nikita_ Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 http://thathiphopblog.com/2010/05/26/50-cents-shocking-slimdown/ :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 idem da spavam sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 @ Ajvan - Ne mogu da verujem da nema, kakva glupost, kad se one koriste dosta po forumima i to. Sinoć inače nisam čak ni otišao da spavam kad sam rekao, pošto sam jurio neku bubašvabu, setih se odmah ovog topica. Ali ja nemam trip kao kili da ne smem da spavam, nego me nervira jer je čujem da negde hoće da prođe i ne može, i onako "šuška". Onda sam je otkrio i jednim brzim potezom roknuo patikom. A juče kad sam se vraćao kući, gledam po ulici (ne mojoj, nego po kraju), ima bubašvaba koliko hoćeš, uopšte ne znam u čemu je štos, ima ih uvek tj. svake godine dosta, ali ovo nešto nije u redu. Ali sam posle barem ok spavao, a jedva čekam subotu da se fino naspavam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 ja sam za to da napravimo rur agenciju za borbu protiv gamadi i dobrovoljno se prijavljujem za bilo sta sem da radim "na terenu" protiv istih :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 kod mene se pojave svremana na vrema u stanu, mislim da izlaze iz ventilacionog otvora u kupatilu (tamo se uglavnom i vrzmaju) ustao jos pre 8(ne znam da li da napisem pre sat ipo ili 8), pijem kafu i blejim na netu...cekam da me zove ortak, pa idemo na breg da treniram startovanje glajderom moram da se fokusiram malo vise da vec zavrsim tu obuku Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Ja ustao :( Kad ležeš u osam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 da li je ovo fotomontaza ?!:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Al je smrsho ovaj fifti jbt, ocu ja tako :D Danas ceo dan rad nekog seminarskog, jebo me konj... Samo jos sutra da polozim kolokvijum i gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 dobro jutro :) ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Kod mene u sobi nikada nije bilo bubasvabi, ali posto tik uz prozor imam kevinu bastu punu cveca, neminovost je da sa lepim vremenom dolazi i gomila raznoraznih karakondzula u sobu :/ Evo sad sam se probudio i s'vatio da mi nesto razvalilo celo, rog mi izrastao od ujeda :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 E, tek ću sad da idem da spavam ipak! Nego, konkretno pitanje - gde se na YU tastaturi nalaze uglaste zagrade? Ne ove - <> nego ove - []. Desni Alt + F / G, ili G / H. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 pu, bio sam ponosan što ću reći lakiju za uglaste zagrade, kad ono peja. ja sam za to da napravimo rur agenciju za borbu protiv gamadi i dobrovoljno se prijavljujem za bilo sta sem da radim "na terenu" protiv istih :D ja sam za to da napravimo rur agenciju za poslovnu pratnju i dobrovoljno se prijavljujem za bilo šta sem da me jebu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 peja = prota = peta? sto se tice te pratnje izmedju ostalog nije ni to toliko lose koliko i ubijanje buba ja cu recimo da budem beta tester np ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 To mi recite drugari! Hvala proto, a i tebi Ivanko, imao si lepu želju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 poz drugari jedno pitanje: cime bih mogao da napunim onaj mali "brener" upaljac... obicnim plinom za upaljace or? i gde ima to da se uzme? zna neko? Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 mali brener? :) zvuchi zanimljivo, nesto kao mini flamethrower :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 (edited) pa ono kao nije obican plamen nego onaj tanak sto sece :D ovako nesto : Edited May 27, 2010 by Putin Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 ima da se nadje bocica sa tecnim plinom za punjenje tih upaljaca :)kupio na trafici :) ali ja nisam uspeo ni 1 upaljac da napunim sa njom :) negde gresim pa ako neko sazna neka javi :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 moram da idem na ispit iz engleskog, a mnogo radije bih se ubio umesto toga... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 ima da se nadje bocica sa tecnim plinom za punjenje tih upaljaca :)kupio na trafici :) ali ja nisam uspeo ni 1 upaljac da napunim sa njom :) negde gresim pa ako neko sazna neka javi :) kad smo vec kod toga, ni ja nikad nisam uspeo da napunim upaljach plinom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 http://www.ehow.com/video_5290258_refill-butane-lighter.html Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Ruzicu, ja sam to pazario ranije u servisu Kalinov u Vrscu. Trebalo mi je za lemilicu...Ako dolazis skoro nazad, idi tamo. Cak da nadjem broj telefona da ih pitam da li jos uvek imaju ustvari.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Desni Alt + F / G, ili G / H. Slep sam :c Sto mrzim kada ustanem kasno propadne mi ceo dan :/ "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 kuca poso! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts