HellFire) Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Nije ovo sa Poljacima bilo tako lose,bar drugo poluvreme koje sam gledao.Uslovi su bili katastrofalni ali da nemamo Pantelica za napadaca verovatno bi dobili :).Mrdja igra stvarno dobro,ja bi njega u spic pa nek izigrava Runija :)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Jel se ti salis? Lik je nagruvana, sporija verzija Cirkovica. Dodje do 16 metara i grune loptu iz sve snage, pa gde ode. Bar ovo sto sma ja gledao, od 40. do kraja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Jel se ti salis? Lik je nagruvana, sporija verzija Cirkovica. Dodje do 16 metara i grune loptu iz sve snage, pa gde ode. Bar ovo sto sma ja gledao, od 40. do kraja. Vaistinu, da je jos 20 puta pokusao da centrira ne bi uspeo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 barem dodje do 16, pantelic izgubi na 25 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 meni lazovic=kezman, zele da se dokazu, a startuju i svadjaju se sa protivnicima... ochajni su pantelic isto ravan kurcu, mrdja je bolje odigrao... lukovic je doktorski izneo mech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Ja i dalje tvrdim da će Pantelić da sabije na svetskom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 takođe, kad nas bude vadio protiv Nemaca, videćete vi svi koji ovde godinu i kusur ga pljujete Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 ja sam ga pljuvao do skoro, ali cinjenica je da je u najboljoj formi u poslednje vreme od nasih napadaca daj Boze da ga uvalja svabama...kaze mi zet odande, koji bas prati nemacku ligu, ide na utakmice i sve, da svabe veeeoma cene Pantelica bar na kraju su zaigrali malo, bice dobro valjda, ne zelim da se mracim pred SP :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 bas sam se iscimo da nam ne povrede nekog na pocetku,srecom nikog.Ove prijateljske su bulja,dobro je sto je ovako proslo. :) Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Koliko? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Jel se ti salis? Lik je nagruvana, sporija verzija Cirkovica. Dodje do 16 metara i grune loptu iz sve snage, pa gde ode. Bar ovo sto sma ja gledao, od 40. do kraja. o bozhe,poredis napadacha i desnog beka.Uostalom,njegov posao ni nije da zna da centrira,nego da ga kuca glavom kad neko centrira.A odigrao je sjajno otkad je usao u igru.Meni je forsiranje Race kriminal,covek pravi toliko nepotrebne faulove da nemam rechi,na stranu sto vidim da moze da napreduje.A ni Pantela nije bio toliko kriminalan ako se izuzme onaj promasaj. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 ja ne pljujem pantelu tolko ali s obzirom da sam maltene cele sezone kad je igro ajax kuci igrao 2+ prvo a posle i gledao sve te utakmice, mogu samo da kazem da je pantelina realizacija 10-15%..znaci da je samo malo bolji ja bi svaki put dobio pare, ovako on i suarez izvode kerefeke i daju svaku 5u sansu..nadam se da ce biti bolji na sp Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matic N. Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Istina,preterano forisanje Petrovica..Kacar igra na njegovoj poziciji,a lik 5x bolji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 ja sam ga pljuvao do skoro, ali cinjenica je da je u najboljoj formi u poslednje vreme od nasih napadaca daj Boze da ga uvalja svabama...kaze mi zet odande, koji bas prati nemacku ligu, ide na utakmice i sve, da svabe veeeoma cene Pantelica bar na kraju su zaigrali malo, bice dobro valjda, ne zelim da se mracim pred SP :) pa cene ga jer ga je tamo u Herti sralo za sve pare. A i ja se nadam da će on da sruši Švabe, Žiga Gance, a da nas protiv onih pajsera na kraju totalno boli kurac :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 http://www.b92.net/sport/sp2010/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=03&nav_id=436187 kakvi bambusi Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Ma samo da prorade ovi na bokovima i to ce biti gg , vise se uzdam u njih da ce da daju gol nego napadaci. Jbg pao bi neki gol da nisu igrali po terenu kao u mom dvoristu posle kise katastrofa :) Verujem da cemo da ostvarimo pozitivan rezultat vec u prvom mecu , koji je jelte i najvazniji. Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Hahhaahha kakav mentol :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 ima li negde kostur prvenstva ?:) koje se grupe ukrstaju ?! Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 hvala :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 4, 2010 Author Report Share Posted June 4, 2010 8 miliona selektora, kao i svaki put pred i posle neke tekme ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/M/home.mc Your league code is 366166-85709 UPADAJTE!! :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Up'o :)Kako se ovo igra? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwedge Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 rekli 4 biranje ekipa al eo jos nedaju :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 (edited) Ušo sam Edited June 4, 2010 by aleksandar_ Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts