LESkOpoz Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 (edited) E da secam se da si ti pisao. Ovo sad kad se ohladilo malo boli me celo koleno, al mislim da nije strasno, dal se isplati ici kod lekara za to ili samo da cekam da prodje? Druga stvar je da su meni noge "prilicno jake" tako da i pojma nemam kako se ovo desilo... Znaci moze da se nastavi sa sportom, e to me je zanimalo, posto u kick boxu ima dosta "torzije" kolena i maltene nista ne mogu da uradim a da izvrcem koleno, a ako su mi ti ligamenti trajno sjebani, cao zdravo. Hvala Lesko ohrabrio si me malo, unlike Kal1 pazi, ako ti se ovo prvi put desilo, obavezno idi na pregled, i da ti snime to. Postoji mogucnost i da se casica nepravilno vratila, ili ko zna sta jos. I jos jedna stvar, kad sam rekao "mozes da se bavis sportom", ja sam mislio da mozes da odigras fudbal, basket 2-3 nedeljno... Ne znam sad bas kako ide sa kick boksom. :) diplomirao, vratio se kuci za leto. SRBIJOOOOO ljubim te. vreme me malo jebe ali nidje veze. pocinjem master od avgusta tako da do tada blejkam ™ :D pa 'de si bre formiiiiiiiiii Edited June 2, 2010 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 pogledaj ovo, pogledaj ono, krk... 2h ujutru. vreme leti ... a i naocare mi ne ginu, oslepo sam Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 ^takodje, a pre manje od godinu dana sam zezao kevu kad ne moze da procita nesto na tvu, osecam se kao deda "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 @lesko evo brate moj sleteo sam, spremaj se za neku kafanu breeee da se proslavi! :D Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 I tako vam ja kazem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Kako su zhene glupe JAOOOJ KAKO SU SAMO GLUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jebote, ssi 200x Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 E da secam se da si ti pisao. Ovo sad kad se ohladilo malo boli me celo koleno, al mislim da nije strasno, dal se isplati ici kod lekara za to ili samo da cekam da prodje? Druga stvar je da su meni noge "prilicno jake" tako da i pojma nemam kako se ovo desilo... Znaci moze da se nastavi sa sportom, e to me je zanimalo, posto u kick boxu ima dosta "torzije" kolena i maltene nista ne mogu da uradim a da izvrcem koleno, a ako su mi ti ligamenti trajno sjebani, cao zdravo. Hvala Lesko ohrabrio si me malo, unlike Kal1 Ako si pokidao ligamente to je trajno mada moze se operisati. Ako si samo istegao ligamente pa ti je koleno iskocilo i vratilo se onda bi trebalo da bude ok. U oba slucaja moras trenirati noge da ti misic drzi koleno na mestu, mislim da je to kvadriceps (budni iznad kolena) i u slucaju da si pokidao moras nositi steznike, flastere itd itd. Ako nastavi da ti iskace koleno cesto posle toga znaci da si pokidao ligamente. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 E da secam se da si ti pisao. Ovo sad kad se ohladilo malo boli me celo koleno, al mislim da nije strasno, dal se isplati ici kod lekara za to ili samo da cekam da prodje? Druga stvar je da su meni noge "prilicno jake" tako da i pojma nemam kako se ovo desilo... Znaci moze da se nastavi sa sportom, e to me je zanimalo, posto u kick boxu ima dosta "torzije" kolena i maltene nista ne mogu da uradim a da izvrcem koleno, a ako su mi ti ligamenti trajno sjebani, cao zdravo. Hvala Lesko ohrabrio si me malo, unlike Kal1 Ma nemoj matori kod lekara, jak si, a sta, samo ti je dvaput ispalo koleno. A sem toga, u kik boksu kolena nicemu ne sluze. opusteno, prekri ranu bokvicom i premazi komovicom U prevodu, idi kod lekara jeboga. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Da, stvarno, nemoj se zezati, idi kod lekara. btw, čitam da su Šarančića uhapsili u Kući Čaja :)) http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/120174/Ekskluzivne+fotografije:+Hap%C5%A1enje+%C5%A0aran%C4%8Di%C4%87a!.html Šta će on tamo, da mi je samo znati :) Plus "Kuća Čaja ima separee", to nikad u životu nisam video u onom 3x2m prostoru :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Dobro jutro drugari :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 @Johnn1e Ako ti samo jednom iskoci koleno, znaci da si istegao ligamente, a istegnuti ligamenti ne mogu da zacele, iliti sjebo si ih trajno i iskocice ponovo kad tad. Moja sestra (dzudiskinja) je imala takvu situaciju da joj je na jednom takmicenju ispalo koleno, i onda sve cesce i cesce dok joj nije postalo tako da izlazi iz autobusa i iskoci joj koleno.. Jos jedan problem je sto ako ti iskace jedno koleno, ligamenti na drugom se naprezu mnogo vise, tako da postoji sansa da ti iskoci i drugo, pa se pazi. Resava se operacijom, i sledi bolan bolan oporavak, 2 srafa u kostima i prevezani ligamenti skinuti sa potkolenice, koji moraju da se rastezu vezbama koje su do jaja bolne, ali evo ona sa tom operacijom se bavi fitnesom sada, i nema problema da se bavi sportom. Savet je da sto pre posetis nekog sportskog lekara, jer sto duze cekas to ce bit gore. People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Dobro jutro svima, lepo je što nema kiše mada mi i ne bi smetala jer nisam planirao na nešto duže danas da izlazim iz kuće, samo jos kad bi pustili grejanje, smrzoh se živ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 O deste e heheheh Ovaj rur mi brise postove ali nema veze volim ga i dalje... Volim i Miru i Dz i Igora i Vudua i IVana (:*** ludice) i Lagishu i tako sve vas generalno x) Idem da ucim neke opticko-koaksijalne mreze,imam kolokvijum sutra... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Uzmi sekiru i sarafciger, i udri po opticko koaksijalnom kablu i kazi (tj growlajj) "UMRI MREZO JA SAM SATAN IZ BATAJE, I ZA KOLOKVIJUM ZABOLE ME.........JAUUUUJJEEEEEEEEGRUARRRH"a na sekiri nek ti ugravirano vrelim metalom stoji "#sh version" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Sto je najgore imam neku sekiru sto je cale pravio u Momi kad je radio. Od gibnja nekog vojnog kamiona. Sece kroz tenk jebeno. Najebao si Igore, JER ZNAM KAD SI DRZAO DEUS STA SI RADIO PROSLOG LETA! Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Ja sam operisao ukrštene ligamente na levoj nozi, i sad stalno u teretani ili na fudbalu nosim steznik,i nije toliko loše. Bolovi se javljaju ponekad, ali u zadnje vreme dosta manje. Kao što je rekao mohi, moraš ozbiljno da ojačaš kvadriceps posle operacije, npr leg pressom (ako se to tako zove) i da postepeno na njemu sve više povećavaš težinu. Takođe pomaže da radiš polu čučanj sa tegovima. A što se tiče operacije, oporavka i sl, to je jedno veliko sranje i pravi pakao koji traje par meseci 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Ako ti samo jednom iskoci koleno, znaci da si istegao ligamente, a istegnuti ligamenti ne mogu da zacele, iliti sjebo si ih trajno i iskocice ponovo kad tad. E jebi ga... Bio do ortopeda (prethodno sam i snimio) kaze lik da je koleno stabilno i da sam istego kolateralni ligament, stego mi zavojem i kontrola za 2 nedelje. Dal ce posle da ispada il ne, videcemo. Hvala svima na savetima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 (edited) dadoh poslednji ispit.ocekivao sam se da cu se bas razveseliti al ono, meh...prosto mi zao sto necu vise moci redovno da budem u drustvu ONAKO JEBENO ZILJAVIH ZILJAVUSA... e da, cik pogodite sta sam dobio!EHEAHEHO! Edited June 3, 2010 by kakoo salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 SI DOBIO NA KURCU TE NOSAM!? SPRCO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 sina? Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 i ja zavrsio poslednji ispit, solidno sam ga odradio... Jedan sam ostavio za septembar, ali necu da brinem o tome naredna 3 meseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Meni ostao jos jedan ispit do kraja faksa, to cu u septembru... Jel zna neko da li jedan lik moze da donese vise od jednog laptopa iz amerike? Ortak hoce da kupi sebi i meni po laptop, pa me zanima da li ce moci da iznese/unese recimo 2 komada... Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Videh Miru i Pesmu juche u gradu, al' oni mene nisu lol. Bio na lolokvijumu i proshao ok, josh 1 u subotu pa da odmorim malo. Ne znam shta cu sad, prolly da zabodem krevet. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Opa, Mira i Pesma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Vudiju ruka desna! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts