bez obzira sto je dao taj jedan go. Igramo hladne glave smireno i stalozeno protiv nemaca. I debilishemo se protiv ovih majmuna.

Eeeee, mi i fudbal ...

edit: Sad slusam na rts-u ovog majmuna u studiju, ne znam ko je, kako sere. Kao igrali smo fenomenalno i malo srece nam je falilo. EEEEJ. I kasnije kaze da nam nije dosudjen jedanaesterac koji bi nas, slozicete se, odveo u FINALE. Ahahah ...

Edited by prota_

gledajte to sa vedrije strane!

#1 hrvati se nisu ni plasirali na sp

#2 necemo biti najgora ekipa na mundijalu

#3 ispred francuske smo :)

#4 igramo sa australijancima 1. septembra u basketu gde cemo im se najebati mile majke za svaki srusen san svakog pojedinca u srbiji do tokija a i sire :)

#5 fudbal je primitivan sport ;)

It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself.

ta en mozesh da remizirash sa gancima, en mozesh sa australcima, ta sisaj kurac onda na poslednjem mestu an tabeli.

shteta shto panter nije zabo josh jedan da pojedemo sva govna koja smo izasrali:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.