Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@ Ajvan - Ne mogu da verujem da nema, kakva glupost, kad se one koriste dosta po forumima i to.

Sinoć inače nisam čak ni otišao da spavam kad sam rekao, pošto sam jurio neku bubašvabu, setih se odmah ovog topica. Ali ja nemam trip kao kili da ne smem da spavam, nego me nervira jer je čujem da negde hoće da prođe i ne može, i onako "šuška". Onda sam je otkrio i jednim brzim potezom roknuo patikom. A juče kad sam se vraćao kući, gledam po ulici (ne mojoj, nego po kraju), ima bubašvaba koliko hoćeš, uopšte ne znam u čemu je štos, ima ih uvek tj. svake godine dosta, ali ovo nešto nije u redu.

Ali sam posle barem ok spavao, a jedva čekam subotu da se fino naspavam :)

kod mene se pojave svremana na vrema u stanu, mislim da izlaze iz ventilacionog otvora u kupatilu (tamo se uglavnom i vrzmaju)

ustao jos pre 8(ne znam da li da napisem pre sat ipo ili 8), pijem kafu i blejim na netu...cekam da me zove ortak, pa idemo na breg da treniram startovanje glajderom

moram da se fokusiram malo vise da vec zavrsim tu obuku

Kod mene u sobi nikada nije bilo bubasvabi, ali posto tik uz prozor imam kevinu bastu punu cveca, neminovost je da sa lepim vremenom dolazi i gomila raznoraznih karakondzula u sobu :/

Evo sad sam se probudio i s'vatio da mi nesto razvalilo celo, rog mi izrastao od ujeda :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

pu, bio sam ponosan što ću reći lakiju za uglaste zagrade, kad ono peja.

ja sam za to da napravimo rur agenciju za borbu protiv gamadi i dobrovoljno se prijavljujem za bilo sta sem da radim "na terenu" protiv istih :D

ja sam za to da napravimo rur agenciju za poslovnu pratnju i dobrovoljno se prijavljujem za bilo šta sem da me jebu :D

ima da se nadje bocica sa tecnim plinom za punjenje tih upaljaca :)kupio na trafici :) ali ja nisam uspeo ni 1 upaljac da napunim sa njom :) negde gresim pa ako neko sazna neka javi :)

Нема  будућности без истине.

ima da se nadje bocica sa tecnim plinom za punjenje tih upaljaca :)kupio na trafici :) ali ja nisam uspeo ni 1 upaljac da napunim sa njom :) negde gresim pa ako neko sazna neka javi :)

kad smo vec kod toga, ni ja nikad nisam uspeo da napunim upaljach plinom [:D]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...